kizlaaaaarrrr dun 100 puanlik yememe ragmen bugun tarti 86 gosterdi.cok cok cok mutluyum.o yedigim yemek aksam 5 te yemistim.fazla kacirdim diye 5 ten sonra hic bir sey yemedim.belkide onun faydasini gordum bugun:101: harika bi duyqu.uzun zamandir 87 den asagi inemiyodum.ve bugun diyetimin 5.ci gunu ben 6 kilo vermis durumdayim.bu harika bi duyguymus
evet ordek suyumu aksama birakiyorum acikirsam iceyim diyesüpersin
akşamları yememek gerçekten çok etkili, ben akşamları birşey yiceksem 0 karbonhidratlı şeyler yiyorum ,istersen sende öyle yapabilirsin.
Kızlar selam,
3 ayda 54kg'dan 61kg'ya çıkmış bir ayı yavrusu olarak acil diyete başladım bugün. Sizin yaptığınız gibi karbonhidratı kesmeye dayalı ama biraz daha farklı ilkeleri var.
Metabolizma Mucizesi (Diane Kress) adlı kitabı okuyan var mı acaba aranızda?
Bu arada moral olarak çok çökmüş durumdayım. Kim görse, "ay sen çok kilo almışsın" tarzı yorumlar yapıyor ve gerçekten ağlayacağım artık.
Merhabalar, ben de bugün fırtına gibi başaladım arkadaşlar. Hepimize kolay gelsin, kilolar gitsin :)
Sabah okula gelmeden 200 gram füme et (0) aldım, kahvaltı olarak 100 gr yedim, yanında 1 mini domates (3), 1 çarliston biberle (3). Derse girmeden chai çayı içtim, içinde tarçın (kan şekerini düzenler, karanfil, zencefil (bağışıklığı güçlendirir), kakule, rezene olan siyah çay. Kokusu da nefis. İçerisine 1 tatlı kaşığı süt katılınca çok güzel oluyor, okulda sade süt bulamadım, kakaolu süt kattım 1 kaşık sadece (200ml 26 birim, ben 15ml koydum yani 2 birim kb). Şimdiye kadar 8 birim.
kızlar öğlen kızarmış biftek yemek zorunda kaldım.ızgarada yapma imkanım yktu.Kızarmış bifteğin puanı nedir?
ayssss agzim sulandi.yarin bende yapim.ama annem kiymalari hep soganla yapiyor.10 puanimi alicak.peynir de 1 puan.yarinki yemegim 11 puan.e geri kalaninada cips cikolata yerim olur biterkizlar bugün yaptigim yemegi söyliyeyim
kiymayi kavurdum icine karnibaharlari ve biraz su ilave edip tencerenin kapagini kapatip kisik ateste pisirdim.firin kabina yaydim ve üzerine cirpilmis yumurta döktüm en üstünede rende kasar serpip firinda üzeri kizarana kadar pisirdim yumartalar sayesinde birbirine yapismislar.acayip lezzetliydi
bu arada kızlar, 2 gündür tekrar yapmaya başladım platesi, diyete de uyuyorum 2 gündür.
1,5 ayda 2 kilo verdim ama beni 1 aydır görmeyenler çok incelmişsin diyor o yüzden plates ve bisiklete devam ediyorum.
selam
sen söylenenleri bosverbize katil birbirimize moral vererek ve destek olarak bütün fazlaliklari birlikte atalim:)
son dizisini izliyodum cnm oo yuzden yoktum.olsun 70 kb sismanlatmiyor sadece oldugun kiloda kalmani sagliyor.o yuzden dert etme devam et.moral bozma.ben ilk basladigimda her sabah kalkiyodum aksama 100 kb olarak biterdi.yapamazdim.martin birinden duzene gectim.yani yavas yavas mumkun oluyor denklestirme :93:kızlar nerdesiniz ya
pericime katiliyorum sen herkesi bosver bize katil.hem omur boyu yapman gerekmiyor.istedigin kiloya ulasinca dikkat ediceksin o kadar.50 puani 70 e cikaricaksin ve kilonu koruyacaksin.70 puan kilo koruma.ha diyelim hic dikkat etmedin aldin 2 kilo filan.zaten bunu hemen tartida goruceksin.50 puanlik tekrar yap insin kilon.2 kiloyu vermek cok kolay.10 , 20 kilo dusununce insan.Sağol canım ya. Bir de bu kişilerin "olsun olsun yaramış, yüzüne renk gelmiş" diye toparlama çalışmaları oluyor benim bozulan ifademi gördükten sonra, bir tane çakasım geliyor hepsine:))
Şimdi ben size Metabolizma Mucizesi diye kitaptan bahsettim ya, olay şu: Dukan Diyeti'nin değişik (nispeten daha kolay) bir versiyonu. Gün içinde 5 saatte 1 defa 5 gr net karbonhidrat alımına izin veriyor. Yalnız proteinler ve sebzeler serbest. 8 hafta boyunca bu şeilde devam ettikten sonra yavaş yavaş diyete karbonhidratlar eklenmeye başlıyor ve son olarak da ömür boyu koruma amaçlanıyor. Bu diyet özellikle Metabolizma B tipine sahip (yani insülin salınımı dengesiz, ne kadar diyet yapsa da bi türlü kilo veremeyen hatta alan insanlar) için tasarlanmış. Ama çok zahmetli ya, 5 saatte 1, 5gr karb bulcam, onu hesaplıcam, saati denk getircem...öhööö de öhööö yani!
Bu sizin yaptığınız diyet de anladığım kadarıyla günlük 50br karb'ın aşılmamasına dayalı, doğru mu anlamışım? Yalnız merak ettiğim şey şu, bu şekilde çok hızlı kilo verdik diyelim, sonra bu kiloyu nasıl koruyacağız? Ömür boyunca bu diyeti mi yapcaz yani?=) Çünkü çoğu diyette , "normal" beslenme düzenine geçilince (eski beslenmemize değil, sağlıklı ve normal beslenmeye) verilen kilolar fazlasıyla alınıyor. Çünkü vücut bu az kalorili düzene alışıyor, ona göre metabolizmayı yavaşlatıyor..vs vs. Off kafam çok karıştı. Kızlar bi yardım edin yaa napam nedem nirlere gidem...(((
merhaba kızlar.65 kilodayım.bende katılmak istiyorum.55 veya 60 olmak istiyorum.yarın hesaplar yazarım.iyi geceler
hos geldin aramizaaaaaasenin kilon az bizlere baknca, o yuzden istediyin kiloya ulasmak 1 ayini alir.cunku zayiflar daha az kilo verririler.ama veririler yani.hadi yarindan basla sende.bakalim haftaya kac cikicaksin.belki iyi gitti 55 kilo oluverdin 1 haftaya
Sagol canım.ya benım metabolızma çok yavaş.o yüzden çok umutsuzum zayıflama konusunda,inşallah şans gülerde 55 olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?