• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Benide kabul ederseniz bende katılmak istiyorum arkadaşlar :3:
Yarın hemen başlıyorum bu arada diğer sayfaları okumadım ekmeği tamamen kesecekmiyiz sadece 50 puanlıkmı yiyeceğiz?

insallah vericez canim su anda sen ,ben ve nuyo 3 kisiyiz insallah cagrimizi diger arkadaslarda duyar ve gelirler martin ikisine kadar sesimizi duyurmaya calisicaz:31:

İnşallah ablam :)

Yarın hemen başlıyorum bu arada diğer sayfaları okumadım ekmeği tamamen kesecekmiyiz sadece 50 puanlıkmı yiyeceğiz?

nedemek.. seve seve kabul ederiz hemde:)
Valla öyle pat diye kesebiliyosan kes ama sanmıyorm :) evet günde 50 ama ne kadar az o kadar hızlı.ve en fazla 70(denge).Kaçamak yapsan bile hemen toparlanıp devam :) ve 2 litre su muhakkak içmen lazm.Kilonu yaşını hedef kilonu yazarsan süper olur tanışmış oluruz

hosgeldin aramiza:)
bu diette mümkün oldugu sürece zararli kb almamaya bakiyoruz ekmekde bunlardan biri onun yerine degeri düsük yiceklerle karnini doyurabilirsin hem protein agirlikli beslenince daha uzun süre tok tutuyor günlük kb degerine gelince baslangicta 50 kb alabilirsin ama bunu her hafta düsürmelisin daha fazla kilo vermek icin yani:34: aklina takilan baska birsey olursa seve seve yardimci oluruz kolay gelsin:13:

insallah vericez canim su anda sen ,ben ve nuyo 3 kisiyiz insallah cagrimizi diger arkadaslarda duyar ve gelirler martin ikisine kadar sesimizi duyurmaya calisicaz:31:[/QUOTE

umarım diğer arkadaşlarda gelir, eskisi gibi yine kalabalık oluruz.
sen geldin ya pericim artık yavaş yavaş toplanırız, allah sana sağlık versin:16:

hoşgeldin canım, ben gün içinde ne yiyorsam yazacağım, bence sende yaz, yanlışlarımızı daha iyi görürüz.

sabah:
1 avuç fıstık
zeytin, peynir
1 portakal

öğle:
tavuk kanat
salata
ayran

akşam:
ton balıklı salata

artık simit yerine fıstık,fındık... yemeye çalışıyorum

insallah vericez canim su anda sen ,ben ve nuyo 3 kisiyiz insallah cagrimizi diger arkadaslarda duyar ve gelirler martin ikisine kadar sesimizi duyurmaya calisicaz:31:[/QUOTE

umarım diğer arkadaşlarda gelir, eskisi gibi yine kalabalık oluruz.
sen geldin ya pericim artık yavaş yavaş toplanırız, allah sana sağlık versin:16:

canim benim cok saol:70: allah hepimize saglik versin

eminim arkadaslarda kendilerini diete baslamak icin hazir hissetdiklerinde geliceklerdir

ayrica menünde cok güzel hic zararli kb yok:13:

günaydın çıtır adayları
Bu perşembe günü hastalandım.Miğdem çok bulanıyodu,8-9 kere istifra ettim.Artk midede bişey kalmayınca miğde asidi çıkarmaya başladım.Acile gittim 2 tane iğne 2 tüp de serum yedim.Gece 1.30 gibi döndüm eve.Bu sabah tartıldım diğer günler 57.4 geliyodum ama bu sabah 56.2 kilo çıktım.Aslında bu duruma hem sevindim hem de üzüldüm.Çektiğimi bi Allah bilir bide ben.Sağlığım olsunda 1 kilo fazlam olsun.İnşallah Allahım bir daha yaşatmaz böyle bişey de hepimiz sağlıkla veririz kilolarımızı

NOT : eğer kilo almassam hedef kiloma 3 kaldı

günaydın çıtır adayları
Bu perşembe günü hastalandım.Miğdem çok bulanıyodu,8-9 kere istifra ettim.Artk midede bişey kalmayınca miğde asidi çıkarmaya başladım.Acile gittim 2 tane iğne 2 tüp de serum yedim.Gece 1.30 gibi döndüm eve.Bu sabah tartıldım diğer günler 57.4 geliyodum ama bu sabah 56.2 kilo çıktım.Aslında bu duruma hem sevindim hem de üzüldüm.Çektiğimi bi Allah bilir bide ben.Sağlığım olsunda 1 kilo fazlam olsun.İnşallah Allahım bir daha yaşatmaz böyle bişey de hepimiz sağlıkla veririz kilolarımızı

canim cok gecmis olsun allah kimseyi sagligindan etmesin insan bazi seyleri yasayinca daha iyi anliyor sagliginin degerini bende dedigine katiliyorum hastalanarak kilo vermektense o kilo ile ömür boyu yasamayi tercih ederim

günaydın çıtır adayları

canım çok geçmiş olsun:( önce sağlık diyoruz , kendine iyi bak ve çok tartılma sonra saplantı haline geliyor.

pericim, sen nasıl oldun, daha iyimisin?
inşallah ayın 2 sinde tartılıp bomba gibi başlarız diyetimize:)
ben ayın 2 sine kadar dikkat etmeye çalışacağım, hayırlısı umarım ayın 2 sinde eksi kiloarı görürüm.

nuyocum selam

önceden selam arkadaslar diyordum ama halä kimse yok:( neler yapiyorsun canim diete devam ediyormusun benimde bir an önce alisverise gidip diete baslamam lazim bu siralar abur cuburlara fazla agirlik verdim:(

pericim, sen nasıl oldun, daha iyimisin?
inşallah ayın 2 sinde tartılıp bomba gibi başlarız diyetimize:)
ben ayın 2 sine kadar dikkat etmeye çalışacağım, hayırlısı umarım ayın 2 sinde eksi kiloarı görürüm.

alllahima sükür cok iyiyim:) aynen canim ayin ikisinde bomba gibi basliyoruz:34:

nuyocum selam

önceden selam arkadaslar diyordum ama halä kimse yok:( neler yapiyorsun canim diete devam ediyormusun benimde bir an önce alisverise gidip diete baslamam lazim bu siralar abur cuburlara fazla agirlik verdim:(

pericim, bende abur cubur olarak fındık, fıstık yiyorum bu yüzden eşimin alay konusu oldum, bizim hanım kendini fındık fıstıkla besliyor diyor, neyse takmıyorum zaten.
ben şu kilolarımı bir verim çok koşarsın peşimden diyorum gülüyor, kilo verdiğimde asıl ben güleceğim ona:)

alllahima sükür cok iyiyim:) aynen canim ayin ikisinde bomba gibi basliyoruz:34:

iyi olmana sevindim canım, sen yine de dikkat et kendini zorlama diyet için, gerçi söylememe gerek yok sen daha bilinçlisin:34:

bu arada pericim, ebru şallının selülit savar plates cd sini aldım, dün yapmayı denedim vallahi beceriyor gibiyim haftada 3 gün yapmaya çalışim diyorum, bütün hareketleri yapamıyorum büyük topum yok en kısa zamanda alıp diğer hareketleride denicem ama zamanla beceririm inşallah.
birde 1 aydır hergün en az yarım saat bisiklet çeviriyorum, gugur duy arkadaşım benimle:)

pericim, bende abur cubur olarak fındık, fıstık yiyorum bu yüzden eşimin alay konusu oldum, bizim hanım kendini fındık fıstıkla besliyor diyor, neyse takmıyorum zaten.
ben şu kilolarımı bir verim çok koşarsın peşimden diyorum gülüyor, kilo verdiğimde asıl ben güleceğim ona:)

ben maaalesef zararli abur cubur yiyorum:17: bugünden itibaren yemiyecegim carsamba günü doktorla konusmam gereken birseyler var dönüstede alisverisimi yapip yavasdan basliyacagim

bizim kilolar maalesef bazen eslerimiz icin takilma konusu oluyor ama incecik oldugumuzda onlara cok güzel cevabi vermis olacagiz:34:

bu arada pericim, ebru şallının selülit savar plates cd sini aldım, dün yapmayı denedim vallahi beceriyor gibiyim haftada 3 gün yapmaya çalışim diyorum, bütün hareketleri yapamıyorum büyük topum yok en kısa zamanda alıp diğer hareketleride denicem ama zamanla beceririm inşallah.
birde 1 aydır hergün en az yarım saat bisiklet çeviriyorum, gugur duy arkadaşım benimle:)

cok iyi yapmissin canim:13: aslinda spor özellikle diet esnasinda sart kilo verirken vücudunda SIKILASIR mutlaka baslangicta zorlanirsin ama sonra vücudun alisir ve esner böylece hareketleri daha rahat yaparsin

Selam ablalarım :16:
Bu sabah tartıldım 56.1 kiloyum.Martın 2 sine kadar kilomu korusam çok iyi olucak hazır vermişken almamak lazım.Martın sonunda 54 ü görsem süper olur:32: Bu arada ne gelen var ne giden :44: Sayımız artsa moralimizde artardı.Sizde durumlar nasıl?

merhaba kızlar, gününüz aydın olsun:16:

Back