Süper kilo vermişsin, tebrik ederim, darısı başımıza. Bu kadar fazla kilo verince vucudun bir süre kendini koruması çok normal, ama pes etmezsen mutlaka kırılacaktır, lütfen dayan. Bir de yürüyüş elbette çok yararlı ama aynı tempoda uzun yürümektense hızlanıp yavaşlayarak arada 1 dakika bile olsa koşu atakları yaparak hem daha çok kalori yakarsın, hem de tempona alışan metabolizmayı şaşırtırsın.
Kızlarrrr ???? Ben dün gece dükkanımızı kapattım, çok moralim bozuk, onca emek.... Burada da kimse yok. Havalar bozuk diye yaz gelmiyor sanmayın
Kızlarrrr ???? Ben dün gece dükkanımızı kapattım, çok moralim bozuk, onca emek.... Burada da kimse yok. Havalar bozuk diye yaz gelmiyor sanmayın
Sağolun kızlar, evet bir kapı kapanır bir kapı açılır inşallah, sağlığımız yerinde olsun da değil mi... Çalışma gücümüz olsun... Zayıflama azmimiz olsunSon iki hafta bu işler, kardeşim, yeğen falan derken rejimi birazcık salladım ben de bir gün iyi iki gün kötü gibi. Bir kilo geri almışım, bugün hırslandım, sıkı sıkı sarılıyorum yine. Dün gece ayıptır söylemesi mangal yaptık. İlk defa evimize geldi bir çift, erkek olan bizim eski arkadaşımız, hanımını getirdi, o da bizim diyeti yapıyormuş, 9 kilo vermiş bir ayda. Biz mangala çağırınca pek sevinmiş, rejimi bozmadan keyifle yemek yeriz diye. Onunla kaynattık bayağı. Eşim patates püresi istemişti, kız yaptırtmadı çok severmiş İki üç çeşit salata yaptık, bolca da et yedik. Bu sabah yalnız ben çok kötü bir şey yaptım, kalan et ve köfteleri işe getirdim Yani bugün rejim sağlam Sabah iki köfte yedim, yanında da domates salatalık. Öğlen için şişlerden kalanlar var, bir de yeşil salata, akşama da tavuk kanat tırtıklarım.
pericim ses ver şeker?nerelerdesin?
Çok değil belki ama yavaş giden zor gelir biliyorsun, sağlıklı bir şekilde 2.5 kilo vermişsin ne güzel. Hla olacağın için de tebrik ederim, benim tek erkek kardeşim benden küçük ve evlenmeye niyeti yok ama en yakın kızarkadaşım yeni bebek sahibi oldu, ben kendimi teyzeden sayıyorum vallahi :) Kız olursa halaya hem benzer hem de çok düşkün olur benden söylemesi
merhaba,herkese slm ben başka bir topikteyim ama karbon diyeti yapıyorum merak ettiğim bi kaç şeyi sormak istiyorum cevaplrsanız sevinirim
karışık salata
çiğ köfte
dondurma
teşekkürler salatalarda her kattığımızı ayrı ayrı mı hesaplıcazz:44::44:
Sağolun kızlar, evet bir kapı kapanır bir kapı açılır inşallah, sağlığımız yerinde olsun da değil mi... Çalışma gücümüz olsun... Zayıflama azmimiz olsunSon iki hafta bu işler, kardeşim, yeğen falan derken rejimi birazcık salladım ben de bir gün iyi iki gün kötü gibi. Bir kilo geri almışım, bugün hırslandım, sıkı sıkı sarılıyorum yine. Dün gece ayıptır söylemesi mangal yaptık. İlk defa evimize geldi bir çift, erkek olan bizim eski arkadaşımız, hanımını getirdi, o da bizim diyeti yapıyormuş, 9 kilo vermiş bir ayda. Biz mangala çağırınca pek sevinmiş, rejimi bozmadan keyifle yemek yeriz diye. Onunla kaynattık bayağı. Eşim patates püresi istemişti, kız yaptırtmadı çok severmiş İki üç çeşit salata yaptık, bolca da et yedik. Bu sabah yalnız ben çok kötü bir şey yaptım, kalan et ve köfteleri işe getirdim Yani bugün rejim sağlam Sabah iki köfte yedim, yanında da domates salatalık. Öğlen için şişlerden kalanlar var, bir de yeşil salata, akşama da tavuk kanat tırtıklarım.
selam kizlar bisey sormak istiyorum bu diyeti yapan arkadaslara
simdi et tavuk balik sinirsizmi?
Ve tereyag siviyag istenildigi gibi kullaniliyormu?? Ve son olarak 0yazan besinleri rahatcatuketebiliyormuyuz sosis sucuk salam vsvs bu sekilde kilo veriliyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?