Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ay kızlar bende çarşamba günü protein diyeti yaparım sizinle.

bu arada bugünkü menümü yazayım

sabah: simit
öğle: et güveç ve cacık
akşam: et köfte

tşkler pericim ve nuyosum.tbrler ikinizede kilo vermişsiniz.ben malesef 62 olmuşum.artıdayım yani.olsun bozmadan devam.uzunda sürse 500 gr verip 1000 gr geri alsamda.pes etmek yok))

aslinda en önemli olanda pes etmemek zaten canim

ben haftaya persembe günü yola cikacagim icin protein gününü carsamba yapayim demistim semiluna ve nuyoda bana katilmak istedi ama gelince persembe devam edelim cünkü tartilmadan bir gün önce daha iyi eger o hafta kacamak yapildiysa dengeler

tamam canım.sen döndüğünde perş.devam ederiz.

slm hanımlar;

yoğun ve telaşlı bir hafta geçirdim ve de sürprizli

tüm hafta nerdeyse hergün gece gündüz ve yatılı misafirlerim vardı ve çarşamba gecesi de bir sürpriz haberle koşturmaca başladı...
en yakın arkadaşım aniden doğum yaptı minik bebişimiz 20 gün önce gelmeye karar verdi 2 gündür oraya taşınıyoruz miniğimize bakmak için...
bu hafta doğru dürüst giremedim siteye girdiğimde de işlerimi yapıp çıktım...
kilo verenleri tebrik ediyorum bende bu hafta değişiklik yok canlarım bu koşturmada çok diyet yapamadım malesef...
ama kiloda almamışım çok şükür
birkaç gün daha yoğun olurum sanırım sonra yine gelirim
hepinizi çok öpüyorum...

mrb kızlar bı süre önce foruma uğrayıp benıde aranıza almanızı istemiştim ama kilom çok az dıye benı ıstemedınız oysa ben kilo aldığımın farkındaydım ve ondan sonra gerçekten 7 kilo aldım şimdi yana yakıla bir diyet arayışındayım ama bana hepkb dıyetı daha kolay kılo verılen ve çok zorlamayan bır dıyetmiş gıbı gelıyor ıkıncısıde kalori sayma dıyetı... ama onda kendimi tutamayıp çok yıyebılıyorum bunda çok yesem de bişi olmuyo
neyse geleyım asıl soruma , ben çalışan bırıyım ve öğle yemeklerımi dışarda yıyorum vermem gereken 7 kilom var . gun boyu sürekli hareket halındeyım. bana örnek menü verebılır mısınız ?
şunu şunu ye desenız uygularım yani ama öğlen yanımda yemek getırmem ve yemem zor belki sandöviç olabılır kaşarlı salamlı felan...
akşam da köfteyı çok sseverım
kola zero da sevdıklerım arasında
ton balıklı salata felan ??
kızlar yardım edın lütfen bu kıloyu vermem şart yoksa daha da alıcam

yarın için şu menüm nasıl
sabah 1 yumurta
1 dilim ekmek
öğlen buyuuk bır kase mercimek çorbası
akşam köfte
coco cola zero
marol domates salatası

acıkınca aralarda atıştırmalık neler yıyebılıyoruz ???

Son düzenleme:
selam osge

topikte cok az kisiyiz ama cok sicak bir ortam var ayrica hicbirimiz kimseyi verecegi kiloya göre degerlendirmeyiz hepimizin amaci kilo vermek bunun kac kilo oldugu hic önemli degil bazen topikde sessiz zamanlar oluyor belki o döneme denk gelmis ve cevap alamamis olabilirsin
öglen yemegi icin tavsiyem döner yada izgara et cesitleri olan yerlerde yiyebilirsin ton balikli salatada olabilir yada evden sandvicde getirebilirsin ama diger ögünlerde ekmek hakkini kullanmazsin cünkü mümkün oldugunca zararli kb almamaya calisiyoruz aksamlarida etli sebze yemekleri tercih edebilirsin
yarinki menünde kahvalti cok az peynir cesitleri ekleyebilir ve yumurtayi arttirabilirsin ayrica bakliyatlara pek agirlik vermiyoruz ama gün icinde yiceklerini ayarlayip normal ölcüdede arada sirada yiyebilirsin
topikden kopmayip gün icinde yediklerini yazabilirsin ona göre yorum yapar ve sistemi kendine göre ayarlayabilirsin her konuda yardimci ve destek oluruz kolay gelsin:13:

Eveeeet! yarın 2.diyetimin ilk günü sıkı bi diyetle haftaya pazartesiye kadar 1-2 kilo vermiş olmak istiyorum.Yediklerimi burada paylaşırım ablalarım.Şimdiden kolay gelsin banaaa :)

Merhaba kızlar daha önce Aralık`ta düğünümün olacağını söyleyip bu diyete başlayacağım beni de aranıza alın deyip kilo bildirmiştim.Ama maaleseg gerek iş gerekse nişanlımın ablasının ms babamın da romatoid artrit olması sebebiyle çok ciddi sağlık problemleri yaşadık.Ve pek giremedim siteye girsem de yazacak kadar vaktim olmadı.Düğün bu sebeplerden OCAK ayına kaldı...Bundan dolayı özür diliyorum sizlerden...ama o kadar çok yorum olmuşki kaçıncı sayfa da kilo bildirdiğimi bile unuttum:)benim asıl merak ettiğim bir dilim uno denge de 7.5 puan var peki kızarmışında düşüyor mu?hepinize anlayışınızdan dolayı teşekkür ediyorum...

merhaba kızlar çarşıdan yeni geldim ve yorgunum belime göre şık bir kemer bulamadım, sanki herkes 38 bedene sahip offffffff

Eveeeet! yarın 2.diyetimin ilk günü sıkı bi diyetle haftaya pazartesiye kadar 1-2 kilo vermiş olmak istiyorum.Yediklerimi burada paylaşırım ablalarım.Şimdiden kolay gelsin banaaa :)

canım kilo vermede acele etme, diyeti bozmadığın sürece zaten kilo verirsin.

canım bence özür gerektirecek birşey yok, senin yerinde kim olsa diyet falan yapamaz, çok geçmiş olsun.
şimdi kaç kilosun? önemli olan kilo almamış olman.

selam arkadaslar

yilbasina kadar güzel diet yapip verebilecegimiz kiloyu vererek yilbasina az da olsa biraz daha zayif gireriz insallah

cok gecmis olsun

besinler.com sitesine baktim bir dilim ekmekte 15.5 kb var ise kizarmis bir dilim ekmekte 15.3 kb var yaziyor yani degerinde bir degisiklik yok

selam kızlar;

muhabbet dönmeyince ne yazacağımı da bilemiyorum önceden ne güzel muhabbet oluyordu gerçi neredeyse 10 gündür koşuşturmacadan uğrayamıyorum bende ama aklım burada oluyor...

selam arkadaslar

yilbasina kadar güzel diet yapip verebilecegimiz kiloyu vererek yilbasina az da olsa biraz daha zayif gireriz insallah

pericim, amin diyorum, ben kendi adıma 82 olarak girmek istiyorum, ay bugün belime göre kemerde bulamadım canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…