günaydın kızlar, bugün misafirim var ve karbonhidrat ağırlıklı şeyler istiyorlar, etin sağlıksız olduğunu düşünüyorlar.
ay deliricem, inşallah diyetimi bozmam![]()
aman dikkat canim birde yarin tartilma günü yersem yarin basküle yansir bunu düsün
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar, bugün misafirim var ve karbonhidrat ağırlıklı şeyler istiyorlar, etin sağlıksız olduğunu düşünüyorlar.
ay deliricem, inşallah diyetimi bozmam![]()
Günaydın canım, haftaya ben de perşembe protein günlerine döneceğim, bana faydası oluyordu çok.
aman dikkat canim birde yarin tartilma günü yersem yarin basküle yansir bunu düsün![]()
Bu rejimle ilgili olumsuzluklar yaşayan KK üyemiz var mı? Ben de başlamak istiyorum fakat sağlıksız olduğunu söyleyen çok.. Kolestrol ölçümü yaptırıyor musunuz? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim! Teşekkürler!
slm arkadaşlar.eşim rahatsız rapor aldı ki gündür evde yatıyo.pek giremedim .diyette ehişte.zararlı kaçamağımyok ama miktar konusunda biraz abarttımsanırım.son günlerde iştahımçok açıldı.regl dönemim yakın canımhep tatlı istiyo.bu hafta kilomda eksi görmeyi geçtim inşallah artıdaçıkmam((
slm arkadaşlar.eşim rahatsız rapor aldı ki gündür evde yatıyo.pek giremedim .diyette ehişte.zararlı kaçamağımyok ama miktar konusunda biraz abarttımsanırım.son günlerde iştahımçok açıldı.regl dönemim yakın canımhep tatlı istiyo.bu hafta kilomda eksi görmeyi geçtim inşallah artıdaçıkmam((
günaydın kızlar, dünkü yemeği kazasız atlattım , dün akşam oturmaya bile fırsatım olmadı, masayla mutfak arasında mekik dokudum, böylece sporumuda yapmış oldum
sabah tartıldım 84.200 geldim 900 gr vermişim,eski kilom 83 e az kaldı.
tşkler pericim ve nuyosum.tbrler ikinizede kilo vermişsiniz.ben malesef 62 olmuşum.artıdayım yani.olsun bozmadan devam.uzunda sürse 500 gr verip 1000 gr geri alsamda.pes etmek yok))
ben haftaya persembe yola cikacagim icin carsamba yapayim diyorum ama dönüste yine persembe yapmaya devam ederiz
Bu rejimle ilgili olumsuzluklar yaşayan KK üyemiz var mı? Ben de başlamak istiyorum fakat sağlıksız olduğunu söyleyen çok.. Kolestrol ölçümü yaptırıyor musunuz? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim! Teşekkürler!
günaydın kızlar, dünkü yemeği kazasız atlattım , dün akşam oturmaya bile fırsatım olmadı, masayla mutfak arasında mekik dokudum, böylece sporumuda yapmış oldum
sabah tartıldım 84.200 geldim 900 gr vermişim,eski kilom 83 e az kaldı.
bana esmeyi anlat esip geçmeyi anlat...sana faceden yolluyorum.dinle şeker..))Evet canım pes etmek yok lütfen, ben de yerimde sayıyorum haftalardır ama asla bıraktım havasına girmiyorum. Haftaya esmeye başlayacağım görürsünüz![]()
bana esmeyi anlat esip geçmeyi anlat...sana faceden yolluyorum.dinle şeker..))
bende kilo bildirimimi yapiyorum 700 gr vermisim ve 70 kiloyum insallah persembeye kadar daha SIKI yapip bir kilo vererek türkiyeye 69 kilo ile gitmek istiyorum![]()
tşkler pericim ve nuyosum.tbrler ikinizede kilo vermişsiniz.ben malesef 62 olmuşum.artıdayım yani.olsun bozmadan devam.uzunda sürse 500 gr verip 1000 gr geri alsamda.pes etmek yok))
Harika, süper gidiyorsun canım, bizi de çek götür![]()