Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ben ilk diyete başladığımda 50 kh hakkımı tamamen kullanıyordum mesela sonra 40 lara ve şimdi 30 lara düşürdüm
ama mesela uzun bir süre 30 larda kalmayı düşünüyorum kendime 10 ay gibi bir hedef koydum ağır ama kalıcı kilo vermek için
birden verilen kilolar muhakkak geri alınıyor canım ...

ve ve ve muhakkak kahvaltı yap çok çok çok çooook önemli akşamı hafifletip kafvaltıda tüket kh lı yiyecekleri

ben ilk diyete başladığımda 50 kh hakkımı tamamen kullanıyordum mesela sonra 40 lara ve şimdi 30 lara düşürdüm
ama mesela uzun bir süre 30 larda kalmayı düşünüyorum kendime 10 ay gibi bir hedef koydum ağır ama kalıcı kilo vermek için
birden verilen kilolar muhakkak geri alınıyor canım ...

ve ve ve muhakkak kahvaltı yap çok çok çok çooook önemli akşamı hafifletip kafvaltıda tüket kh lı yiyecekleri

bütün dediklerine katiliyorum cok dogru:13:

kizlar benim bugün diet mahvoldu esim aksam yemegini disarda yiyelim dedi daha dogrusu istedigi yicek varmis.cani istedigi icin bende hayir diyemedim gittik ve bol kb aldim:50: bu hamur yüklemesinden sonrada sabah tartilip motivasyonumu düsürmek istemiyorum en az iki gün protein agirlikli beslenip günü kurtarmak istiyorum:26:

merhaba kızlar, bugün tartıldım 1.5 kilo vermişim.
nezle olmuşum :2:daha yeni kalkabildim, bademciklerim çok kötü oldu,
dün sadece halsizliğim vardı, anlamadım

merhaba kızlar, bugün tartıldım 1.5 kilo vermişim.
nezle olmuşum :2:daha yeni kalkabildim, bademciklerim çok kötü oldu,
dün sadece halsizliğim vardı, anlamadım

çok geçmiş olsun nuyocum ayrıca seni çoook tebrik ediyorum canım

teşekkür ederim kızlar, bundan sonra karbonhidratı arttıracağım biraz kilo vermem yavaşlayabilir ama dediğiniz gibi sağlıklı kilo vermek önemli.
çok fena üşütmüşüm, vücudumun direnci düşmüş olabilir, o yüzden sağlıklı kilo vereceğim.

hastalandığımdan bu yana eşimin tavırlarını görmeniz lazım, sanki bilerek hasta olmuşum, beni suçlar gibi davranıyor,boğazımın çok kötü olduğunu söylüyorum, hiç ses yok, derdi nedir onu da anlamıyorum.
ama eşim hasta olsun ben dört dönüyorum etrafında.
eşime özenle güzel yemekle yapıyorum, kendime gelince diyetim için yemek yapmaya üşeniyorum.

şimdi kendimi suçluyorum, kendime değer vermiyorum ki eşim bana değer versin şişmanladığımdan bu yana doğru düzgün aynaya bile bakmıyorum.
sabah eşimin giderken söylediği söz beni çileden çıkarttı (fazla yemek yeme )
ben hastayım adamın düşündüğü şeye bak.
neyse artık kendime değer vereceğim ve güzelce kilolarımı vereceğim.

arkadaşlar ben çirergemi yapmıştım görüldügü gibi ama şimdi kilo verdim değiştiremiyorum dünden buyana uğraşıyorum ne olur yardım edin yapamıyorum okuyorumyapılacakları ama olmuyor

arkadaşlar ben çirergemi yapmıştım görüldügü gibi ama şimdi kilo verdim değiştiremiyorum dünden buyana uğraşıyorum ne olur yardım edin yapamıyorum okuyorumyapılacakları ama olmuyor

aaaaaaa çizergem kaybolmuş neden yaaaaaaaaaaaaaaaa

hastalandığımdan bu yana eşimin tavırlarını görmeniz lazım, sanki bilerek hasta olmuşum, beni suçlar gibi davranıyor,boğazımın çok kötü olduğunu söylüyorum, hiç ses yok, derdi nedir onu da anlamıyorum.
eşime özenle güzel yemekle yapıyorum, kendime gelince diyetim için yemek yapmaya üşeniyorum.

şimdi kendimi suçluyorum, kendime değer vermiyorum ki eşim bana değer versin şişmanladığımdan bu yana doğru düzgün aynaya bile bakmıyorum.
canım hastalık insanı hassas yapıyo.eşini yanlış anlamışsındırbelki bozmamoralini.ama kişinin kendine deer vermesikonusunda haklısın.kendine değer vermen gerekli.sen önemlisin bunu aklından çıkarmaman gerek.kendine özel yemekte yapacaksın kendine özel giyineceksinde.önemliolan kişinin kendini beğenmesi bence.sen kendine ne kadar değer verirsen eşinde sana okadar verir.neden saldınki kendini?hadi toparlanma zamanışeker..

canim benim üzülme belki o an esinde kirici oldugunun farkinda olmamistir eminim seni üzmek istememistir

ah bu kilolar yüzünden aynalarla daha barisamadik ama bunlarda gecicek sonucta bu yola ciktik citir olmadan birakmak yokkkkkkk yeterki pes etmiyelim.mesela su anda ben diet yapamiyorum carsambaya kadar burda tatil var arkadaslarla program yapiyoruz yememede dikkat edemiyorum yani:50: ama carsamba hemen diete dönücem:26:

cizelgeni hazirladiktan sonra kontrol paneli bölümüne girip profilimi düzenleyi tikla orda cizelge bölümüne cizelgeni ekle ve en son sayfanin en altinda degisiklikleri kaydet yazisini tikla
cizelgende kilonu degistirmek istediginde ise cizelgeni yeniden hazirliyorsun ve yine ayni islemi yapiyorsun

arkadaşlar merhaba eşim ve kardeşi biraz kilolu oldukları için bir ara bir diyetisyene gitmişlerdi... üç haftalık arayla üç kez gitti eşim ve 9 haftada 13 kilo verdi... daha sonra niye gitmediğini sorarsanız belli bir noktadan sonra diyet kendini tekrar ediyor... ana yiyecekler yada yasaklar sabit kalırken aralardaki meyvelerin isimleri değiştiği için gitmeyi bıraktı. Olayın aslı kısaca şu: kola ve kahve selülit yaptığı için kesinlikle yasak eşimin kardeşine yasaklamışlardı eşime serbestti ama kızkardeşine doktor verilen kilolarla birlikte artık nasıl bir reaksiyon veriyorsa vücut selülit problemini ortadan kaldırmak için bu ikisini kesin ve kesin ortadan kaldırmasını rica etti. Kahve, çay vs. tamamen şekersiz içilecek. Temel yasaklar: Pilav, kızartma, patates, makarna, tatlı... bunların dışında kalan bulgur, fasulye, beyaz et vs. tamamen serbest. kırmızı et tüketimi belli bir seviyede günde 4 köfte mesela.... bunların dışında bol bol su... bu husus çok ama çok önemli... vücutta eritilen yağlar su ile atılıyormuş.... günde 2.5, 3 litre için... ve de sık öğünler halinde meyve, ceviz fındık (10-12 tane) kuru kayısı gibi ara öğünler yapın... işte bir diğer en önemli husus daha gece uykuda metabolizmanın yavaşlamasını ortadan kaldırmak için yatmadan hemen önce bir kase yoğurt, meyve gibi bir şey mutlaka yemelisiniz.... benim karşımda canlı örnek vardı 9 haftada 13 kilo dağ gibi adam lise yaşında çocuğa döndü... bir diğer husus diyetten sonra beslenmeye devam etmezseniz verilen kilolar yine geri alınır; onun da canlı örneği içerde horul horul uyuyor ;)

kolay gelsin.

selam hanımlar

bu günlerde pek uğrayamadım bayram öncesi koşuşturma...

bu hafta kilo verememişim bir haftam kayıp yani...

dikkat ediyorum yediklerime ama acaba kh ı mı azaltsam biraz daha bilemedim...

gerçi bayrama kadar oruçlu olucam kh ı da azaltırsam zor olur benim için...

bayrama kadar 75 in altına düşmeyi umut ediyordum inşallah olur...

Back