Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar, bugün misafirim var ve karbonhidrat ağırlıklı şeyler istiyorlar, etin sağlıksız olduğunu düşünüyorlar.
ay deliricem, inşallah diyetimi bozmam

aman dikkat canim birde yarin tartilma günü yersem yarin basküle yansir bunu düsün

ben hicbir problem yasamadim ve en rahat yapabildigim diet bu yalniz ilk hafta protein agirlikli beslenildigi icin bas agrisi oluyor ama ikinci hafta vücut alisiyor

slm arkadaşlar.eşim rahatsız rapor aldı ki gündür evde yatıyo.pek giremedim .diyette ehişte.zararlı kaçamağımyok ama miktar konusunda biraz abarttımsanırım.son günlerde iştahımçok açıldı.regl dönemim yakın canımhep tatlı istiyo.bu hafta kilomda eksi görmeyi geçtim inşallah artıdaçıkmam((

günaydın kızlar, dünkü yemeği kazasız atlattım , dün akşam oturmaya bile fırsatım olmadı, masayla mutfak arasında mekik dokudum, böylece sporumuda yapmış oldum
sabah tartıldım 84.200 geldim 900 gr vermişim,eski kilom 83 e az kaldı.

merhaba canım, geçmiş olsun,evde hasta olunca zor olur ama yediklerine dikkat et canım ,yeni yıla kilo vermiş olarak girelim

gecmis olsun esracim tam diet yapilmadiginda kilo vermekten ziyade almamak daha önemli canim insallah almamissindir

tebrikler nuyocum hem dünü kazasiz atlattigin icin hemde verdigin kilo icin

bende kilo bildirimimi yapiyorum 700 gr vermisim ve 70 kiloyum insallah persembeye kadar daha SIKI yapip bir kilo vererek türkiyeye 69 kilo ile gitmek istiyorum

tşkler pericim ve nuyosum.tbrler ikinizede kilo vermişsiniz.ben malesef 62 olmuşum.artıdayım yani.olsun bozmadan devam.uzunda sürse 500 gr verip 1000 gr geri alsamda.pes etmek yok))

tşkler pericim ve nuyosum.tbrler ikinizede kilo vermişsiniz.ben malesef 62 olmuşum.artıdayım yani.olsun bozmadan devam.uzunda sürse 500 gr verip 1000 gr geri alsamda.pes etmek yok))

Evet canım pes etmek yok lütfen, ben de yerimde sayıyorum haftalardır ama asla bıraktım havasına girmiyorum. Haftaya esmeye başlayacağım görürsünüz

Benim ailemde kolestrol sorunu olduğu için ben düzenli ölçüm yaptırıyorum. En son iyi kolestrolüm normalin 1.5 katı, kötü kolestrolümse oldukça düşük çıktı. Doktorum da sordu nasıl besleniyorsun diye :) Zaten diğer rejim listelerini incelersen aslında onlar da ne yapıyor, ana öğünlerde ızgara et, salata, az yağlı sebze yemeği falan veriyor, ekmeği, tatlıyı, makarna, pilavı kısıtlıyor. Meyveyi zaten diyetisyenler de sayıyla yazıyorlar annemden biliyorum. Bizim bir fazladan baklagiller sorunumuz var ama ben onu da ölçüyorum ve atıyorum 100 gr pişmemiş fasulyede 21 gram karb var ve piştiği zaman zaten bayağı çok oluyor, onun yarısını yediğim zaman 10-11 birim karb almış oluyorum ve günü 40 altı bitirebiliyorum çok canım çekerse ki gene diğer rejimlerde de iki kaşık falan diye miktar verir bu yemekler için. Sonra yağ sıfır birim diye bol bol kullanmıyorum, salatada, kıymasız sebze yemeklerinde zeytinyağı, yumurta, omlet için az ve doğal tereyağı kullanıyorum. Etleri yağsız pişiriyorum. Kıymalı sebze yemeklerine kıymanın yağı yetiyor. Yine 0-1 diye sakatat, salam, jambon yemeyi abartmamak gerekiyor. Ben onların yerine kurutulmuş et gibi daha doğal şeyler yiyorum. Aç kalmıyoruz, atıştırmak için 0-1 karb birimi şeyleri yiyoruz ama zaten protein tok tutuyor, ilk haftalardan sonra az yemeye başlıyor insan. İlk hafta baş ağrısı, halsizlik olabiliyor, ağızda kuruluk da ama ikinci hafta geçiyor. Bol su içmen lazım mutlaka. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Başlarsan seni aramızda görmek isteriz elbette :)

Harika, süper gidiyorsun canım, bizi de çek götür

bende kilo bildirimimi yapiyorum 700 gr vermisim ve 70 kiloyum insallah persembeye kadar daha SIKI yapip bir kilo vererek türkiyeye 69 kilo ile gitmek istiyorum

canım bende seni tebrik ederim, umarı yeni yıla 69 olarak girersin

teşekkür ederim canım, sakın moralini bozma, bende 8 kilo verip 6 kilosunu geri almıştım, kilo almada kimse benimle yarışamaz.
canın sıkıldığında beni aklına getir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…