iyi etmisssin canim cok guzel vitaminlerini de aliyorsun.artik hic bi doktor bize sagliksiz diyet yapiyorsunuz diyemez.ben meyve hic sevmezdim simdi mecbur aliyorum , aslinda daha iyi bi beslenme seklim oldu.yogurt da yiyorum kalsium daaliyorum.sana bi sey sorcam canim.tatlandirici hayatimda kullanmadim ama kb si sifir diyorlar dogrumui?eger oyleyse benaciktigimda cay icebilirim
selam
bende tebrik ederim ne güzel hedefine cok yakinsin pegasusun dediklerine katiliyorum yararli kb olan yiceklerle puanin doldurusan daha iyi olur
hos geldin aramiza.1 haftada o kilo kesin gider.ama 2 hafta koruma yapman lazim geri gelmesin diye.yani 70 in uzerinde yememn lazim
sağol canım hepimize kolay gelsinvermen gereken kilo ne güzel cok az insallah en kisa sürede verirsin kolay gelsin
kizlarrrr dovun beniben bugun 100 puana yakin yedim.sabah tartildim 88 gelince simardim hemen.disari cikmistim guya dondurma yicektim, bi baktim patateslere saldirmisim.puan tablomda evdeydi.patates o kadar yapmaz diye yemeye bi koyuldum.geldim eve hesapladim 100pauan yakin bisey yemisim 2 saat yurudum guya kendime ceza verdim.ama yurumek ve ya spor puani etkilemezki.ben cok kotu bi kizim
bence ben hizli killo verdimya simardim .guya ay sonuna 10 kilo vercem.bi daha yapmicam bu hatayi bana ders olsun.nere gitsem kendimle goturcem kb listemi.ama iyi bi haberim var.demin ciktim tartiya kilo almamisimcok sevindim.yarinmi yansicak acaba aldigim kilo, yoksa yarin da mi ayni gostercek.kilo almadiysam havalara ucarim.daha tuvalete bile gitmedim tartildim kilom ayni geldi cok sevindim
azindan bal damlio balmaalesef diet esnasinda uzun süreli kacamaklar yapildiginda verilen kilonun fazlasi aninda geri geliyor aman o hatayi yapma
eger bu saatte ve dolu mide ile baskülde fazla cikmiyorsan sabah fazla cikma ihtimalinin olmayacagi gibi yediklerin sabaha kadar eriyecegi icin az cikma ihtimalin daha yüksek
Cidden bu diyet bu kadar kilo verdiriyor mu ya hep listeye bakıp yicem artık.
Anladım canım ama ben zaten çok fazla yemek yiyen biri değilim ve çikolatayı nedense eskisi gibi yemiyorum tıkıyor bana ağır geliyor
yersem çok canım isterse muzlu bisküvili yada sadece çubuk kraker yerim buda nadirdir ama neyse zaten az kilom var inş veririç
benim tartım yok ama yinede dikkat etmeye çalışıcam
azindan bal damlio balbu tartiyi degistrcem zaten 5 kilo az gosteriyor.o yuzden her tartildigimda 5 kilo ekliyorum uzerine.ama dijital almak istemiyorum(benimki normal) , cunku dijital tartilar giydigin elbisenin kumas farkinda bile kiloya yansiyor.gr lar onemsenmemli bence.senin diyet nasil gidiyor.zorlanma var mi?
ama dijital basküldede gr. versen bile gösteriyor bu yüzden daha iyi. ben sabah ac karinla ve ic camasirlarimla tartiliyorum en güzeli o:)
54 canım 50 olmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?