ben ameliyat oldugumdan beri regl olmadigim ve bundan sonra olmayacagim icin ayrica yasim bunun icin kücük oldugu icin bu durumu hormon ilaclari ile dengelemek gerekiyormus ve bu ilaclarda benim acayip istahimi aciyor ve sisiriyor
kilo verme konusunda hic bu kadar umutsuz olmamistim
kizlar kendimden nefret ediyorum.okuz kadar olmusum.hic bu kadar kilo aldigimi hatrlamiyorum.kisa surede deli gibi yiyerek tum cabalarimi hic ettim.ac gozlu gibi diyet falan takmadan yedimde yedim.her sabah diyet diye uyaniyorum, ne diyeti diye uyuyorum.ne yapicam bilmiyorum
canım benim.ben bu durumu hepyaşıyorum.pko var bende.kilo vermem çokzor.aldığımhormon ilaçlarıda iştah açıyo hep.ama zamanla alışıyosun bu duruma.bazıkişiler şanslıldır.biz şanssız grupta olabiliriz kilo verme konusunda.ama durum böyle diye oluruna bırakamayız dimi.elimizden geldiğince dikkat edicez.kesinlikle umutsuz olma.vücudun zamanla ilaca uyum sağlar iştah açmaz.yeterki sen istekliol.ben eski perideki azmi geri istiyorumm
selamlar bende yeniden aranızdayım yokmu kimseckler
sabah=beyaz peynir
yumurta
Herkese merhabalar:)
Aslında bu forumu bir süredir takip ediyorum ancak üye olalı bir haftayı geçmemiştir.
Ben 2000 senesinde karbonhidrat rejimi yapmış ve bir ayda 10 kg vermiştim. Fakat bu deneyimimden, protein değeri fazla karbonhidrat değeri çok düşük yağlı besinleri çok yediğimizde, kilolardan hızla kurtulduğumuz halde vücudumuzda yağlanma ve sarkmaya yol açacağı sonucuna ulaştım. O yüzden buradaki bütün hanımlara, sakatat vb. çok yağlı besinlerden uzak durmalarını tavsiye ediyorum.
Ben Pazartesi yeniden bu rejime başladım, ve 4. güne 1kg vermiş olarak başladım. Ancak belirttiğim gibi sakatat asla yemiyorum.
Burada gözlemlediğim başka bir şey, listedeki karbonhidrat değerlerinin gram olarak hesaplanması. Listede ünite olarak adlandırılmış değerler grama tekabül etmiyor. Yani, biz aldığımız ürünlerin arkasına bakıp orada yazan karbonhidrat gramajlarına göre hareket edemeyiz.
Hem aranıza katıldığımı haber vermek, hem de önceki deneyimimden öğrendiklerimi naçizane sizinle paylaşmak istedim.
Ben de her hafta verdiğim kiloları paylaşacağım.
Sevgiler
canım bende de pko var, aynı kaderi paylaşıyoruz, doktorumun dediğine göre kilo vermek bu hastalığa iyi geliyormuş,verdiği ilaçların yan etkileri fazla olduğu için kullanamadım, bende kilo verip bu kistlerden kurtulmak istiyorum, 6 kilo daha verip doktora gideceğim, umarım kısa zamanda kurtuluruz bu kistlerden.
Herkese merhabalar:)
Aslında bu forumu bir süredir takip ediyorum ancak üye olalı bir haftayı geçmemiştir.
Ben 2000 senesinde karbonhidrat rejimi yapmış ve bir ayda 10 kg vermiştim. Fakat bu deneyimimden, protein değeri fazla karbonhidrat değeri çok düşük yağlı besinleri çok yediğimizde, kilolardan hızla kurtulduğumuz halde vücudumuzda yağlanma ve sarkmaya yol açacağı sonucuna ulaştım. O yüzden buradaki bütün hanımlara, sakatat vb. çok yağlı besinlerden uzak durmalarını tavsiye ediyorum.
Ben Pazartesi yeniden bu rejime başladım, ve 4. güne 1kg vermiş olarak başladım. Ancak belirttiğim gibi sakatat asla yemiyorum.
Burada gözlemlediğim başka bir şey, listedeki karbonhidrat değerlerinin gram olarak hesaplanması. Listede ünite olarak adlandırılmış değerler grama tekabül etmiyor. Yani, biz aldığımız ürünlerin arkasına bakıp orada yazan karbonhidrat gramajlarına göre hareket edemeyiz.
Hem aranıza katıldığımı haber vermek, hem de önceki deneyimimden öğrendiklerimi naçizane sizinle paylaşmak istedim.
Ben de her hafta verdiğim kiloları paylaşacağım.
Sevgiler
hg canım topiğimize.paylaşımlarını bekliyoruz
merhabalar kızlar ben de bu diyete başlamak istiyorum. önerileriniz nelerdir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?