Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Valla yazarım söz.yeterki kilo vermem için sebep olsun :d

ben 2 ay burdayim zaten kesin.en fazla 3 ay .istedigim kiliya ulasmak icin.o yuzden gozum hep uzerinde olucak ben de sende hep hesap verelim bir birimize her gun.ne yaptik nasil gitti.kacamak oldumu diye.kim hizli kilo veririse onun yaptiklarini otekimizde yapsin.cunku uygulamada hata yapip aylarca surunmeyelim eski arkadaslar gibi.yazik 1 aya 1 kilo verenler vardi

selam kızlar annem ve teyzem bu diyetle 6 ayda 30 kilo verdiler.gerçekten işe yarıyor ama benim gibi tatlı seven,iradesizler için bütün diyetler çok zor.
bugün bende başlamıştım akşama kadar 3 birim yedim 5 km yürüyüş yaptım.akşama da fırında balık yapacaktım.sevgili kocacığı sağ olsun kremalı kruvasan almış dayanamadım bozdum.
63 kiloyum çocuk yapmaya çalışıyoruz ama olmuyor.aman çocuk tutunsun diye diye hareketsizlik ve sürekli yiye yiye böyle oldum.
boyum 165, 55 kilo olmak istiyorum.olurda hamile kalırsam çok kilolu olmamak için zayıflamalıyım.
uzun lafın kısası bende varım.yarından itibaren dayanabildiğim kadar yapacağım.
birde çorbaların ölçüsü 100 gram mı?

hos geldin aramiza :) porsiyon olarak belirtilmis corbalar.1 porsiyon ne kadarsa artik o kadar yicekmisiz.iyiki teyzenle anneni soyledim daha bi gaza geldim.gerci 6ay uzun gibi gelebilir ama kilo alarak 6 ay gecrmektense verelim dimi ama.tatli zaafim benimde var malesef, o yuzden ben kb mi tatliyla dolduryorum.her gun nestle ve ya milka yiyorum.100 gr da 47 ve ya 60 arasi degisiyo kb ler.50 gr ni yiyorum.2 ye boluyorum puani.sen bunu dene pisman olmazsin

pegasus cok güzel aciklamis
hic kafan karismasin gel sen önce basla istersen, sonra dietin sana göre uygun olup olmadigina karar verirsin ona görede devam edersin

biz bu kuruyemis olayina cözüm getiremedik listedeki degerler ile paket üzerindeki degerler birbirini tutmadigi gibi türkiyedeki ürünlerin degerleri ile burdaki paket üzerindeki degerlerde birbirini tutmuyor:44:

70 de biraktiysan hic üzülme her kacamak yaptiginda günü 70 ile tamamlarsan bu sana kilo olarak geri dönmez cünkü kilo korumak icin sinir 70

6 ayda 30 kilo süper vermisler peki sonradan geri aldilarmi hic?
aksama kadar 3 birim cok az ama 5 km yürüyüs süperrr eger bu kadar SIKI yapmazsan cabuk bikmazsin, en azindan caninin istedigini gün icinde puanlar dahilinde yersen daha rahat devam edersin kolay gelsin

ppericim slm...

nasıl oldun ?
diyete de başlamışsın tekrar hayırlı olsun...
bu kez gitsin artık şu kilolar yaza kadar dimi ama?

ppericim slm...

nasıl oldun ?
diyete de başlamışsın tekrar hayırlı olsun...
bu kez gitsin artık şu kilolar yaza kadar dimi ama?

selam tatlim
cok sükür iyiyim ama daha uygulancak tedavi var hastaneden haber bekliyoruz.hastaneden ciktiktan sonra bogazim bir acildi hep zararli yicekler tatlli cikolata,kek,pasta yedim tabiki kilolar hemen geldi:26:
sen nasilsin diet nasil gidiyor gercekten bu yazi artik hepimiz zayif gecirelim biktim diet yapmaktan ve kilou olmaktan

Olsun güzelim sen tamamen iyileşte gönderirsin sen o kiloları...

Benim diyet tabii ki kh diyeti kadar rahat değil ama yavaş yavaş da olsa gidiyor kilolar Allah'ın izniyle
3 hafta da bir diyetisyenle 6 hafta da bir de diğer dr da kontrollerim oluyor...
Ben artık buna diyet demiyorum çünkü bundan sonra böyle beslenmek durumundayım...

Öpüyorum hepinizi...
Sana ve diğer tüm arkadaşlara da kolay gelsin...

bu arada arkadaslar 85 kilo olmusum.6 gunde 7 kilo.buyuk basari tarihe gecicem ama benim kilo vermem 85 den sonra duruyor.bu da demektir ki artik yavas zayiflama moduna geciyorum.1 hafta tartilmicam.1 hafta sonunda bakalim artik ne kadar gitmis olur.1 kilo bile olsa raziyim:126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…