günaydın çıtır adayları.nasılsınız?
semiluna canım bugün perşembe.varmısın protein gününe?önceden olduğu gibi.biraz hız kazandıralım diyete?katılmak isteyen arkadaşlar olursa eşlik edebilirler.birde tartı günümüze yeniden başlayalım.önceden biz cuma günü yapıyoduk.farklı bir günde olabilir tabi.oy birliği ile karar verelim.
günaydın çıtır adayları.nasılsınız?
semiluna canım bugün perşembe.varmısın protein gününe?önceden olduğu gibi.biraz hız kazandıralım diyete?katılmak isteyen arkadaşlar olursa eşlik edebilirler.birde tartı günümüze yeniden başlayalım.önceden biz cuma günü yapıyoduk.farklı bir günde olabilir tabi.oy birliği ile karar verelim.
günaydın esracım, eskiden ne güzel her perşembe protein günü yapıyorduk, umarım sen vesile olursun da her perşembe tekrardan yapmaya başlarız.
bende bugün protein günü yapayım zaten birşey yemedim daha.
Bencede ortak bir tartı günü belirleyelim hep birlikte motive oluruzBugün başladım yeniden. Spor salonunada yazıldım. İnşallah spor ve karbonhidrat diyetiyle kurtulucam kilolarımdan
canim ben burdayim da utaniyorum yazmayaEki Görüntüle 409910 Eki Görüntüle 409910
buraya yazdigim gunden beri okuz gibi yiyorum.zayifladim ya simardim hemen,tartiya cikmaya korkuyorum.aklina gelebilecek her seyi yiyorum.cikolatali pastalar.magnum 6 si bi arada,donerler,pizzalar, baklagiller, daha da saymaya utaniyorum.adet donemim de gelmiyor, anlamadim gitti bendeki bu istahi.tamam yarindan diyetteyim diyorum, yine dayanamiyorum yiyorum.o yuzden utaniyorum yazmaya.ne yazicamki ben bugun pasta mi yedim yazsaydimEki Görüntüle 409911 cok utaniyorum sizlerden.bu kadar hizli kilo verince amannnn ben zaten zayifliuyorum diyerekten daldim yemeklere.yeni aldigim kiyaafetler skmaya basladi simdidien,kim bilir kac kilo aldim
kizlar sakin sizi biraktigimi düsünmeyin moralim cok bozuk ve kendime cok kiziyorum
tamam canım bu günü protein günü ilan edelim ozaman.
kizlar sakin sizi biraktigimi düsünmeyin moralim cok bozuk ve kendime cok kiziyorum
Bencede ortak bir tartı günü belirleyelim hep birlikte motive oluruzBugün başladım yeniden. Spor salonunada yazıldım. İnşallah spor ve karbonhidrat diyetiyle kurtulucam kilolarımdan
kızlar karbonhidrat diyeti aslında yapılması en kolay ve diğer diyetlere göre daha mantıklı bir diyet
ama nedense bu diyetin takipçileri çok az
dukana ve karataya bakıyorumda sayfalara yetişmek imkansız
ama burası çok sönük hep aşağı sıralara kayıyor
canlanın biraz kızlar hareketlendirin sayfanızı
gözünüz aydın.
canım benim ne tatlıdır şimdisağlıklı büyüsün inşallah
WOW Esracığım hızlı bir giriş yaptı, hoşgeldin canım. Ben bugünü kaçırdım ama haftaya perşembe protein günümüz, cuma da tartı günümüz olsun yine
ben ameliyat oldugumdan beri regl olmadigim ve bundan sonra olmayacagim icin ayrica yasim bunun icin kücük oldugu icin bu durumu hormon ilaclari ile dengelemek gerekiyormus ve bu ilaclarda benim acayip istahimi aciyor ve sisiriyor
kilo verme konusunda hic bu kadar umutsuz olmamistim
ben ameliyat oldugumdan beri regl olmadigim ve bundan sonra olmayacagim icin ayrica yasim bunun icin kücük oldugu icin bu durumu hormon ilaclari ile dengelemek gerekiyormus ve bu ilaclarda benim acayip istahimi aciyor ve sisiriyor
kilo verme konusunda hic bu kadar umutsuz olmamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?