Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

baslangicta kendini fazla zorlama vücudun alistikca daha rahat yaparsin zaten vücut esniyor o zaman daha rahat yaparsin ayrica yürüyüs yapmanda süper

Son düzenleme:
canım nasıl oldun? başladın mı diyete?

Sağol canım, daha iyiyim. Eşim mercimek çorbası yapmayı biliyor bir tek (çorba olarak), o yüzden sabahları mercimek çorbası içiyorum. Akşama kadar dikkat etmeye çalışıyorum ama sıkıntıdan biraz çok yiyorum. Doktor pazartesi ayaklanabilirsin iyice dedi. Pazartesiye gün sayıyorum yani :)

PERİCİM yeni öğrendim, iyiki doğdun canım ,iyiki varsın, MUTLU YILLAR

canım benim...
iyi ki doğdun,iyi ki varsın ve iyi ki tanışmışız seninle...!
seni seviyorum...
mutlu mesut,dileklerinin ve dualarının kabul olduğu harika bir yıl dilerim!

günaydın kızlar, bugün misafirim var ve karbonhidrat ağırlıklı şeyler istiyorlar, etin sağlıksız olduğunu düşünüyorlar.
ay deliricem, inşallah diyetimi bozmam

Ablalarım selam
Yazdıklarınızı okuyorum fakat diyeti yapmadığım için pek yazmıorum.Haftaya pazartesi sıkı bi şekilde diyete giricem.Bu arada bana az karbonhidratlı bi ekmek önerirseniz çok sevnicem

Ablalarım selam
Yazdıklarınızı okuyorum fakat diyeti yapmadığım için pek yazmıorum.Haftaya pazartesi sıkı bi şekilde diyete giricem.Bu arada bana az karbonhidratlı bi ekmek önerirseniz çok sevnicem

canım genelde diyet bozulduğunda siteye girilmiyor ama kopmamak lazım, insanın motivasyonu bozuluyor.
bence diyete başlamak için pazartesiyi bekleme çünkü öyle uzar gider, kendimden biliyorum
light ekmeklerin kb si düşük sanırım.

Ablacım hafta sonu yeğenimin doğum günü var yapmam mümkün değil :) yoksa bende isterim erkenden başlamayı

Bu rejimle ilgili olumsuzluklar yaşayan KK üyemiz var mı? Ben de başlamak istiyorum fakat sağlıksız olduğunu söyleyen çok.. Kolestrol ölçümü yaptırıyor musunuz? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim! Teşekkürler!

bence en sağlıklı diyet, dukan diyetiyle karıştırıyor olmayasın canım.
dukan diyetini bende sağlıksız buluyorum, bir ara protein ağırlıklı beslendim ama kabızlık problemim oldu ve verdiğim kiloyu geri aldım ama bu diyette sabahları simit yiyip ve proteinlerin yanında bol salata tüketip rahatça kilo verebiliyorum, tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…