Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Canım karbonhidrata göre fazla bence.ne güzel farketmişsin.bundan sonra dikkatli olursun.

Canım karbonhidrata göre fazla bence.ne güzel farketmişsin.bundan sonra dikkatli olursun.

Cevabin icin tesekkurler canim bundan sonra abartmaycgim ama hala bir cok seyin karbonhidrat degerini bilmiyorum mesela kepek ekmegi siyahzeytin. Gecmis sayfalra bakiyordum orada bir liste gordum oglen simit ayran yaziyordu mesela o listeyi hesapladim birgun icin 50puan asiliyor yinede kilo verdiriyormu acaba o liste

simit ayran o kadar puan etmez.ayran 1 su bardağı 5 puan simit 1 tane 25..30 etti
ama bunda önemli olan simiti az yemek yarım veya çeyrek yiyeceksin...canım kilo vermek istiyorsan.50 puanın altında yemeye dikkat et.kilo korumak için 70 75 puan dı sanırsam

Süpersin, hep derim kilolar oturmadan müdahele etmek lazım diye

kızlar yarım simit;12
1 kk peynir;1p
2 zeytin;1p
1 şekersiz çay;0p
biraz sahanda sucuklu yumurta;0p
14 oldu.ama simitte baya hata yaptım.haşlanmış yumurta yiyemedim.çok olur diye.kardeşime verdim.

Haşlanmış yumurtadan kormana gerek yok. Bir dahaki sefere simidini ver kardeşine Kb ı fazla alsak da proteini azaltmamız gerekiyor.

Tebrik ederim canım. Ben haftasonları gece de çalışıyorum, uğramam o yüzden zor oluyor. Bir gün büyük bir kaçamak yapınca ertesi günü karbhidratsız geçirerek telafi edebilirsin.

Evet hele benim gibi peynir de yemeyen için çok zor oluyor kahvaltı. Ben farklı omletler yapıyorum, otlu, sebzeli. Tavada sosis, sucuk, mantar ve domatesi pişirip üzerine kaşar eritiyorum, yalancı pizza oluyor. Gün içinde karb almayacaksam light ekmekle (kepekliden farklı, karb değeri azaltılmış olan ekmek) yalancı pizza yapıyorum. Çorba içebilidiğim için sabahları tavuk suyuna sebze de içebiliyorum. Bu arada krize girene kadar beklemek yerine bitter çikolatadan arada yiyebilirsin.

akşam annem börek yaptı kızlar yaa.nabıcam ben .mekik sayısını çoğaltmam lazım.

Yeme börek akşam akşam derdim ama geç kalmışım. Mekik çek elbette ama o kaslarını şekillendiriyor, karb yakabilmek için 20 dakikadan fazla tempolu bir spor yapmak lazım.

Aslında ilk günler için gayet normal. Hatta ben ilk başlarda değeri 0-1 olanlardan bol bol yiyerek adapte olunması taraftarıyom. Zamanla o kadar yiyemiyorsun zaten ama 2 dilim kızarmış ekmek yemesen daha iyi olur, bir dilim yemeye çalış en fazla.

Kızlar diyet yapmaya başlıcam, hangisini uygulasam ne yapsam diye ararken karbonhidrat diyetini gördüm, gercekten işe yarıyor mu?
Aslında zayıf oldugumu söylüyolar ancak son zamanlarda tiroidlerimin hızlı çalışmasına baglı olarak iştahım inanılmaz arttı
iştahımı kapatmam lazım,böyle yemeye devam edersem obez olucaaaam :d [ yazın 48 kiloydum şimdi 51.. ]
kızlaaaaar yardım ediin nasıl kapatıcam iştahımı???????

İştah artışı duygusal kaynaklı da olabilir. Bir şeyler yemek istediğiniz zaman yürüyüşe çıkmak, egzersiz yapmak, sohbetle beraber bir kahve içmek gibi şeyler deneyebilirsiniz. Kilonuz oldukça az. Bu rejimde acıktıkça 0-1 puanlı şeylerden yenebiliyor. İlk günler çok yesek bile zamanla azalıyor, zaten 0-1 puanlı et, peynir, yumurtadan bir süre sonra bıkabiliyorsunuz. Evet işe yarıyor ama kaçamak affetmiyor da.

canım haklısın ama gittikçe kilo alıyorum 55e cıkıcam diye korkuyorum
bir de meslegım cok hareketli, baya enerjı harcıyorum, dersanede ögretmenım ve hiç oturmuyorum derslerde tenefuslerde hep ayaktayım..bu nedenle iştahım artmıs olabilir mi?

Peynir yumurta bana yeticek mi bilmiyorum, çikolatalar pastalar dururkeen :)
mesela gün içinde tatlı bişeyler atıstırmassam vücudum titremeye baslıyoo, hemen bişeyler atıstırıyorum..
Akşam ki menümü yazıyım kızlar korkmazsanızzz :d
2 adet poğaça
2 adet sigara böregi
2 adet içli köfte
2 adet kek
çay 2 bardak
lokum
ıspanaklı börek

yaaaa bu kadar iştah hayra alamet degıl..

Eu
Tesekkurler canim daha dikkatliyim artik
bugunki menum
sabah
bir dilim kepek ekmegi
Az kasar az cecil 4zeytin
Yesil cay

Oglen
Sadece doner

Aksam
İzgara kofte az havuc yarim dilim k.ekmegi
Bu kafar...

Eu

Tesekkurler canim daha dikkatliyim artik
bugunki menum
sabah
bir dilim kepek ekmegi
Az kasar az cecil 4zeytin
Yesil cay

Oglen
Sadece doner

Aksam
İzgara kofte az havuc yarim dilim k.ekmegi
Bu kafar...

Çok güzel, sabah peynirlerin miktarından korkma. Kendini aç bırakma.

Tempolu iş, bahar, bir de hormonlarla iştahın artmış olabilir. Yalnız tatlı yemediğin zaman olanlar şeker veya insülin direnci olabilir. Bence açlık şekerini bir ölçtürmelisin rejim yapmadan önce. Bir de yüklemeli baktırmalısın.

Bu sabah tartildim kilom fazla cikti hergun tartilmadan duramiyorum bu sabah regl oldum bununla ilgisi varmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…