insallah vericez canim su anda sen ,ben ve nuyo 3 kisiyiz insallah cagrimizi diger arkadaslarda duyar ve gelirler martin ikisine kadar sesimizi duyurmaya calisicaz
Benide kabul ederseniz bende katılmak istiyorum arkadaşlar
Yarın hemen başlıyorum bu arada diğer sayfaları okumadım ekmeği tamamen kesecekmiyiz sadece 50 puanlıkmı yiyeceğiz?
Yarın hemen başlıyorum bu arada diğer sayfaları okumadım ekmeği tamamen kesecekmiyiz sadece 50 puanlıkmı yiyeceğiz?
insallah vericez canim su anda sen ,ben ve nuyo 3 kisiyiz insallah cagrimizi diger arkadaslarda duyar ve gelirler martin ikisine kadar sesimizi duyurmaya calisicaz[/QUOTE
umarım diğer arkadaşlarda gelir, eskisi gibi yine kalabalık oluruz.
sen geldin ya pericim artık yavaş yavaş toplanırız, allah sana sağlık versin
insallah vericez canim su anda sen ,ben ve nuyo 3 kisiyiz insallah cagrimizi diger arkadaslarda duyar ve gelirler martin ikisine kadar sesimizi duyurmaya calisicaz[/QUOTE
umarım diğer arkadaşlarda gelir, eskisi gibi yine kalabalık oluruz.
sen geldin ya pericim artık yavaş yavaş toplanırız, allah sana sağlık versin
canim benim cok saolallah hepimize saglik versin
eminim arkadaslarda kendilerini diete baslamak icin hazir hissetdiklerinde geliceklerdir
ayrica menünde cok güzel hic zararli kb yok:13:
günaydın çıtır adayları
Bu perşembe günü hastalandım.Miğdem çok bulanıyodu,8-9 kere istifra ettim.Artk midede bişey kalmayınca miğde asidi çıkarmaya başladım.Acile gittim 2 tane iğne 2 tüp de serum yedim.Gece 1.30 gibi döndüm eve.Bu sabah tartıldım diğer günler 57.4 geliyodum ama bu sabah 56.2 kilo çıktım.Aslında bu duruma hem sevindim hem de üzüldüm.Çektiğimi bi Allah bilir bide ben.Sağlığım olsunda 1 kilo fazlam olsun.İnşallah Allahım bir daha yaşatmaz böyle bişey de hepimiz sağlıkla veririz kilolarımızı
NOT : eğer kilo almassam hedef kiloma 3 kaldı
günaydın çıtır adayları
Bu perşembe günü hastalandım.Miğdem çok bulanıyodu,8-9 kere istifra ettim.Artk midede bişey kalmayınca miğde asidi çıkarmaya başladım.Acile gittim 2 tane iğne 2 tüp de serum yedim.Gece 1.30 gibi döndüm eve.Bu sabah tartıldım diğer günler 57.4 geliyodum ama bu sabah 56.2 kilo çıktım.Aslında bu duruma hem sevindim hem de üzüldüm.Çektiğimi bi Allah bilir bide ben.Sağlığım olsunda 1 kilo fazlam olsun.İnşallah Allahım bir daha yaşatmaz böyle bişey de hepimiz sağlıkla veririz kilolarımızı
NOT : eğer kilo almassam hedef kiloma 3 kaldı
pericim, sen nasıl oldun, daha iyimisin?
inşallah ayın 2 sinde tartılıp bomba gibi başlarız diyetimize:)
ben ayın 2 sine kadar dikkat etmeye çalışacağım, hayırlısı umarım ayın 2 sinde eksi kiloarı görürüm.
nuyocum selam
önceden selam arkadaslar diyordum ama halä kimse yokneler yapiyorsun canim diete devam ediyormusun benimde bir an önce alisverise gidip diete baslamam lazim bu siralar abur cuburlara fazla agirlik verdim
alllahima sükür cok iyiyim:) aynen canim ayin ikisinde bomba gibi basliyoruz
pericim, bende abur cubur olarak fındık, fıstık yiyorum bu yüzden eşimin alay konusu oldum, bizim hanım kendini fındık fıstıkla besliyor diyor, neyse takmıyorum zaten.
ben şu kilolarımı bir verim çok koşarsın peşimden diyorum gülüyor, kilo verdiğimde asıl ben güleceğim ona:)
bu arada pericim, ebru şallının selülit savar plates cd sini aldım, dün yapmayı denedim vallahi beceriyor gibiyim haftada 3 gün yapmaya çalışim diyorum, bütün hareketleri yapamıyorum büyük topum yok en kısa zamanda alıp diğer hareketleride denicem ama zamanla beceririm inşallah.
birde 1 aydır hergün en az yarım saat bisiklet çeviriyorum, gugur duy arkadaşım benimle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?