cevabınız için çok teşekkür ederim yanlız lahmacunun değerini gerçekten merak ettim haftada 1 gün yeşillikle yesem değişiklik olur sanki
rica ederim lahmacun icin su an net bir puan söyliyemem fakat söyle aklimda kaldi burda marketlerde satiliyor ve paketin üzerinde degerleri yaziyor bir defa aldigimda puanini görünce cok fazla gelmisti ama bir daha aldigimda net puaninida söyleyebilirim ama tabiki markete gittigim zaman
lahmacundan bi süre uzak duruyım o zaman
kesinlikle öyle.bundan sonra cok SIKI diet yapmiyacagim ayda 2 kiloya raziyim sonucta bu sekildede gidicek kilolar, canim zararli yicek istediginde birden yüklenip dieti bozmaktansa 2 yada 3 güne bölücem o günleri 70 ile bitiricem sonra yine diete devam edicem ben bundan sonra aylik tartilmaya karar verdim cünkü bazi haftalar kilo vermeyince insanin morali bozuluyor ve diet hevesi gidiyor bakalim martin ikisinde kac cikicam ondan sonrada nisanin birine kadar tartilmicam
meraba bayanlar; bu diyeti bikaç ay önce denemiştim acayip kabızlık yapmıştı bırakmak zorunda kalmıştım dün tekrar başladım sizin yorumlarınızdanda faydalanıyorum tabiki yardım etmek isterseniz size bikaç sorum olucak.
ben çalışan bi bayanım yemeklerım öğlen dışardan sipariş ve et lokantası ama ne yesem diye kararsız kalıyorum kk değerlerini bulamıyorum çoğu şeyin :44: mesela;
besinler.com dan bazı şeylere bakıyorumda porsiyon dönerin değerlerini bulamadım acaba kaç??
lahmacun yada lavaş tüketmelimiyim bunları hergün ızgara tavuk yiyip sıkılmak istemiyorum.
mesela demin kebap taki kk ya baktım 0 diyoduama doğrumudur ki
aynen canim citir olucaz insallahaslinda mantikli düsününce imkansiz degil en azindan kendi adima söyliyeyim ben agustos gibi türkiyeye gidiyorum ayda iki kilo bile versem agustosa kadar da koskoca 5 ay var ve buda 10 kilo demek süper
iyiyim canım, bende bu ara iç bacaklarımdaki gevşemelere taktım, hergün en az yarım saat bisiklet çeviriyorum çoğunlukla 1 saat kullanıyorum, yorumları okudum bacakta sıkılaşma da faydası varmış 1,5 aydır kullanıyorum umarım faydası olur, bugün top alıp platesede başlıcam umarım yaza kadar düzelir.
Kızlar hepinizi çok özledim, ben pek iyi değilim, lokantanın işleri kötü, üniversitede sürem doluyor ve kadro yok, doktora tezimi yazamıyorum, borç harç derken canım hiç birşey yapmak istemedi ne zamandır. Annemden borç alıp spor salonuna yazıldım değişiklik olsun, moral olsun falan diye ama 2 haftadır 1 kere gittim onda da bilgisayara bağlı bir aletle ölçümler yaptılar ve hem çok yağlı çıktım hem de metabolizma yaşım 40 çıktı... Beraber gittiğim arkadaşım 44 yaşında, o 42 çıktı, ben 33 yaşındayım 40 çıktım. Canım sıkıldı çok. İşte sizleri de ihmal ettim. Aslında okudum arada girip. Özellikle Periciğimi merak ettim, iyi haberlerini aldım çok şükür. Ben tekrar şiştim tabi bir de bu arada.
Nasıl kararttım içinizi değil mi... Neyse, ben sizleri terk etmedim, belki ikisine kadar ben de motive olurum. Yine bahar geldi, geliyor... Bir şeyler başarmamız lazım değil mi :)
canım çok haklısın, bende çok sık tartılıyordum, moralim bozuluyordu ve diyeti bozuyordum, ayın 1 ne kadar tartılmamaya yemin ettim yoksa dayanamayıp yine çıkardım tartının üstüne, şimdi diyeti bozmuyorum çünkü kilo verip vermediğimi bilmiyorum yani moralimi bozacak birşey yok, gerçi pantolonlarım yine aynı oluyor sanırım değişiklik yok, birde o kadar bisiklet çeviriyorum
pericim bu arada doktorunla görüştün mü?
Kızlar hepinizi çok özledim, ben pek iyi değilim, lokantanın işleri kötü, üniversitede sürem doluyor ve kadro yok, doktora tezimi yazamıyorum, borç harç derken canım hiç birşey yapmak istemedi ne zamandır. Annemden borç alıp spor salonuna yazıldım değişiklik olsun, moral olsun falan diye ama 2 haftadır 1 kere gittim onda da bilgisayara bağlı bir aletle ölçümler yaptılar ve hem çok yağlı çıktım hem de metabolizma yaşım 40 çıktı... Beraber gittiğim arkadaşım 44 yaşında, o 42 çıktı, ben 33 yaşındayım 40 çıktım. Canım sıkıldı çok. İşte sizleri de ihmal ettim. Aslında okudum arada girip. Özellikle Periciğimi merak ettim, iyi haberlerini aldım çok şükür. Ben tekrar şiştim tabi bir de bu arada.
Nasıl kararttım içinizi değil mi... Neyse, ben sizleri terk etmedim, belki ikisine kadar ben de motive olurum. Yine bahar geldi, geliyor... Bir şeyler başarmamız lazım değil mi :)
görüstüm canim 1-2 hafta icinde tedavinin devami olan program icin tarih belli olcakmis hastaneden haber geldiginde bize haber vericeklerini söylediler bizde ona göre esimin vardiyalarina uygun zaman icin randevu alicaz
canim benim bizde seni cok özledik ne demek icinizi kararttim askolsun ben hastaligimi ögrendigimde sizin yazdiklariniz bana cok iyi moral olmustu.bizler sanalda olsa cok güzel arkadaslik kurduk insallah bizde sana biraz moral vermeyi basarabilirizinsallah islerinizin durumu gecici bir dönemdir ve en kisa sürede düzelir allah isinizi denk getirsin.kilonu ve cikan degerleri dert etme hep birlikte yolumuza sonuna kadar devam edicez ve o degerleri birlikte düsürecegiz yeterki pes etmiyelim.bende daha diete baslamadim ve son zámanlarda zararli yiceklerden cok yedim ve hareketsizlikten dolayida bende kilo aldigimi hissediyorum ayin ikisine kadar motive olup baslayalim ama kendimizi cok SIKMADAN hem böylecede SIKILMADAN daha rahat devam ederiz diye düsünüyorum
canim sagligim sükür iyi hastaligin baslangicinda farkedilmesi benim en büyük sansimdi:)
canım benim bazen bütün olumsuzluklar üst üstegeliyo.önemli olan senin moralini yüksek tutman.sen eşine çokgüzel destek oldun lokantanın işleyişinde.buişolmazsa başka alanlarda denersiniz.benim metobolizmamda çok yavaş adetdüzensizliğinden dolayı.hızlandrmakiçin kullanmadığım yöntem kalmadı.canım diyeti felan boşver.ilk önce kendi üni bir topla.negatif bütün düşünceleri at kafandan.herşeygüzelolcak düzelcek
Allah iyilik versin tez zamanda inşallah.Zor bi dönem atlatıosun anladığım kadarıyla ablacım.Ama moralini yüksek tut amaan diyim stres herşeyin başı.Valla biz burdayız gelsen süper olur.Biraz şok tarzda olucak bu diyet ama güzel olucak güzel
merhaba canım, bizde seni çok özledik
canım, üzülme ,umarım herşey kısa zamanda düzelir sen moralini yüksek tut, kilonu da sorun etme hep birlikte fazla kilolarımızı vereceğiz inşallah.
merhaba canım, sen daha önce diyeti yaptığında kaç kilo vermiştin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?