Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

pericim süper olmuş, eline sağlık.

sabah: 1 kutu üçgen light peynir

öğle: tavuk şiş, salata

akşam: 2 haşlanmış yumurta

Selam kızlar,
Giremedim sabahtan beri koşturuyorum. Ancak oturdum bir gireyim bakayım dedim..
Oglum grip gene onu doktora gotur, pazara ugra alısveriş yap..
Neyse simdik dinleniyorum.
Pericimm ben bu sene eminim istedigim kiloya inecegim..Cok kararlı basladım cunku..Bir de bu sene daha az kilodan iniyorum..
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiler..Ben de size bir sebze tarifi vereyim..Gecen sene cok ünlüydü bu herkes denemişti..

Fırında peynirli kabak
Kabakları soymadan iyice yıkayıp haşlıyorsunuz tuzlu suda..
Sonra ortadan ikiye kesiyorsunuz gondol şeklinde..
İcini oyuyorsunuz karnı yarık gibi ve bir diger tarafta beyaz peynir maydanoz ve yumurta karıştırıyorsunuz istediginiz miktarda..
Kabakları borcama dizip içlerini bu karışımla dolduruyorsunuz. Uzerine zeytinyagı gezdirip fırına veriyorsunuz.
İsteyen pul biber de ekleyebilir. Afiyet olsun.
Bu dedigim yemekte sonucta 1 adet kabakta 4kb olduguna göre oldukca düşük kb hem de cok lezzetli bir yemek oluyor.

Bu arada Nuyocum birsey sormak istiyorum sana..Bir ayda 8 kilo vermişsin ve ornek menune baktım..Hic sebze yok mesela menunde..
Ekmek olmaması olabilir de hem sebze hem de meyveyi tamamen kesersen bence tehlikeli olabilir..Metabolizmana zarar verme diye soruyorum.
Hep bu sekilde mi beslenip kilo verdin? Yoksa sebze yiyor muydun?

Selam kızlar,
Pericimm ben bu sene eminim istedigim kiloya inecegim..Cok kararlı basladım cunku..Bir de bu sene daha az kilodan iniyorum..
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiler..Ben de size bir sebze tarifi vereyim..Gecen sene cok ünlüydü bu herkes denemişti..

Fırında peynirli kabak
İcini oyuyorsunuz karnı yarık gibi ve bir diger tarafta beyaz peynir maydanoz ve yumurta karıştırıyorsunuz istediginiz miktarda..
Kabakları borcama dizip içlerini bu karışımla dolduruyorsunuz. Uzerine zeytinyagı gezdirip fırına veriyorsunuz.
Bu dedigim yemekte sonucta 1 adet kabakta 4kb olduguna göre oldukca düşük kb hem de cok lezzetli bir yemek oluyor.

Bu arada Nuyocum birsey sormak istiyorum sana..Bir ayda 8 kilo vermişsin ve ornek menune baktım..Hic sebze yok mesela menunde..
Ekmek olmaması olabilir de hem sebze hem de meyveyi tamamen kesersen bence tehlikeli olabilir..Metabolizmana zarar verme diye soruyorum.

bencede kesin inersin aslicim cünkü gecen sene basladiginda hic kacamaksiz yapmistin ve ilk kacamagina kadardi sanirim cok güzel gitmisti ama sen demistin kacamak yaptimmi bir daha toparlanmasi zor oluyor diye dedigin gibide oldu. bu sefer yolu yariladigimiz icin ideal kilomuza daha yakiniz ve bende eminim bu sefer kesin finali yapicaz

nuyo arkadasimizi bizde uyardik cünkü beslenme sekli hic saglikli degil nerdeyse hic birsey yemiyor ama bundan sonra dengeleyecegini söylemisti ama

NUYOCUM:74::74:

menün yine eksik canim:26: aksam yumurta yemek istiyorsan sebzeli omlet yapabilirsin mesela:34:

hoşbulduk kızlar....ben hergün yazıcam menülerimi...bunun haricinde spor salonuna gittiniz mi...yoksa spor yapmadan da kilo verebilir miyim ki...muhasebeci olarak çalışıyorum:(( malesef işim masa başı hareket yok:26:.....birde kahvenin türk kahvesi yada nescafe kb değeri var mı? tatlandırıcı kullanıyorum içeceklerde...bi sakıncası var mı acaba

ben spor konusunda cok tembelim ve hep spor yapmadan kilo verdim aslinda yapilsa kilo verimini artiracagi gibi toparlanmayada cok faydasi olur. sade kahvelerin kb degeri yok sekersiz icemiyorsan diet süresince tatlandirici kullanabilirsin

Son düzenleme:
Selam kızlar,

Fırında peynirli kabak

çok sağol cnm ya diğer sayfalarıda okuyorum ama çok yol katetmem lazım tariflere gelene kadar galiba.terif çok güzel bende şimdiye kadar 3 günde 1 kg 300 gram verdim ama tavuktanda gına gelmişti

Selam kızlar,

Fırında peynirli kabak

canım, biliyorum az karbonhidrat aldığımı ama sebzeyi arttıracağım, dün 1 dilim kakaolu kek kaçamağım oldu, o yüzden bugün böyle oldu.
8 kiloyu nasıl verdiğime gelince, evet beslenmem böyleydi ama yanlış biliyorum, çünkü kabızlık çekiyorum.

bencede kesin inersin aslicim cünkü gecen sene basladiginda hic kacamaksiz yapmistin ve ilk kacamagina kadardi sanirim cok güzel gitmisti ama sen demistin kacamak yaptimmi bir daha toparlanmasi zor oluyor diye dedigin gibide oldu. bu sefer yolu yariladigimiz icin ideal kilomuza daha yakiniz ve bende eminim bu sefer kesin finali yapicaz

nuyo arkadasimizi bizde uyardik cünkü beslenme sekli hic saglikli degil nerdeyse hic birsey yemiyor ama bundan sonra dengeleyecegini söylemisti ama

NUYOCUM:74::74:

menün yine eksik canim:26: aksam yumurta yemek istiyorsan sebzeli omlet yapabilirsin mesela:34:

pericim, dün gece dayanamadım 1 dilim kek yedim,o yüzden bu günü böyle geçirdim, vallahi:17:

Pericimm kesinlikle olay bir kere bozmada..Aman yok ozel bir gun bir kere bozayım..Yok bayram geldi bozayım, yok dogum gunum bozayım..
Hakikaten cok sacma sebebler artık bunlar..Cunku ben o olayı bir kere yasadım, bir kere bozarsam kesin kotu olur diyordum..
Aynen de oyle oldu..Bir daha kacamak yok..İnsallah veririm kiloları cunku haftalardır doktor kontrolunde rejimdeydim ve 100 gram dahi veremedim..
O yuzden gene KB diyetime geri döndüm..Sosyal hayattan da kopmadan cok mutlu mesut devam edicem 55 e inene kadar..15 kilo vermek zor degil cunku gecen sene vermiştim :)))
Nuyocum bak peri soyleyince simdi emin oldum hep boyle beslendigine..Cok tehlikeli bu sekilde vermen..Cok cabuk geri alma ihtimalin var mesela verdikten sonra..Ya da allah korusun baska turlu rahatsızlıklar cıkmasın ortaya..Kesinlikle ya bir meyve ya da sebze katmalısın ögünlerine..Hem bagırsakların içinde cok ama cok gerekli bu soylediklerim. Ama tabiki sen bilirsin, bu benim nacizane fikrim..Ben gene bildigimi yaparım dersen diyecek bisey yok tabi..Nolur kusura bakma burnumu sokar gibi oldum gelir gelmez ama burda cok uzun sure yazdım ben de gecen sene, bir cok insan tanıdım bu rejimi yapan..Ve cok problem yasayanlar oldu..Örnek vereyim mesela, benim arkadasım var arzu, peri tanır, aynen senin gibi besleniyordu ve protein alerjisi gelişti kızda birden bire ve her tarafı şişti..Gunlerce ilaç kullandı ve protein yemesi yasaklandı uzun süre..Neyse gene de sen bilirsin tatlım..
Fistikli dondurma ne kadar guzel bir nickin var senin..Hem diyet bölümünde yazıyorsun hem de fıstıklı fıstıklı dolaşıyorsun..Valla çok severim canım cekti yazarken bile..Eminim iyi gidecek hersey, zaman zaman duraklama dönemleri tabiki olucak ilerde ama onu da beraber aşıcaz...
Semilunaaaa nerdesinn???? Buralardaymıssın görürsen cevap ver özledim seni de....

Pericimm kesinlikle olay bir kere bozmada..Aman yok ozel bir gun bir kere bozayım..Yok bayram geldi bozayım, yok dogum gunum bozayım..
Hakikaten cok sacma sebebler artık bunlar..Cunku ben o olayı bir kere yasadım, bir kere bozarsam kesin kotu olur diyordum..
Aynen de oyle oldu..Bir daha kacamak yok..İnsallah veririm kiloları cunku haftalardır doktor kontrolunde rejimdeydim ve 100 gram dahi veremedim..
O yuzden gene KB diyetime geri döndüm..Sosyal hayattan da kopmadan cok mutlu mesut devam edicem 55 e inene kadar..15 kilo vermek zor degil cunku gecen sene vermiştim :)))
Nuyocum bak peri soyleyince simdi emin oldum hep boyle beslendigine..Cok tehlikeli bu sekilde vermen..Cok cabuk geri alma ihtimalin var mesela verdikten sonra..Ya da allah korusun baska turlu rahatsızlıklar cıkmasın ortaya..Kesinlikle ya bir meyve ya da sebze katmalısın ögünlerine..Hem bagırsakların içinde cok ama cok gerekli bu soylediklerim. Ama tabiki sen bilirsin, bu benim nacizane fikrim..Ben gene bildigimi yaparım dersen diyecek bisey yok tabi..Nolur kusura bakma burnumu sokar gibi oldum gelir gelmez ama burda cok uzun sure yazdım ben de gecen sene, bir cok insan tanıdım bu rejimi yapan..Ve cok problem yasayanlar oldu..Örnek vereyim mesela, benim arkadasım var arzu, peri tanır, aynen senin gibi besleniyordu ve protein alerjisi gelişti kızda birden bire ve her tarafı şişti..Gunlerce ilaç kullandı ve protein yemesi yasaklandı uzun süre..Neyse gene de sen bilirsin tatlım..
Fistikli dondurma ne kadar guzel bir nickin var senin..Hem diyet bölümünde yazıyorsun hem de fıstıklı fıstıklı dolaşıyorsun..Valla çok severim canım cekti yazarken bile..Eminim iyi gidecek hersey, zaman zaman duraklama dönemleri tabiki olucak ilerde ama onu da beraber aşıcaz...
Semilunaaaa nerdesinn???? Buralardaymıssın görürsen cevap ver özledim seni de....

canım, düşünceleriniz önemli benim için, diyette yaptığım hataları görüyüyorum sizinle birlikte, teşekkür ederim.

evet evet güzeldir yaaa zaten başıma bela olanda ta kendisidr :):)):): ya gitsinde şu doğum kiloları ister hızlı ister duraklayarak allah hepimizin yardımcısı olsun

selam kızlar bugün

fırında kıymalı patlıcan oturtma 5
salata 5

1,5 bardak süt 10
çok az peynir çeyrek simit 6
bir küçük lokum 8

35 kh ile bitti günüm ...

Gunaydın herkese arkadaslar..
Ben de size dünkü menumu paylasayım.
Sabah
Peynirli omlet-1
Oglen
Hamsi ızgara
Salata -5
Ara
1 avuç fıstık 6 (paketlerin üstünde neredeyse butun pakette bu kadar var, ama ben fazla fazla yazıyorum)
Aksam
Kıymalı karnıbahar yemegi 10
Toplam 22 KB

günaydın kızlarrr

bugün çoook mutluyuummm umarım devamı da gelir sabah dayanamadım tartıldım
kaç gündür kilo veremiyorum diye canım sıkılıyordu çünkü veeee 76.7 yani 800 gr vermişim
umarım hepimiz de istediğimiz kilolara ineriz canlarım...

günaydın kızlar, bana 2 gündür birşeyler oluyor, dün akşam 1 tabak dolusu irmik helvası yedim:17:
benim tedavi olmam lazım, sinirlendiğimde gözüm hiçbir şey görmüyor:43:
artık vazgeçmek üzereyim:50:

günaydın kızlarrr

bugün çoook mutluyuummm umarım devamı da gelir sabah dayanamadım tartıldım
kaç gündür kilo veremiyorum diye canım sıkılıyordu çünkü veeee 76.7 yani 800 gr vermişim
umarım hepimiz de istediğimiz kilolara ineriz canlarım...

canım,:46: çok sevindim kilo vermene, umarım hep böyle devam eder:46:

günaydın kızlar, bana 2 gündür birşeyler oluyor, dün akşam 1 tabak dolusu irmik helvası yedim:17:

nuyocum sakın sakın vazgeçme bunu hep beraber başarıcaz, ben de sinirlenince hep birşeyler atıştırmak isterim...
vücudunun sonuçta ihtiyacı da var çünkü sen 1 aydır neredeyse hiç kh almıyorsun...
düzenli bir beslenme şekline geçtikten sonra bu tür kaçamakların olmayacaktır canım...

Canım vazgecme sakın..Ama daha cok KB alacagın bir yeme duzenine gecebilirsin..
O yuzden kacamak yapmak geliyor icinden..Cunku aynı tubanın da dedigi gibi, uzun suredir KB almıyorsun..
Vucud alma ihtiyacı duyuyor, kesinlikle ihtiyacın var karbonhidratlı sebzelere ozellikle..
Onları yediginde kacamak yapmadıgını goreceksin..
Uzun sureli saglıklı beslenip kilo vermeyi hedefleyince her zaman daha basarılı olunuyor..
Simdi bir tabak irmik helvası yemişsin..Bosver uzulme afiyet seker olsun..
Bir daha yemezsin olur biter..
Kacamak yapacagın zaman bitter cikolata yesenya da fındık fıstık da cok guzel kacamaklar bu rejimde..
Sinirlenince, morali bozuk olunca kilo veren insanları hep kıskanmışımdır..
Cunku hep tam ters etki etmiştir bende de...

Son düzenleme:
Back