bu arada arkadaslar 85 kilo olmusum.6 gunde 7 kilo.buyuk basari tarihe gecicemama benim kilo vermem 85 den sonra duruyor.bu da demektir ki artik yavas zayiflama moduna geciyorum.1 hafta tartilmicam.1 hafta sonunda bakalim artik ne kadar gitmis olur.1 kilo bile olsa raziyim:126:
bu arada arkadaslar 85 kilo olmusum.6 gunde 7 kilo.buyuk basari tarihe gecicemama benim kilo vermem 85 den sonra duruyor.bu da demektir ki artik yavas zayiflama moduna geciyorum.1 hafta tartilmicam.1 hafta sonunda bakalim artik ne kadar gitmis olur.1 kilo bile olsa raziyim:126:
tarihe gectin bilekilo vermenin yavaslamasi gayet normal vücut bu beslenme sekline alisacak ama sonra yine vermen devam edicek
45 ve ya 50 puana mutlaka tamammla, yoksa kilo verme suren yavaslarkızlar hesaplıyorum.sucuklu sahandayumurta:1 p
Beyaz peynir:1p
Sekersiz çay:0 p
1 dilim ekmek:12 p
Bunlara gore 14 ama.zeytn yazmıyo.2 tanede zeytın yedım
merhaba kızlar, sanırım herkesin diyeti iyi gidiyor, çok sevindim,umarım aynen devam eder.
ben bugün yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım:
sabah: 3 tane 2si 1 arada neskafe
öğle: tavuk kanat ve salata
akşam: yumurta haşlicam
45 ve ya 50 puana mutlaka tamammla, yoksa kilo verme suren yavaslar
ben 2 ay burdayim zaten kesin.en fazla 3 ay .istedigim kiliya ulasmak icin.o yuzden gozum hep uzerinde olucakben de sende hep hesap verelim bir birimize her gun.ne yaptik nasil gitti.kacamak oldumu diye.kim hizli kilo veririse onun yaptiklarini otekimizde yapsin.cunku uygulamada hata yapip aylarca surunmeyelim eski arkadaslar gibi.yazik 1 aya 1 kilo verenler vardi
cnm benneskafeyi yesil pakette olandan aldim 3 i bi ara.onun kb si digerlerine gore daha dusuk
yok cnm ben aslinda hic kilo veremeyenlerdim.sadece uzuns ure vucudumu diyetsiz biraktim metabolizmam duzeldi, sonra isvece basladim.isvec hem kabizlik yapti, hem 13 gunde verdigim 5 kiloyu 1 gunde geri aldim.ustelik o bir gunde sadece manti ve pizza yemistim.hatta 5 kiloluk bir sey bile degildi yedigim.alinca cok sinir oldum.ama bu diyeti bir gun bozmadimda alinda puanini 100 puan yaptim istemeyerek ertesi tartildim kilo falan almamisim, demekki yagdan gidiyor.o yuzden bu diyeti birakmaya hic niyetim yok.tamamen uyarsan gercekten 1 ayda 5-10 kilo zayiflamak mumkun.6aya 60 kilo yapar bu.harika bi yontem.mesela bana deselerki ekmek yasak ama istedigin ne varsa ye.ekmek sevmesem bile illa cnm ekmek cekicek.yasaklari sevmiyorum.bi ara 6 dan sonra yeme dediler.illa 6 dan sonra acikmaya basliyordum.ama bu diyette yasak yok.puanina gore ne istersen ye.hatta cikolatali pastani bile yarim porsiyon olarak yiyebilir insanlar.gecmis sayfalari okudum ben herkes zayiflamis.neden birakmislar sonra bilmiyorum.hatta bu diyet varken baska diyetlere ne gerek var onuda bilmiyorum.hepsi yasaklarla dolusüpersinçok iyi kilo vermişsin, sen şanslı olanlardansın metabolizman hızlı çalışıyor demek ki, aynen devam
evet canım ya, benim içtiğim kahvenin üzerinde 10 kb yazıyor, bugün sadece kahveden 30 kb aldım
azmine hayranim cnm.iste boleleri gercekten kafaya koyan tiler.istedigini alicanay aşkolsun, bende 1,5 ayda 2 kilo verdim banada mı yazık
süpersin canim vücudunda mutlaka SIKILASMA olmustur
halamin torunuda hergün plates yapiyormus ve yilbasinda gittigimde taniyamadim en son yazin görmüstüm yazdan beri diet yapmis ve 10 kilo vermis banada tavsiye etmisti vücudu SIKILASTIRIYOR diye ama ben tembelim hareket yapmasini sevmiyorum:78:
azmine hayranim cnm.iste boleleri gercekten kafaya koyan tiler.istedigini alican
kızlar hesaplıyorum.sucuklu sahandayumurta:1 p
Beyaz peynir:1p
Sekersiz çay:0 p
1 dilim ekmek:12 p
Bunlara gore 14 ama.zeytn yazmıyo.2 tanede zeytın yedım
kizlar bugün yaptigim yemegi söyliyeyim
kiymayi kavurdum icine karnibaharlari ve biraz su ilave edip tencerenin kapagini kapatip kisik ateste pisirdim.firin kabina yaydim ve üzerine cirpilmis yumurta döktüm en üstünede rende kasar serpip firinda üzeri kizarana kadar pisirdim yumartalar sayesinde birbirine yapismislar.acayip lezzetliydi
evet canım ya, benim içtiğim kahvenin üzerinde 10 kb yazıyor, bugün sadece kahveden 30 kb aldım
canım eline sağlık, bende yarın yapim tarifini, karnıbaharları çiğ koyuyorsun dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?