• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Hoşgeldiiiiin :)
İyi olmana çok sevindim ablacım.Kendini sakın yorma istirahat et.Ağır bişey de kaldırma.Hepimiz seni bekledik inşallah tez zamanda iyileşirsin de birlikte diyete devam ederiz:)

saol canim eminim bir hafta sonra dikis yerlerim dahada iyi olacak onun icin biraz daha iyi olayim diete hemen baslayacagim tabiki birlikte devam edicez:)

canım h.g.çok sevindim iyi olmana.sen gidincetopikte çok sessizleşti.amaiyisin aramıza döndünyaönemli olan bu.

kizlarrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmm:74:

allahima bin sükür evime geldim hemde saglikli bir sekilde dikis yerlerim rahat hareket etmemi biraz engelliyor ama olsun oda gecicek cok büyük stres yasadim ama hersey geride kaldi allah kimseyi sagligindan etmesin

hepinizi cok özledim aldentecim tekrar saol tatlim arkadaslara haber verdigin icin arkadaslar sizlerede ilginizden dolayi cok tesekkür ederim ameliyat öncesi hepinizin yazdiklarinizi verdiginiz destegi unutamiyorum esracim seninle ayni duygulari paylasiyorum bende sizleri tanimiyorum ama sizlere cok deger veriyorum bu yola beraber basladik sonlandirmadan sizleri birakmam hani olmaz ya olurda sizden önce ideal kiloma insem bile:37: hepiniz ideal kilonuza inene kadar her zaman yaninizda olurum

semilunacim hic ugramamissin sakin sende bizi terkeden arkadaslardan olma:26:

tubacim herseyin basi saglik senin icin hangi diet uygunsa onunla zayifla canim önemli olan saglikla kilo vermek ama bizide unutma sonuclardan bizi haberdar et:34:

bende kendime diete baslamak icin aldente gelene kadar izin veriyorum ama ondan sonra tam gaz basliyacagim ama hergün burda oldugunuz sürece yazarim

canım hoşgeldin, msjını görünce çok sevindim:52: ,umarım en kısa zamanda toparlanırsın tekrar geçmiş olsun,sen olmayınca kimsecikler kalmadı burda:(

canım hoşgeldin, msjını görünce çok sevindim:52: ,umarım en kısa zamanda toparlanırsın tekrar geçmiş olsun,sen olmayınca kimsecikler kalmadı burda:(

saol canim doktor iki haftaya kadar rahat hareket edecegimi söyledi ben bu halimede sükrediyorum . evet topigimiz sessizlesmis ve diettende kopulmus hadi yeniden toplanalim simdiden konsantre olmaya baslayalim ve en kisa sürede hep beraber baslayalim

Herkes gider biz kalırız abla:) bizde bize yeticeğimize göre sorun yok :)

haklısın canım:) ben iki gündür diyeti sıkı bir şekilde devam ediyorum, ayın sonuna kadar tartılmicam motivem bozulmasın diye, umarım böyle devam eder.
senin diyet nasıl gidiyor?

haklısın canım:) ben iki gündür diyeti sıkı bir şekilde devam ediyorum, ayın sonuna kadar tartılmicam motivem bozulmasın diye, umarım böyle devam eder.
senin diyet nasıl gidiyor?

En güzelini yapıyosun ablacım.Tartılıp kilo veremediğini görünce insan umutsuzluğa kapılıyo.Benim diyetin bi yere gitti yok duruyo durduğu yerde ama yeter artık neredeyse gelsin bulsun beni:1:

kızlar kimseden ses çıkmıyor, kimse diyet yapmıyormu?
pericim :3: nasıl oldun canım

kızlar kimseden ses çıkmıyor, kimse diyet yapmıyormu?
pericim :3: nasıl oldun canım

selam tatlim cok iyiyim dikis yerlerim iyilesti sayilir eminim bir hafta sonra eskisi gibi olacagim:21: ben daha diete baslayamadim ama bir hafta icinde alisverisimi yapip basliyacagim daha önce yazmissin ay sonuna kadar tartilmiyacagim diye bende ayni seyi yapacagim martin ikisi cuma ve sanki o zaman diete basliyormusum gibi kabul edip o zaman tartilacagim cünkü türkiyede kilo aldim buraya gelincede hareket sifira düstü ye ic yat kilolarin katlanmasindan korkuyorum en azindan ay sonuna kadar aldiklarimin birazini versem diete daha moralli baslamis olurum:26:

ppericim iyi olmana çok sevindim canım...
Sen iyileşte kiloları verirsin, önemli olan sağlığın...
Ben de diyetisyenin verdiği diyete uymaya çalışıyorum ama
o kadar alışmışım ki ister istemez kh değerlerine bakıyorum :1:
Yavaş yavaş kurtulacağız inşallah...

Hepinizi çok öpüyorum arada uğrarım yine...:3:

kizlarrrrrr:92::92:

mart´in 2´si diete baslama tarihimiz olsun ne dersiniz isterseniz sizde o zamana kadar ufaktan baslayin mide alissin, hem midede biraz bosalsin ki o zaman tartildigimizda moralimiz bozulmasin

vakit toplanma ve diet vaktidir:52::52::52::52:

ppericim iyi olmana çok sevindim canım...
Sen iyileşte kiloları verirsin, önemli olan sağlığın...
Ben de diyetisyenin verdiği diyete uymaya çalışıyorum ama
o kadar alışmışım ki ister istemez kh değerlerine bakıyorum :1:
Yavaş yavaş kurtulacağız inşallah...

Hepinizi çok öpüyorum arada uğrarım yine...:3:

saol canim gercekten herseyin basi saglik seninde sana uygun dieti yapman en güzeli önemli olan zaten saglikli kilo vermek ayrica seni gördügüme cok sevindim her zaman ugra verdigin kilolari söyle bizde seninle birlikte sevinelim:34:

kizlarrrrrr:92::92:

mart´in 2´si diete baslama tarihimiz olsun ne dersiniz isterseniz sizde o zamana kadar ufaktan baslayin mide alissin, hem midede biraz bosalsin ki o zaman tartildigimizda moralimiz bozulmasin

vakit toplanma ve diet vaktidir:52::52::52::52:

Ablacım özlettin kendini,iyi olmana çok sevindim.Bana gelince herkes zayıflamışsın diyo ama en ufak bi diyet yapmadım.Belkide yaptığım sporun yeni yeni faydasını görüyorum.Regl dönemim biter bitmez tartılıp diyete başlamayı düşünüyorum.Şu 2 kiloyuda versem bi rahatlıcam.

Ablacım özlettin kendini,iyi olmana çok sevindim.Bana gelince herkes zayıflamışsın diyo ama en ufak bi diyet yapmadım.Belkide yaptığım sporun yeni yeni faydasını görüyorum.Regl dönemim biter bitmez tartılıp diyete başlamayı düşünüyorum.Şu 2 kiloyuda versem bi rahatlıcam.

cok sükür iyiyim ve artik hep burda olucam ama sen ve diger arkadaslarda burda olun yalniz diet yapilmiyor.canim senin zaten fazla kilon yoktu onun icin icin sporun etkisi hemen görünüsünden farkediliyordur, insallah sporu hicbir zaman birakmazsin arada biraz kacirsan bile spor onu dengeler

cok sükür iyiyim ve artik hep burda olucam ama sen ve diger arkadaslarda burda olun yalniz diet yapilmiyor.canim senin zaten fazla kilon yoktu onun icin icin sporun etkisi hemen görünüsünden farkediliyordur, insallah sporu hicbir zaman birakmazsin arada biraz kacirsan bile spor onu dengeler

Allah iyilik versin ablam.3 aydır burdayım valla kimsecikler olmasada uğrayıp kim var kim yok diye bakıyorum.2 kişi kalsak bile uğrarım ben merak etme ablacm :) Evet katılıyorum ablacım.Regl dönemnde bırakıyorum sporu ama biter bitmez yeniden başlıcam.Sıkı bi diyetle önce 55 sonrada 53 olucam inş.Tez zamanda verelim kilolarımızı :)

selam tatlim cok iyiyim dikis yerlerim iyilesti sayilir eminim bir hafta sonra eskisi gibi olacagim:21: ben daha diete baslayamadim ama bir hafta icinde alisverisimi yapip basliyacagim daha önce yazmissin ay sonuna kadar tartilmiyacagim diye bende ayni seyi yapacagim martin ikisi cuma ve sanki o zaman diete basliyormusum gibi kabul edip o zaman tartilacagim cünkü türkiyede kilo aldim buraya gelincede hareket sifira düstü ye ic yat kilolarin katlanmasindan korkuyorum en azindan ay sonuna kadar aldiklarimin birazini versem diete daha moralli baslamis olurum:26:

canım iyi olmana çok sevindim, kiloları da kafana takma sağlığın iyi olsun yeteki.
bende mart ayınının 2sinde tartılırım ondan sonra tam gaz devam ederiz:52:

Allah iyilik versin ablam.3 aydır burdayım valla kimsecikler olmasada uğrayıp kim var kim yok diye bakıyorum.2 kişi kalsak bile uğrarım ben merak etme ablacm :) Evet katılıyorum ablacım.Regl dönemnde bırakıyorum sporu ama biter bitmez yeniden başlıcam.Sıkı bi diyetle önce 55 sonrada 53 olucam inş.Tez zamanda verelim kilolarımızı :)

insallah vericez canim su anda sen ,ben ve nuyo 3 kisiyiz insallah cagrimizi diger arkadaslarda duyar ve gelirler martin ikisine kadar sesimizi duyurmaya calisicaz:31:

Back