Selam ablalarım
Bu sabah tartıldım 56.1 kiloyum.Martın 2 sine kadar kilomu korusam çok iyi olucak hazır vermişken almamak lazım.Martın sonunda 54 ü görsem süper olurBu arada ne gelen var ne giden :44: Sayımız artsa moralimizde artardı.Sizde durumlar nasıl?
ben maaalesef zararli abur cubur yiyorumbugünden itibaren yemiyecegim carsamba günü doktorla konusmam gereken birseyler var dönüstede alisverisimi yapip yavasdan basliyacagim
bizim kilolar maalesef bazen eslerimiz icin takilma konusu oluyor ama incecik oldugumuzda onlara cok güzel cevabi vermis olacagiz
canım, istersen diyet yapacağınıda söyle doktora, en azından danışmış olursun, gerçi bizim diyetimiz çok sağlıklı ama doktor ne der bilmiyorum.
Selam ablalarım
Bu sabah tartıldım 56.1 kiloyum.Martın 2 sine kadar kilomu korusam çok iyi olucak hazır vermişken almamak lazım.Martın sonunda 54 ü görsem süper olurBu arada ne gelen var ne giden :44: Sayımız artsa moralimizde artardı.Sizde durumlar nasıl?
slm kızlar nasılsınız?yazdıklsrınızı okuyorum.ama kendim hiç diyet modunda değilim malesef((
su anda benimde protein agirlikli beslenmem gerekiyormus onun icin bu dieti yapmamda sorun yok:)
slm kızlar nasılsınız?yazdıklsrınızı okuyorum.ama kendim hiç diyet modunda değilim malesef((
canım kilo vermene sevindim, umarım devam eder.
sağlık durumun nasıl, iyimisin?
cok sevindim canim mart sonuna kadar 2 kilo rahat verirsin
su anda dieti 3 kisi devam ettiriyoruz insallah arkadaslarda en kisa sürede geri gelirler .ben yarin alisverisimi yapip yavasdan basliyacagim ayin ikisinde tartilip tam anlamiyla devam edicem
Umarım ablacımSağlığım iyi Allahıma şükür.Sen nasılsın :)
İnşallah ablacım vermişken 3 kilo daha versem süper olucak :) Sen ben yok artk ablacım bizde ayın 2 sinde tartılıp başlıcaz seninle :)
Yaza çıtır gibi giricez görenler şaşırıcak:13:
Umarım ablacımSağlığım iyi Allahıma şükür.Sen nasılsın :)
İnşallah ablacım vermişken 3 kilo daha versem süper olucak :) Sen ben yok artk ablacım bizde ayın 2 sinde tartılıp başlıcaz seninle :)
Yaza çıtır gibi giricez görenler şaşırıcak:13:
aynen canim citir olucaz insallahaslinda mantikli düsününce imkansiz degil en azindan kendi adima söyliyeyim ben agustos gibi türkiyeye gidiyorum ayda iki kilo bile versem agustosa kadar da koskoca 5 ay var ve buda 10 kilo demek süper
çok haklısın canım, bende şimdiye kadar ayda 1 kilo verseydim, yıllarımı kilolu olarak geçirmezdim, kilo vermeye çalıştıkça daha çok kilo aldım ama sonunda diyetimi buldum
meraba bayanlar; bu diyeti bikaç ay önce denemiştim acayip kabızlık yapmıştı bırakmak zorunda kalmıştım dün tekrar başladım sizin yorumlarınızdanda faydalanıyorum tabiki yardım etmek isterseniz size bikaç sorum olucak.
ben çalışan bi bayanım yemeklerım öğlen dışardan sipariş ve et lokantası ama ne yesem diye kararsız kalıyorum kk değerlerini bulamıyorum çoğu şeyin :44: mesela;
besinler.com dan bazı şeylere bakıyorumda porsiyon dönerin değerlerini bulamadım acaba kaç??
lahmacun yada lavaş tüketmelimiyim bunları hergün ızgara tavuk yiyip sıkılmak istemiyorum.
mesela demin kebap taki kk ya baktım 0 diyoduama doğrumudur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?