sadece 1 ay dayan.bak nasil 55 oluyorsun.hem gel senle iddaya girelim daha zevkli olur..1 ay tamamen yaparsan ben 100 kere aferin merguana yazicam.eger yapamazsan.kotu kizim ben yapamadim yazicaksin ne dersin
yani gordik iddaya dimi cnmsuper olur canım.ne kadar iyisin.sagol tatlım
yalniz copy past yokhaaaaaa.tek tek yazmak var.ikimiz iicnde gecerli
Valla yazarım söz.yeterki kilo vermem için sebep olsun :d
selam kızlar annem ve teyzem bu diyetle 6 ayda 30 kilo verdiler.gerçekten işe yarıyor ama benim gibi tatlı seven,iradesizler için bütün diyetler çok zor.
bugün bende başlamıştım akşama kadar 3 birim yedim 5 km yürüyüş yaptım.akşama da fırında balık yapacaktım.sevgili kocacığı sağ olsun kremalı kruvasan almış dayanamadım bozdum.
63 kiloyum çocuk yapmaya çalışıyoruz ama olmuyor.aman çocuk tutunsun diye diye hareketsizlik ve sürekli yiye yiye böyle oldum.
boyum 165, 55 kilo olmak istiyorum.olurda hamile kalırsam çok kilolu olmamak için zayıflamalıyım.
uzun lafın kısası bende varım.yarından itibaren dayanabildiğim kadar yapacağım.
birde çorbaların ölçüsü 100 gram mı?
Sağol canım ya. Bir de bu kişilerin "olsun olsun yaramış, yüzüne renk gelmiş" diye toparlama çalışmaları oluyor benim bozulan ifademi gördükten sonra, bir tane çakasım geliyor hepsine:))
Şimdi ben size Metabolizma Mucizesi diye kitaptan bahsettim ya, olay şu: Dukan Diyeti'nin değişik (nispeten daha kolay) bir versiyonu. Gün içinde 5 saatte 1 defa 5 gr net karbonhidrat alımına izin veriyor. Yalnız proteinler ve sebzeler serbest. 8 hafta boyunca bu şeilde devam ettikten sonra yavaş yavaş diyete karbonhidratlar eklenmeye başlıyor ve son olarak da ömür boyu koruma amaçlanıyor. Bu diyet özellikle Metabolizma B tipine sahip (yani insülin salınımı dengesiz, ne kadar diyet yapsa da bi türlü kilo veremeyen hatta alan insanlar) için tasarlanmış. Ama çok zahmetli ya, 5 saatte 1, 5gr karb bulcam, onu hesaplıcam, saati denk getircem...öhööö de öhööö yani!
Bu sizin yaptığınız diyet de anladığım kadarıyla günlük 50br karb'ın aşılmamasına dayalı, doğru mu anlamışım? Yalnız merak ettiğim şey şu, bu şekilde çok hızlı kilo verdik diyelim, sonra bu kiloyu nasıl koruyacağız? Ömür boyunca bu diyeti mi yapcaz yani?=) Çünkü çoğu diyette , "normal" beslenme düzenine geçilince (eski beslenmemize değil, sağlıklı ve normal beslenmeye) verilen kilolar fazlasıyla alınıyor. Çünkü vücut bu az kalorili düzene alışıyor, ona göre metabolizmayı yavaşlatıyor..vs vs. Off kafam çok karıştı. Kızlar bi yardım edin yaa napam nedem nirlere gidem...(((
arkadaşlar yaaa.kafama birşey takıldı.listeye göre 100 gram kuruyemiş mesela 15 diyor.ama hazır kuruyemiş paketinin arkasına baktığımda 100 gr fındık 7 birim yazıyo.mesela kabak çekirdeği paketin arkasında 100 gramı 1,45 diyor.hangisi doğru siz kaç puan olarak değerlendiriyorsunuz.
ben bugün tam başladım derken kaçırdım 50 değilde 70 yaptım puanı
ama ne yapıyım gün içinde yemek yememiştim şansıma da kek vardı bir tane yedim sadece bir de bir dilim ekmek
akşamda çorba içtim ve ıspanak yedim neyse yarın daha dikkatli olucam.
merhaba kızlar.65 kilodayım.bende katılmak istiyorum.55 veya 60 olmak istiyorum.yarın hesaplar yazarım.iyi geceler
selam kızlar annem ve teyzem bu diyetle 6 ayda 30 kilo verdiler.gerçekten işe yarıyor ama benim gibi tatlı seven,iradesizler için bütün diyetler çok zor.
bugün bende başlamıştım akşama kadar 3 birim yedim 5 km yürüyüş yaptım.akşama da fırında balık yapacaktım.sevgili kocacığı sağ olsun kremalı kruvasan almış dayanamadım bozdum.
63 kiloyum çocuk yapmaya çalışıyoruz ama olmuyor.aman çocuk tutunsun diye diye hareketsizlik ve sürekli yiye yiye böyle oldum.
boyum 165, 55 kilo olmak istiyorum.olurda hamile kalırsam çok kilolu olmamak için zayıflamalıyım.
uzun lafın kısası bende varım.yarından itibaren dayanabildiğim kadar yapacağım.
birde çorbaların ölçüsü 100 gram mı?
ppericim slm...
nasıl oldun ?
diyete de başlamışsın tekrar hayırlı olsun...
bu kez gitsin artık şu kilolar yaza kadar dimi ama?
selam tatlim
cok sükür iyiyim ama daha uygulancak tedavi var hastaneden haber bekliyoruz.hastaneden ciktiktan sonra bogazim bir acildi hep zararli yicekler tatlli cikolata,kek,pasta yedimtabiki kilolar hemen geldi:26:
sen nasilsin diet nasil gidiyor gercekten bu yazi artik hepimiz zayif gecirelim biktim diet yapmaktan ve kilou olmaktan
hosgeldin aramiza kolay gelsin
bende pegasus ile girdiginiz iddiada takipciniz olacagim:)
pericim sen hakemimiz ol1 ay bizden ayrilamican bolelikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?