• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar;

muhabbet dönmeyince ne yazacağımı da bilemiyorum önceden ne güzel muhabbet oluyordu gerçi neredeyse 10 gündür koşuşturmacadan uğrayamıyorum bende ama aklım burada oluyor...

haklısın canım az kişi yazınca öyle oluyor:(

selam osge

topikte cok az kisiyiz ama cok sicak bir ortam var ayrica hicbirimiz kimseyi verecegi kiloya göre degerlendirmeyiz hepimizin amaci kilo vermek bunun kac kilo oldugu hic önemli degil bazen topikde sessiz zamanlar oluyor belki o döneme denk gelmis ve cevap alamamis olabilirsin
öglen yemegi icin tavsiyem döner yada izgara et cesitleri olan yerlerde yiyebilirsin ton balikli salatada olabilir yada evden sandvicde getirebilirsin ama diger ögünlerde ekmek hakkini kullanmazsin cünkü mümkün oldugunca zararli kb almamaya calisiyoruz aksamlarida etli sebze yemekleri tercih edebilirsin
yarinki menünde kahvalti cok az peynir cesitleri ekleyebilir ve yumurtayi arttirabilirsin ayrica bakliyatlara pek agirlik vermiyoruz ama gün icinde yiceklerini ayarlayip normal ölcüdede arada sirada yiyebilirsin
topikden kopmayip gün icinde yediklerini yazabilirsin ona göre yorum yapar ve sistemi kendine göre ayarlayabilirsin her konuda yardimci ve destek oluruz kolay gelsin:13:

cevabın için tşkler
bugun yedıklerım

sabah 1 gözleme
şekersiz kekik çayı
öğlen 8adet köfte
3kornişon turşu
1dilim ekmek
1 adet mekke hurması hani minik olanlar
1kase ay çekirdeği
2adet etipuf :(

akşam
balık
cocacola zero
salata

nasıl sizce ? çok mu yedım , öğlen dayanamadım çok acıktım ara öğündede bişi yıyemeyınce daldım yemeğe....

cevabın için tşkler
bugun yedıklerım

sabah 1 gözleme
şekersiz kekik çayı
öğlen 8adet köfte
3kornişon turşu
1dilim ekmek
1 adet mekke hurması hani minik olanlar
1kase ay çekirdeği
2adet etipuf :(

akşam
balık
cocacola zero
salata

nasıl sizce ? çok mu yedım , öğlen dayanamadım çok acıktım ara öğündede bişi yıyemeyınce daldım yemeğe....

gözleme ve etipuf disinda güzel ama mümkün oldugunca gözleme gibi agir kb´lerden uzak durman gerekiyor hatta biz köftelerimizi bile ekmeksiz yapiyoruz düsün yani:26: ama moralini bozma ilk günün ve alisma evresindesin diyelim menülerinde bol protein olursa seni daha uzun süre tok tutar ayrica elinin altinda degeri düsük yicekler olsun peynir gibi mesela aclik hissettiginde atistirki cok acikma ve acisini diger ögünden cikarma:34:

selam kızlar;

muhabbet dönmeyince ne yazacağımı da bilemiyorum önceden ne güzel muhabbet oluyordu gerçi neredeyse 10 gündür koşuşturmacadan uğrayamıyorum bende ama aklım burada oluyor...

cok haklisin tubacim lütfen bizler kopmayalim ve sonuna kadar devam edelim tabiki arada mazeretlerimiz olur giremedigimiz zamanlar olabilir ama sonra yine burda olalim:)

pericim, amin diyorum, ben kendi adıma 82 olarak girmek istiyorum, ay bugün belime göre kemerde bulamadım canım sıkıldı:14:

insallah canim olursun ayrica kemer icin moralini bozma cünkü bu gecici dönem yakinda incecik olacak ve hangi kemeri alsam diye kararsiz kalicaksin:34:

selam kızlar.diyete döneli 2 gün oldu:)
şimdilik iyi gidiyor zannımca.kaç gündür net yoktu.giremedim.zaten koyvermiştim iyice.e kilolar da affetmedi tabi.
yarın kısmetse mönümü de yazarım artık.
bugün yedilerime gelince:
sabah:
1 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
7-8 zeytin
azcık tereyağ ve b.peynir

okuldan gelince:
yaklaşık 100 gr kadar fıstık
1 büyük tabak kurufasulye
iki kaşık pilav
2 kaşık yoğurt

pericim 70i görmüşsün çok sevindim.
kilo veren ya da diyete devam edip de veremeyen herkesi kutluyorum:)

selam kızlar.diyete döneli 2 gün oldu:)
şimdilik iyi gidiyor zannımca.kaç gündür net yoktu.giremedim.zaten koyvermiştim iyice.e kilolar da affetmedi tabi.
yarın kısmetse mönümü de yazarım artık.
bugün yedilerime gelince:
sabah:
1 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
7-8 zeytin
azcık tereyağ ve b.peynir

okuldan gelince:
yaklaşık 100 gr kadar fıstık
1 büyük tabak kurufasulye
iki kaşık pilav
2 kaşık yoğurt

pericim 70i görmüşsün çok sevindim.
kilo veren ya da diyete devam edip de veremeyen herkesi kutluyorum:)

saol tatlim insallah yilbasina kadar 70´ide terkedicem:21:

yilbasindan sonra hepimiz daha güzel ve kacamaksiz yapalim bahar gelivercek yine kilo vermeden:52:

günaydin arkadaslar

bugün islerim var son alincaklari alip valiz hazirliyacagim gün icinde giremeyebilirim:112:

kızlar merhaba :) Bende aranıza katılmak ve fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum... Boyum 1,65 , kilom 70-71 .

sabah :
1 yumurta
50 gr beyaz peynir yedim :)

Son düzenleme:
cok haklisin tubacim lütfen bizler kopmayalim ve sonuna kadar devam edelim tabiki arada mazeretlerimiz olur giremedigimiz zamanlar olabilir ama sonra yine burda olalim:)

kopmayalım bencede sonuna kadar birbirimize destek olalım...:13: Ben mümkün olduğunca buradayım ama bu aralar biraz fazla yoğunum...:6:

bugun ikinci günüm

sabah 1 adet yumurta 0

öğlen cocaccola zero 0
koca tabak tavuklu kırmızı bıberli makarna (kb sini bilen varmı )

akşam balık 0
ve salata 10 dıyelım hadi

kızlar makarna kaç kb dir sizce ? bugun ıyı gıttım ama makarna da kb yı kurtarabıleceğimi düşünüp yedım
akşam ona göre yıyeceğim eğer 30 felanda akşam bır adet meyve yemek ıstıyorum
ilk defa bır dıyette ısrarcıyım şekersız çay bıle içiyorum hadı kzılar yardım bana 7 kılo vermem şart :46:

sabahları yumurta , salam ve kaşar ile gunu dengede tutmayı düşünuyorum öğlen bıraz fazla yıyebılırım alşam ise genelde et türevi yemekelr yemeyi planlıyorum bu yaşam tarzıma daha uygun düşüyor çünkü öğlen dışarda herhangi bir yerde yıyebılıyorum alşam kendımı ayarkayabılırım örnek menulere devam kızlar...
aklıma gelmişken marketten tat közlenmiş patlıcan aldım kb si 0 yazıyoırdu doğrumduur ?

Son düzenleme:
bugun ikinci günüm

sabah 1 adet yumurta 0

öğlen cocaccola zero 0
koca tabak tavuklu kırmızı bıberli makarna (kb sini bilen varmı )

akşam balık 0
ve salata 10 dıyelım hadi

kızlar makarna kaç kb dir sizce ? bugun ıyı gıttım ama makarna da kb yı kurtarabıleceğimi düşünüp yedım
akşam ona göre yıyeceğim eğer 30 felanda akşam bır adet meyve yemek ıstıyorum
ilk defa bır dıyette ısrarcıyım şekersız çay bıle içiyorum hadı kzılar yardım bana 7 kılo vermem şart :46:

4 yemek kasigi makarnada 14.3 kb var:53:

sabahları yumurta , salam ve kaşar ile gunu dengede tutmayı düşünuyorum öğlen bıraz fazla yıyebılırım alşam ise genelde et türevi yemekelr yemeyi planlıyorum bu yaşam tarzıma daha uygun düşüyor çünkü öğlen dışarda herhangi bir yerde yıyebılıyorum alşam kendımı ayarkayabılırım örnek menulere devam kızlar...
aklıma gelmişken marketten tat közlenmiş patlıcan aldım kb si 0 yazıyoırdu doğrumduur ?

aksam zararli kb almak yerine öglen yemek cok mantikli ama bunun miktari cok önemli

kızlar ne 4 kaşığı yahu koca tabak makarna yedımm ben :( gene mi geçtim 50yi ? sabah hiç almadım akşamda balık yıcem dıye dayandım makarnaya... ama tabağın dibince accık bıraktıydım:37: oof offf yerleşti kılolarrr

selam kızlar,
sabah tereyağında peynir erittim,yanında 1 dilim ekmekle yedim.
okul çıkışı arkadaşa gittik.maalesef bir sürü hazırlık yapmış.bir tabak hamur işi yedim:(
gelince de 2 mandalina.
bugün de böyle gitti.
daha bişey yemeyi düşünmüyorum.
inşallah tutabilirsem kendimi.

pericim kolay gelsin.
inşallah sen dönene kadar ben de 70 i görebilirim.
iyi yolculuklar dilerim şimdiden.

Sözde diyete başlıcaktım ama ne yazıkki bir türlü başlayamadım.Bi türlü motive olamıyorum off :( biri bana yardım etsin :(

Back