çok sağol canım denerim ama bayrama kadar oruçlu olacağım için bende şaşırdım ne yapacağımı bütün gün birşey yemeyince metobolizmam yavaşladı sanırım bayramdan sonra tam gaz devam bayrama kadar en azından almayayım kilo diye 30 larda tutuyorum yine de kh ı ...
bugünkü menüm
sahur
şekersiz çay
beyaz peynir 1
salam 1
yarım dilim kızarmış ekmek 4
haşlanmış yumurta 0
1 tane yeşil zeytin
1 litre su
akşam
et kavurma
salata 5
bir küçük lokum yedim kaçamak olarak 10-15 gr falandır yaklaşık kh değeride 10
ve yemekten sonra 2si bir arada kahve 5,65
ve çok küçük bir parça bitter... 5
32 kh ile günü bitirmiş oldum
ve tabii ki 2 litreye yakın su içtim... ve içmeye devam ediyorum canlarım...
bugün zararlı kh ları çok tükettim ama insan oruçlu olunca o lokumlar harika görünüyor
Arzuyla yaza kadar konuşuyorduk fakat ben cep telefonumu kaybettim..Daha dogrusu tuvalete düşürdüm ve suyu cektim gitti..
Cok sacma ama aynen boyle oldu..Gittikten sonra farkettim..Ama telefonumdaki numaralarımda gitti..
O zamandan beri Arzuyu arayamadım..Ama ne yazık ki o da aramadı..Faceden filan mesaj attım ama girmedi sanırım gormedi...
Yakında bence o da KB rejimine gelecektir..Gecen sene bu zamanlardı o da rejime basladıgı zaman..
Ben kesinlikle bırakmayacagım..Cok kararlıyım bu sefer..Umarım hep birlikte gecen seneden daha basarılı oluruz bu sene..
14 kilo vermiştim gecen sene..Bu sene de 14 kilo versem super olur..Cunku bu sefer 70 kilodan vericem o kiloyu..
Zaten 55 hayalim ama insallah bu sene görücem o rakamı..Cok ciddi basladım gene cunku..
Yuruyuse de basladım bir yandan bugun..İnsallah duzenli olarak onu da yapacagım..
Bu arada menume gelince, bilirsin ben aksamları genelde hep sebze yiyerek verdim kilolarımı..
Aksam yenen etin sindirimi bence kesinlikle zor oluyor..Ben ne zaman oglen sebze aksam et yedim o zaman kilo veremedim..
Aksam ekmeksiz yenen bir zeytinyaglı yemek super oluyor..Direk kilo vermemi saglıyor..
Ekmek hic yemeyip bir sure sadece salata ve sebzeden almayı dusunuyorum KB degerlerini..
Neyse çenem düştü gene..Konusuruz uzun uzun artık hep...
ppericim sana birşey sorucam canımcım;
et kavurmaya ben 0 dedim listede yoktu çünkü
listede sebzeli et kavurma 6 kh yazıyor
ben sebzesiz ve kremasız yaptım ve kendi suyunda kısık ateşte haşlayıp kavurdum
içine soğan attım ama soğanlardan ben yemedim sence nasıl oluyor hesaplama...
dogru düsünmüssün canim cünkü sogan yesen bile senin tabagina düsen soganin hesaplancak kadar degeri yoktur icin rahat olsun
sağol canım ya ben senin çok başını ağrıtıyorum ama çok soru sorarak
ne de olsa daha kıdemlisiniz...
yazdıkların da motivasyonumu etkiliyor valla nasıl teşekkür ederim sana ve buradaki diğer arkadaşlara bilemiyorummm
sağol tatlım ben yatıyorum artık yarın görüşürüz çok öpüyorum seni hoşçakal...
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım....aralık ayında nişanım var ve benim çok acilen zayıflamaya ihtiyacım var..1.70 cm boyunda 68 kg yum...çıldırcam nerdeyseeee((( burda günlü k menülerimi paylaşacağım yardımcı olursanız çok sevinirim..birde bu diyetle haftada ortalama kaç kg verebilirim......teşekkürler
inan tatil olunca yatma kalkma saatlerimizin ayari kacti sonrada arkadaslarla toplaniyoruz derken giremedim ama yarin yeniden SIKI bir baslangic yapicam
hoşgeldin canım, ben 1 aydır yapıyorum 8 kilo verdim, sende bu diyeti yaparsan kilo vereceğine inanıyorum, canını sıkma
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım....aralık ayında nişanım var ve benim çok acilen zayıflamaya ihtiyacım var..1.70 cm boyunda 68 kg yum...çıldırcam nerdeyseeee((( burda günlü k menülerimi paylaşacağım yardımcı olursanız çok sevinirim..birde bu diyetle haftada ortalama kaç kg verebilirim......teşekkürler
merhaba canım, diyete devam ettiğin sürece birşey olmaz, arada bir kaçamak hepimiz yapıyoruz.
ya hanımlar şöyle proteinleri birleştirip güzel yemek uydurduğunuz olmadımı tariflerini yazarmısınız
bu arada tebrik eden herkeze teşekkürlerr
vayyy nuyocum çok iyiymiş yaa ben 2 ayda ancak 6 kilo verebildimm ve 10 gündür gr dahi veremiyorum takıldı kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?