her zamanki gibi dengeli ve örnek menü:13:
Arzuyla yaza kadar konuşuyorduk fakat ben cep telefonumu kaybettim..Daha dogrusu tuvalete düşürdüm ve suyu cektim gitti..
Cok sacma ama aynen boyle oldu..Gittikten sonra farkettim..Ama telefonumdaki numaralarımda gitti..
O zamandan beri Arzuyu arayamadım..Ama ne yazık ki o da aramadı..Faceden filan mesaj attım ama girmedi sanırım gormedi...
Yakında bence o da KB rejimine gelecektir..Gecen sene bu zamanlardı o da rejime basladıgı zaman..
Ben kesinlikle bırakmayacagım..Cok kararlıyım bu sefer..Umarım hep birlikte gecen seneden daha basarılı oluruz bu sene..
14 kilo vermiştim gecen sene..Bu sene de 14 kilo versem super olur..Cunku bu sefer 70 kilodan vericem o kiloyu..
Zaten 55 hayalim ama insallah bu sene görücem o rakamı..Cok ciddi basladım gene cunku..
Yuruyuse de basladım bir yandan bugun..İnsallah duzenli olarak onu da yapacagım..
Bu arada menume gelince, bilirsin ben aksamları genelde hep sebze yiyerek verdim kilolarımı..
Aksam yenen etin sindirimi bence kesinlikle zor oluyor..Ben ne zaman oglen sebze aksam et yedim o zaman kilo veremedim..
Aksam ekmeksiz yenen bir zeytinyaglı yemek super oluyor..Direk kilo vermemi saglıyor..
Ekmek hic yemeyip bir sure sadece salata ve sebzeden almayı dusunuyorum KB degerlerini..
Neyse çenem düştü gene..Konusuruz uzun uzun artık hep...