Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşkler pericim ve nuyosum.tbrler ikinizede kilo vermişsiniz.ben malesef 62 olmuşum.artıdayım yani.olsun bozmadan devam.uzunda sürse 500 gr verip 1000 gr geri alsamda.pes etmek yok))
aslinda en önemli olanda pes etmemek zaten canim
ben haftaya persembe günü yola cikacagim icin protein gününü carsamba yapayim demistim semiluna ve nuyoda bana katilmak istedi ama gelince persembe devam edelim cünkü tartilmadan bir gün önce daha iyi eger o hafta kacamak yapildiysa dengeler
Tamam canım, haftaya çarşamba ben de varım o zaman. Sen dönünce de perşembeye alırız.
Eveeeet! yarın 2.diyetimin ilk günü sıkı bi diyetle haftaya pazartesiye kadar 1-2 kilo vermiş olmak istiyorum.Yediklerimi burada paylaşırım ablalarım.Şimdiden kolay gelsin banaaa :)
Merhaba kızlar daha önce Aralık`ta düğünümün olacağını söyleyip bu diyete başlayacağım beni de aranıza alın deyip kilo bildirmiştim.Ama maaleseg gerek iş gerekse nişanlımın ablasının ms babamın da romatoid artrit olması sebebiyle çok ciddi sağlık problemleri yaşadık.Ve pek giremedim siteye girsem de yazacak kadar vaktim olmadı.Düğün bu sebeplerden OCAK ayına kaldı...Bundan dolayı özür diliyorum sizlerden...ama o kadar çok yorum olmuşki kaçıncı sayfa da kilo bildirdiğimi bile unuttum:)benim asıl merak ettiğim bir dilim uno denge de 7.5 puan var peki kızarmışında düşüyor mu?hepinize anlayışınızdan dolayı teşekkür ediyorum...
Merhaba kızlar daha önce Aralık`ta düğünümün olacağını söyleyip bu diyete başlayacağım beni de aranıza alın deyip kilo bildirmiştim.Ama maaleseg gerek iş gerekse nişanlımın ablasının ms babamın da romatoid artrit olması sebebiyle çok ciddi sağlık problemleri yaşadık.Ve pek giremedim siteye girsem de yazacak kadar vaktim olmadı.Düğün bu sebeplerden OCAK ayına kaldı...Bundan dolayı özür diliyorum sizlerden...ama o kadar çok yorum olmuşki kaçıncı sayfa da kilo bildirdiğimi bile unuttum:)benim asıl merak ettiğim bir dilim uno denge de 7.5 puan var peki kızarmışında düşüyor mu?hepinize anlayışınızdan dolayı teşekkür ediyorum...
selam arkadaslar
yilbasina kadar güzel diet yapip verebilecegimiz kiloyu vererek yilbasina az da olsa biraz daha zayif gireriz insallah