Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar kendimden nefret ediyorum.okuz kadar olmusum.hic bu kadar kilo aldigimi hatrlamiyorum.kisa surede deli gibi yiyerek tum cabalarimi hic ettim.ac gozlu gibi diyet falan takmadan yedimde yedim.her sabah diyet diye uyaniyorum, ne diyeti diye uyuyorum.ne yapicam bilmiyorum

bende senin gibiyim ya bu gidisle sisecem balon gibi bir de ileride hamilelik dusunuyorum o zamanda balon gibi ucucam ne kadar azimsizim ama bugun simdilikbir yumurta yedim aciktim bir listeye bakim ne yiyebilirim diye

kızlar nasıl gidiyor?
bugün kilo bildirimi günümüz diye yazıyorum kilomu, ben aynıyım yani 75, yani 11 gündür bende tık yok delireceğim, ne ödemmiş regli dönemim diye kendimi teselli ediyordum ama gerçekçi olmak lazım, 11 gündür ödem mi olur

canım benim bu kadar umutsuz olma, 7 otlu çaylar var benim iştah sorunuma iyi geliyor, dene istersen, böyle böyle buluruz çaresini, sen yeterki sağlıklı ol.

canım kendine haksızlık etme,ara ara hepimiz bozuyoruz diyeti, sen ne güzel kilolar verdin onu düşün lütfen

canım bende de pko var, aynı kaderi paylaşıyoruz, doktorumun dediğine göre kilo vermek bu hastalığa iyi geliyormuş,verdiği ilaçların yan etkileri fazla olduğu için kullanamadım, bende kilo verip bu kistlerden kurtulmak istiyorum, 6 kilo daha verip doktora gideceğim, umarım kısa zamanda kurtuluruz bu kistlerden.

Herkese merhabalar:)

Aslında bu forumu bir süredir takip ediyorum ancak üye olalı bir haftayı geçmemiştir.
Ben 2000 senesinde karbonhidrat rejimi yapmış ve bir ayda 10 kg vermiştim. Fakat bu deneyimimden, protein değeri fazla karbonhidrat değeri çok düşük yağlı besinleri çok yediğimizde, kilolardan hızla kurtulduğumuz halde vücudumuzda yağlanma ve sarkmaya yol açacağı sonucuna ulaştım. O yüzden buradaki bütün hanımlara, sakatat vb. çok yağlı besinlerden uzak durmalarını tavsiye ediyorum.
Ben Pazartesi yeniden bu rejime başladım, ve 4. güne 1kg vermiş olarak başladım. Ancak belirttiğim gibi sakatat asla yemiyorum.
Burada gözlemlediğim başka bir şey, listedeki karbonhidrat değerlerinin gram olarak hesaplanması. Listede ünite olarak adlandırılmış değerler grama tekabül etmiyor. Yani, biz aldığımız ürünlerin arkasına bakıp orada yazan karbonhidrat gramajlarına göre hareket edemeyiz.
Hem aranıza katıldığımı haber vermek, hem de önceki deneyimimden öğrendiklerimi naçizane sizinle paylaşmak istedim.
Ben de her hafta verdiğim kiloları paylaşacağım.

Sevgiler

merhaba canım
1 ayda çok güzel kilo vermişsin, umarım yine aynı hızda verirsin kiloları
bende yediklerimde yağ oranını umursamıyorum, sakatat falan yerim yeterki protein olsun:)
sarkmaya gelince bende oldu ama düzenli spor yapmadım ben ondan diye düşünüyorum.

inş. canım.bende gizlişekerde var.ayrıca kolsestrolümde sınırda.bende ne ararsan var yani((hep kontrollü beslenmek zorundayım.genelde uymaya çalışıyorum.ama atak dönemlerimoluyo tabi.tatlıyı çok sevipte yiyememek çokkötü.diyet yaparken yasaklarını kendi koyuyo insan.ama hastalık sözkonusuolunca mecbur kalıyosun yememeye.
ilaçların yan etkisiçok evet .amailaç kullanmadanda düzene girilmiyo.ben pko yu ilaçlarla düzene koyup çocuk düşünüyodum ama şekerden dolayı ertelemem gerekiyo.yani iki hastalıkiçinde ilaç kullanmak zorunda kalıyorum.bakalım artık hepimiz için hayırlısı diyelim..

hg canım topiğimize.paylaşımlarını bekliyoruz

hg canım topiğimize.paylaşımlarını bekliyoruz[/QUOTE]

Çok teşekkür ederim:) 6. günde 2kg verdim şimdilik.

Ben 100 kilo başladım diyete geçen sene Nisan ayında. Kasım'a kadar 20, Kasım'dan Mayıs başına kadar da 7 kg verdim. Geçen hafta başladığım karbonhidrat diyetiyle de verdiğim kilo miktarı 29 kg'ye ulaştı.

Şu anda 71 kg'yim. Boyum da 171 cm, yani 11-12 kg sonra oldukça fit olmayı umuyorum.

Haydi hanımlar, azim!

1 ayda çok güzel kilo vermişsin, umarım yine aynı hızda verirsin kiloları
bende yediklerimde yağ oranını umursamıyorum, sakatat falan yerim yeterki protein olsun:)
sarkmaya gelince bende oldu ama düzenli spor yapmadım ben ondan diye düşünüyorum.[/QUOTE]

herkesin bir yöntemi var tabii, kolay gelsin:)

hg canım topiğimize.paylaşımlarını bekliyoruz

Çok teşekkür ederim:) 6. günde 2kg verdim şimdilik.

Ben 100 kilo başladım diyete geçen sene Nisan ayında. Kasım'a kadar 20, Kasım'dan Mayıs başına kadar da 7 kg verdim. Geçen hafta başladığım karbonhidrat diyetiyle de verdiğim kilo miktarı 29 kg'ye ulaştı.

Şu anda 71 kg'yim. Boyum da 171 cm, yani 11-12 kg sonra oldukça fit olmayı umuyorum.

Haydi hanımlar, azim![/QUOTE]

tbrler çok güzel kilo vermişsin.hep birlikte fit günlere ulaşıcaz yeterki umutsuzluğa kapılmayalım

merhaba kızlar, canım çok sıkılıyor, 14 günde sadece 100 gr verdim, niye böyle oldu anlamadım, 2 gündür yürüyüş yapıyorum tık yok.
acaba diyeti 1 günlüğüne bozsam mı, metebolizmayı şaşırmak için.
vallahi diyeti bozmak için bahane uydurmuyorum ne yapacağımı şaşırdım.

bana akıl verin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…