• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

canım kilon iyiymiş senin, leslie yapıyormuşsun ,21 günde vücudu sıkılaştırıyormuş,yapmakta zorlanıyormusun? zormu?

Evet kilom çokda kötü değil ama fazlam var özelliklede basen bölgemde:(
Zaten hedef kilomda 53 ama bi türlü inemiyorum:(
hayır zorlanmıyorum tam aksine çok zevkli zaten çok basit hareketleri öneririm yani.Sürekli yapamıyorum gerçi mesela 2 gün yapıosam 2 gün yapmıorum 1 gün yapıosam 3 gün yapmıyorum.Bide ab rocket var evde yapabildiğim kadar onu yapıyorum sporsuz olmuyo çünkü

selam arkadaşlar
peri akşamüstü aradı ameliyttan çıkmış iyiymiş.1 hafta kadar kalacakmış hastanede.
haber vereyim dedim
iyi akşamlar.

selam ben yeni üye oldum ve 3 aylık bebeğim var ve emziriyorum.karbonhidrat diyetini yapmamda sakınca varmıdır bilgisi olan arkadaşlar yazarsanız memnun olurum. bu arada peri geçmiş olsun

Hogeldin :)
Bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah.Diyete gelince bi sakıncası olmaz bence ama bebeğin daha çok küçük bence bi 6-7 aylık olsun öyle başla derim ben.

selam kızlar,
peri mesaj atmış,ameliyatım iyi geçti 10 gün sonra aranızdayım diye:)))
hBER VERMEK İÇİN NETE GİRDİM.
HERKESE SELAM VE ÇOK ÖPTÜM.TATİL BİTİNCE TAM GAZ BAŞLIYCAZ İNŞALLAH.
HOŞÇAKALIN.

Evet kilom çokda kötü değil ama fazlam var özelliklede basen bölgemde:(
Zaten hedef kilomda 53 ama bi türlü inemiyorum:(
hayır zorlanmıyorum tam aksine çok zevkli zaten çok basit hareketleri öneririm yani.Sürekli yapamıyorum gerçi mesela 2 gün yapıosam 2 gün yapmıorum 1 gün yapıosam 3 gün yapmıyorum.Bide ab rocket var evde yapabildiğim kadar onu yapıyorum sporsuz olmuyo çünkü

haklısın canım spor olmadan olmuyor, kilo verirken sıkılaşmak lazım:8:

selam kızlar,
HOŞÇAKALIN.

aldente haber verdiğin için teşekkür ederiz canım, ameliyatın iyi geçtiğine çok sevindim, umarım en yakın zamanda aramızda görürüz:16:

selam kızlar,
HOŞÇAKALIN.

çok sevindim ameliyatın iyi geçmesine...
inşallah bir an önce sağlığına tam olarak kavuşur ve yine burada olursun ppericim...

bu arada haber verdiğin için çok tşkler aldente...

kızlar bu aralar acaip yoğunum hiç uğrayamıyorum neredeyse yatılı misafirlerim var...

tatil bitince tam gaz devam ...
herkesi öpüyorummm...:54:

Bizde saldık tek değilsin tubasultan :) teker teker götürüyorum yemekleri :D sadece spor yapıyorum bugün tartıldım 58.1 im bi 55 olsam :/

Çıtır adayları
biliosunuz diyet yapmıyodum spor yapıyodum ve 3-4 gün sporuda bıraktım kızartmalar börekler çörekler yiyorum ama bu sabah tartıldım 57.2 yim sevinmedim değil ama bi yandanda düşündürüyo bu durum beni :S üzüntüden olabilir mi:S

hogget canım kilo vermene çok sevindim umarım devam eder, sen yinede spor ve diyeti devam ettir, kilo vermen de sana motive olur:34:

ne güzelişte.ye içkilo ver))neden üzüntülüsün şeker?
evet çok güzel ama mutluyken veriym kilolarımı.Erkek arkadaşımla tartıldım bütün gece uyuyamadım stresten :(

hogget canım kilo vermene çok sevindim umarım devam eder, sen yinede spor ve diyeti devam ettir, kilo vermen de sana motive olur:34:

Bende çok sevindim hedef kiloma 4 kilom kaldı inşallah devam eder.Diyete pek uyamasamda bazı şeyleri kısıp spor yapıcam.Aman aman üzüntü keder olmasın,hepimiz mutlu sağlıklı bi şekilde verelim kilolarımızı.Allah herşeyin hayırlısını versin

kızlar selam;

bugün diyetisyene gittim...

geçen ay tiroidit tedavisine başlamıştım biliyorsunuz...

bu ayki kontrollerimde tip2 diyabet hastası adayı olduğumu söyledi dr.

açlık kan şekerim yüksek ama tokluk şkerim düşük çıkıyor bu da riskliymiş...

o yüzden beni diyetisyene yönlendirdi...

diyabete tam yakalnmadan kurtulmak mümkün olabiliyormuş...

bu yüzden artık karbonhidrat diyeti yapamayacağım...

diyetisyenin verdiği listeye uymak durumundayım...

hepinize herşey için çok çok çok teşekkürler...

sizin destekleriniz bilgileriniz ve motivasyonlarınız olmasaydı bu işi daha zor başarırdım...

hepinizi çok öpüyorum ve çok seviyorum...

arada yine buraya uğrayacağım tabii ki...

sizde beni unutmayın...

umarım hepimiz en kısa zamanda istediğimiz ideal kilolara sağlıklı bir şekilde ulaşır ve sağlıklı bir yaşam süreriz...

kızlar selam;

bugün diyetisyene gittim...

geçen ay tiroidit tedavisine başlamıştım biliyorsunuz...

bu ayki kontrollerimde tip2 diyabet hastası adayı olduğumu söyledi dr.

açlık kan şekerim yüksek ama tokluk şkerim düşük çıkıyor bu da riskliymiş...

o yüzden beni diyetisyene yönlendirdi...

diyabete tam yakalnmadan kurtulmak mümkün olabiliyormuş...

bu yüzden artık karbonhidrat diyeti yapamayacağım...

diyetisyenin verdiği listeye uymak durumundayım...

hepinize herşey için çok çok çok teşekkürler...

sizin destekleriniz bilgileriniz ve motivasyonlarınız olmasaydı bu işi daha zor başarırdım...

hepinizi çok öpüyorum ve çok seviyorum...

arada yine buraya uğrayacağım tabii ki...

sizde beni unutmayın...

umarım hepimiz en kısa zamanda istediğimiz ideal kilolara sağlıklı bir şekilde ulaşır ve sağlıklı bir yaşam süreriz...

geçmiş olsun canım.inŞALLAH HEPİMİZ SAĞLIKLI VE İNCE BİR YAŞAM SÜRERİZ.
BEN PERİYİ BEKLİYORUM.O GELİNCE TEKRAR START VERİCEM İNŞALLAH:)
SEVGİLER...

kizlarrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmm:74:

allahima bin sükür evime geldim hemde saglikli bir sekilde dikis yerlerim rahat hareket etmemi biraz engelliyor ama olsun oda gecicek cok büyük stres yasadim ama hersey geride kaldi allah kimseyi sagligindan etmesin

hepinizi cok özledim aldentecim tekrar saol tatlim arkadaslara haber verdigin icin arkadaslar sizlerede ilginizden dolayi cok tesekkür ederim ameliyat öncesi hepinizin yazdiklarinizi verdiginiz destegi unutamiyorum esracim seninle ayni duygulari paylasiyorum bende sizleri tanimiyorum ama sizlere cok deger veriyorum bu yola beraber basladik sonlandirmadan sizleri birakmam hani olmaz ya olurda sizden önce ideal kiloma insem bile:37: hepiniz ideal kilonuza inene kadar her zaman yaninizda olurum

semilunacim hic ugramamissin sakin sende bizi terkeden arkadaslardan olma:26:

tubacim herseyin basi saglik senin icin hangi diet uygunsa onunla zayifla canim önemli olan saglikla kilo vermek ama bizide unutma sonuclardan bizi haberdar et:34:

bende kendime diete baslamak icin aldente gelene kadar izin veriyorum ama ondan sonra tam gaz basliyacagim ama hergün burda oldugunuz sürece yazarim

kizlarrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmm:74:

allahima bin sükür evime geldim hemde saglikli bir sekilde dikis yerlerim rahat hareket etmemi biraz engelliyor ama olsun oda gecicek cok büyük stres yasadim ama hersey geride kaldi allah kimseyi sagligindan etmesin

hepinizi cok özledim aldentecim tekrar saol tatlim arkadaslara haber verdigin icin arkadaslar sizlerede ilginizden dolayi cok tesekkür ederim ameliyat öncesi hepinizin yazdiklarinizi verdiginiz destegi unutamiyorum esracim seninle ayni duygulari paylasiyorum bende sizleri tanimiyorum ama sizlere cok deger veriyorum bu yola beraber basladik sonlandirmadan sizleri birakmam hani olmaz ya olurda sizden önce ideal kiloma insem bile:37: hepiniz ideal kilonuza inene kadar her zaman yaninizda olurum

semilunacim hic ugramamissin sakin sende bizi terkeden arkadaslardan olma:26:

tubacim herseyin basi saglik senin icin hangi diet uygunsa onunla zayifla canim önemli olan saglikla kilo vermek ama bizide unutma sonuclardan bizi haberdar et:34:

bende kendime diete baslamak icin aldente gelene kadar izin veriyorum ama ondan sonra tam gaz basliyacagim ama hergün burda oldugunuz sürece yazarim

Hoşgeldiiiiin :)
İyi olmana çok sevindim ablacım.Kendini sakın yorma istirahat et.Ağır bişey de kaldırma.Hepimiz seni bekledik inşallah tez zamanda iyileşirsin de birlikte diyete devam ederiz:)

Back