Ne güzel yazmışsın, sağol canım benim. Bu kısır döngü kırılsa artık, moralim bozuldukça yiyorum, yedikçe daha çok moralim bozuluyor. Her sabah bu gün yeni bir gün olsun diye kalkıyorum ama olmuyor. Olcak inşallah, Mevlana'dan yazdığın şeyi yazıp masama koyacağım :)
kizlar ben de basliyorum yarin bu diyete.50 ouani asmazsam neler olucak bakalim.isvec diyeti yaptim 5 kilo verdim.sadece 1 gun ara verdim hepsini geri aldim:2: biliyorum inanilmaz ama gercekten geri aldim.13 gun ac gez 5 kilo ver.1 gun ye geri al.delirdim resmen.tarti yalnislik yapiyo dicem ama kac tarti denedim sonuc ayni.simdi bu diyeti yapiyorum bakalim aya 10 kilo verebilcemmi:18:
Evet.. Zencefil kan sulandırır.. çörekotu da adet söktürür..hamile kalmak isteyenler ya da lohusa olup bebek emzirenler doktorlarına danışıpda kullansınlar...ama hamile kalmak istemeyen ya da lohusa olmayanlar çocuk emzirmeyenler bence mutlaka kullanmalı..zerdeçalı ve zencefili dünyaca ünlü onkoloji profu erkan topuzun önermesinin yanında birçok proflar tavsiye ediyorlar..çörekotunu da aynı şekilde..ender saraçtan tutun ahmet marankiye kadar..ya da eğer şüpheniz varsa googledan araştırın ve de doktorunuza sorun..ben sadece bu bilgiyi paylaşmak istedim..belki zayıflamak isteyipte dışarıdan destek ya da bilgi almak isteyenlere deneyen bir kişi olarak bir parça fikir verdiysem ne mutlu bana..:)))
Teşekkürler ablası, sen de buranın neşesi oldun canım, ne güzel :)
Ben de buradayım, ayın ikisine kadar hazır olacak gibiyim bakalım :)
Her köyün bi delisi vardır ablacım ehehehe
Bu arada homini gırtlak yiyorum ben iştahım iyice açıldıdiyete başlayınca boşluğa düşücem
Az kaldı diyetimize inşallah bu sefer başarıcaz
Sizde durumlar nasıııl
bu son kacamaklarin olsun artik cuma basliyoruz
bu son kacamaklarin olsun artik cuma basliyoruz
Evet abla yarın başlıyoruzvalla ben diyete hazırım bir an önce atalım şu kiloları
Fakat yarın ne yesem onu düşünüyorum :97:
Evet abla yarın başlıyoruzvalla ben diyete hazırım bir an önce atalım şu kiloları
Fakat yarın ne yesem onu düşünüyorum :97:
merhaba kızlar bu sabah yeminim bitti ve tartının başında aldım soluğu ve 82.200 le yarın başlıyorum diyete.
önceki günler yazamadım benim bilgisayarda sorun var, şimdi eşimin bilgisayarından yazıyorum.
hepimize kolay gelsin kızlar, artık tam gaz devam ediyoruz.
pericim fındık, fıstık iyi gelmedi bana o kadar dikkat etmeme ve spor yapmama rağmen 82.200 geldim. yani hayal kırıklığı
tek iyi tarafı bağırsaklarıma iyi gelmişti kabızlık sorunum kalmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?