merhaba kızlar size birşey sormak istiyorum ben yeni şok diyetten çıktım bugün karbonhidrat diyetine başladım
ama sanırım biraz abarttım size menümü yazsam bana fikir verirmisiniz
1 kibrit k. kadar kaşar peynir
1 kibrit k. kadar otlu peynir
1 kibrit k. kadar tulum peynir
2 uzun çeçil peyniri
2 yumurtayla baharatlı omlet
2 ince dilim kızarmış ekmek
sizcede abartmışmıyım ?
evet abarttım biliyorum ama şok diyetten çıkınca böyle oldu işte hesaplamama göre 34 puan oldu yanlışım varmı acaba lütfen yardımcı olun
Canım karbonhidrata göre fazla bence.ne güzel farketmişsin.bundan sonra dikkatli olursun.
Cevabin icin tesekkurler canim bundan sonra abartmaycgim ama hala bir cok seyin karbonhidrat degerini bilmiyorum mesela kepek ekmegi siyahzeytin. Gecmis sayfalra bakiyordum orada bir liste gordum oglen simit ayran yaziyordu mesela o listeyi hesapladim birgun icin 50puan asiliyor yinede kilo verdiriyormu acaba o liste
Kepekli tost ekmeğinin karbonhidratı kaç ya :26:
merhaba kızlar, bugün tartıldım 81.5 kilodayım çok sevindim, +2 kilodaydım bugün gözlerime inanamadım, 2 kiloyu verip birde eksi yarım kiloya geçtim.
gerçi regli olmamın etkisi varmıydı bilmiyorum çünkü regli dönemim bitti, olsun yinede çok mutluyum
umarım bu ayın sonunda 70 li kiloları görürüm, uzun zamandır görmüyorum çok özledim
kızlar yarım simit;12
1 kk peynir;1p
2 zeytin;1p
1 şekersiz çay;0p
biraz sahanda sucuklu yumurta;0p
14 oldu.ama simitte baya hata yaptım.haşlanmış yumurta yiyemedim.çok olur diye.kardeşime verdim.
evet ya niye kimse yok.daha öncede yazdım.bugün günüm vardı.herşeyden yedim.biraz günah çıkarmak gibi oldu amaneyse sabah aç karnına 64,5 çıktım.Yani 18 günlük diyetimde toplam 2 kilo vermiş bulunmaktayım iyi geceler...
10. günüm bugün, bugüne kadar da fena gitmedim hatta beklediğimden dayanıklı geçti
ama bugün, yine geldi vurdu beni tatlı krizi daha doğrusu çikolata krizi:'(((
yani meyve kesmiyor malesef hiçbir şekilde..
oooooff ben 50 kilo versem bile hiç incecik bi insan olarak kalamayacağım galiba hayatım boyunca..
daha kahvaltı da yapmadım canım da hiiiiiç yumurta istemiyor, şu kahvaltı faslı kasıyor beni,
size de zor geldiği oluyo mu kahvaltının kızlar?
akşam annem börek yaptı kızlar yaa.nabıcam ben .mekik sayısını çoğaltmam lazım.
merhaba kızlar size birşey sormak istiyorum ben yeni şok diyetten çıktım bugün karbonhidrat diyetine başladım
ama sanırım biraz abarttım size menümü yazsam bana fikir verirmisiniz
1 kibrit k. kadar kaşar peynir
1 kibrit k. kadar otlu peynir
1 kibrit k. kadar tulum peynir
2 uzun çeçil peyniri
2 yumurtayla baharatlı omlet
2 ince dilim kızarmış ekmek
sizcede abartmışmıyım ?
evet abarttım biliyorum ama şok diyetten çıkınca böyle oldu işte hesaplamama göre 34 puan oldu yanlışım varmı acaba lütfen yardımcı olun
Kızlar diyet yapmaya başlıcam, hangisini uygulasam ne yapsam diye ararken karbonhidrat diyetini gördüm, gercekten işe yarıyor mu?
Aslında zayıf oldugumu söylüyolar ancak son zamanlarda tiroidlerimin hızlı çalışmasına baglı olarak iştahım inanılmaz arttı
iştahımı kapatmam lazım,böyle yemeye devam edersem obez olucaaaam :d [ yazın 48 kiloydum şimdi 51.. ]
kızlaaaaar yardım ediin nasıl kapatıcam iştahımı???????
iştah artışı duygusal kaynaklı da olabilir. Bir şeyler yemek istediğiniz zaman yürüyüşe çıkmak, egzersiz yapmak, sohbetle beraber bir kahve içmek gibi şeyler deneyebilirsiniz. Kilonuz oldukça az. Bu rejimde acıktıkça 0-1 puanlı şeylerden yenebiliyor. Ilk günler çok yesek bile zamanla azalıyor, zaten 0-1 puanlı et, peynir, yumurtadan bir süre sonra bıkabiliyorsunuz. Evet işe yarıyor ama kaçamak affetmiyor da.
Aslında ilk günler için gayet normal. Hatta ben ilk başlarda değeri 0-1 olanlardan bol bol yiyerek adapte olunması taraftarıyom. Zamanla o kadar yiyemiyorsun zaten ama 2 dilim kızarmış ekmek yemesen daha iyi olur, bir dilim yemeye çalış en fazla.
Eu
Tesekkurler canim daha dikkatliyim artik
bugunki menum
sabah
bir dilim kepek ekmegi
Az kasar az cecil 4zeytin
Yesil cay
Oglen
Sadece doner
Aksam
İzgara kofte az havuc yarim dilim k.ekmegi
Bu kafar...
Peynir yumurta bana yeticek mi bilmiyorum, çikolatalar pastalar dururkeen :)
mesela gün içinde tatlı bişeyler atıstırmassam vücudum titremeye baslıyoo, hemen bişeyler atıstırıyorum..
Akşam ki menümü yazıyım kızlar korkmazsanızzz :d
2 adet poğaça
2 adet sigara böregi
2 adet içli köfte
2 adet kek
çay 2 bardak
lokum
ıspanaklı börek
yaaaa bu kadar iştah hayra alamet degıl..
Bu sabah tartildim kilom fazla cikti hergun tartilmadan duramiyorum bu sabah regl oldum bununla ilgisi varmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?