Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

canim cok haklisin oruclu iken insan daha bir tatli ihtiyaci duyuyor ama yinede günü güzel bitirmissin

ppericim sana birşey sorucam canımcım;

et kavurmaya ben 0 dedim listede yoktu çünkü

listede sebzeli et kavurma 6 kh yazıyor

ben sebzesiz ve kremasız yaptım ve kendi suyunda kısık ateşte haşlayıp kavurdum

içine soğan attım ama soğanlardan ben yemedim sence nasıl oluyor hesaplama...

arzu yazin ben türkiyede iken ugramisti topige maalesef yine kilo aldigindan bahsetmisti ve diet konusunda SIKINTILARI vardi tam net hatirlamiyorum ne yazdiginin:44: insallah dedigin gibi geri döner bende tatil dönüsü cok kararli bir sekilde baslamistim persembe günü esimin disarida yemek yemek istemesi ve araya giren 4 günlük tatil bütün dengemi bozdu ama yarindan itibaren yine diete tam dönüs yapiyorum yazin gectigimiz kisi iyi degerlendiremedigim icin cok pisman oldum ve o pismanligi yeniden yasamak istemiyorum onun icin bu sefer kesin ideal kiloma inmeyi hedefliyorum

dogru düsünmüssün canim cünkü sogan yesen bile senin tabagina düsen soganin hesaplancak kadar degeri yoktur icin rahat olsun

Son düzenleme:
dogru düsünmüssün canim cünkü sogan yesen bile senin tabagina düsen soganin hesaplancak kadar degeri yoktur icin rahat olsun

sağol canım ya ben senin çok başını ağrıtıyorum ama çok soru sorarak

ne de olsa daha kıdemlisiniz...

yazdıkların da motivasyonumu etkiliyor valla nasıl teşekkür ederim sana ve buradaki diğer arkadaşlara bilemiyorummm

askolsun ne demek bas agritmak memnuniyetle cevap veriyorum

sağol tatlım ben yatıyorum artık yarın görüşürüz çok öpüyorum seni hoşçakal...

ya hanımlar şöyle proteinleri birleştirip güzel yemek uydurduğunuz olmadımı tariflerini yazarmısınız

bu arada tebrik eden herkeze teşekkürlerr

merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım....aralık ayında nişanım var ve benim çok acilen zayıflamaya ihtiyacım var..1.70 cm boyunda 68 kg yum...çıldırcam nerdeyseeee((( burda günlü k menülerimi paylaşacağım yardımcı olursanız çok sevinirim..birde bu diyetle haftada ortalama kaç kg verebilirim......teşekkürler

günaydın kızlar, ay burası coşmuş, çok sevindim

hoşgeldin canım, ben 1 aydır yapıyorum 8 kilo verdim, sende bu diyeti yaparsan kilo vereceğine inanıyorum, canını sıkma

inan tatil olunca yatma kalkma saatlerimizin ayari kacti sonrada arkadaslarla toplaniyoruz derken giremedim ama yarin yeniden SIKI bir baslangic yapicam

merhaba canım, diyete devam ettiğin sürece birşey olmaz, arada bir kaçamak hepimiz yapıyoruz.

hoşgeldin canım, ben 1 aydır yapıyorum 8 kilo verdim, sende bu diyeti yaparsan kilo vereceğine inanıyorum, canını sıkma

vayyy nuyocum çok iyiymiş yaa ben 2 ayda ancak 6 kilo verebildimm ve 10 gündür gr dahi veremiyorum takıldı kaldı...

selam canim hosgeldin aramiza her konuda tabiki yardimci oluruz süren kisitli oldugu icin sana nacizane tavsiyem ekmeksiz bol proteinli sadece biraz salata ve sebzeli beslenirsen eminim nisanina kadar gözle görülür kilo verirsin ondan sonra devam etmek istersen daha dengeli beslenirsin

hoşbulduk kızlar....ben hergün yazıcam menülerimi...bunun haricinde spor salonuna gittiniz mi...yoksa spor yapmadan da kilo verebilir miyim ki...muhasebeci olarak çalışıyorum( malesef işim masa başı hareket yok:26:.....birde kahvenin türk kahvesi yada nescafe kb değeri var mı? tatlandırıcı kullanıyorum içeceklerde...bi sakıncası var mı acaba

Son düzenleme:
ya hanımlar şöyle proteinleri birleştirip güzel yemek uydurduğunuz olmadımı tariflerini yazarmısınız

bu arada tebrik eden herkeze teşekkürlerr

ben genelde sebzeleri kiyma ile tencerede biraz diri birakip ama bazi sebzeleri diri sevdigim icin daha sonra firin kabina koyuyorum ve üzerine rende kasar serpip kasarlar kizarana kadar pisiriyorum
patlicanli bir tarif vereyim patlicanlari halka halka dilimleyip firinda yari diri pisiriyorum ayri yerde kiymanin icine baharat ve bir yumurta koyup yoguruyorum daha sonra her patlican halkasinin üzerini kaplicak sekilde kiymayi koyup kizarana kadar firinda pisiriyorum iste resmi
http://a1111.hizliresim.com/r/2/96vf.jpg

yine patlicanli tarifatlicanlari yine halka halka dilimleyip firinda cigligi gidene kadar pisiriyorum ayri yerde kiymayi kavurup icine biraz salca ve baharat ilave ediyorum birazda su ilave ediyorum yine firina dayanikli bir kaba bir sira patlican bir sira kiyma koyuyorum kalan sulu karisimida üzerine döküp firina sürüyorum suyunu cekmesine yakin üzerine rende kasar serpip kizarana kadar firinliyorum

Son düzenleme:
vayyy nuyocum çok iyiymiş yaa ben 2 ayda ancak 6 kilo verebildimm ve 10 gündür gr dahi veremiyorum takıldı kaldı...

canım, üzülme kilo vereceksin, yeterki diyete devam edelim.
sabah dayanamadım tartıldım 83 kilo geliyorum, yarım kilo vermişim, 91 kiloydum şimdi 83 kiloyum.
inşallah bu yaza incecik gireriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…