Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlarrr

bugün çoook mutluyuummm umarım devamı da gelir sabah dayanamadım tartıldım
kaç gündür kilo veremiyorum diye canım sıkılıyordu çünkü veeee 76.7 yani 800 gr vermişim
umarım hepimiz de istediğimiz kilolara ineriz canlarım...

Cok cok tebrikler..Ne guzel bir duygu kilo vermek..Hic bir yemek kilo verdigini gormekten daha lezzetli degil...
Ah ben de görsem bir 500 gram indigimi..Cok rahatlıycam cunku haftalardır aynı kilodayım baska rejimde de olsam..
Sonucta rejimdeyim..Bu hafta pazar gunu eger hic kilo veremedigimi gorursem kesinlikle bir 3-5 gun rejimi bırakıp vucudumun stresini kırıcam..
Cunku verememenin bir sebebi olmalı ama ben bu sebebi bulamıyorum..İnsallah bos konusuyorumdur ve hafta sonuna kadar bir 500-600 gram gider benimde..

günaydın kızlarrr

bugün çoook mutluyuummm umarım devamı da gelir sabah dayanamadım tartıldım
kaç gündür kilo veremiyorum diye canım sıkılıyordu çünkü veeee 76.7 yani 800 gr vermişim
umarım hepimiz de istediğimiz kilolara ineriz canlarım...

canim cok tebrik ederim hic bir zaman moralimizi bozmadan özellikle vücudumuz dirence gectiginde biz daha inat edip o direnci kirana kadar devam edicez sonrada yine kilo vermeye devam:13:

günaydın kızlar, bana 2 gündür birşeyler oluyor, dün akşam 1 tabak dolusu irmik helvası yedim:17:
benim tedavi olmam lazım, sinirlendiğimde gözüm hiçbir şey görmüyor:43:
artık vazgeçmek üzereyim:50:

nuyocum sakinnnn vazgecmeyi düsünme hani citir olma hayallerimiz bi helva yedim diye pes etmek yok canim:50: asli ve tubaya bende katiliyorum sen her türlü gida ile düzenli beslensen daha rahat devam edersin cünkü yolumuz uzun sen birden vücudu kitliga soktun ve dogal olarak vücut isyan etti benimde canim iki gündür tatli istiyor sütün icine bir tane tatlandirici ve biraz türk kahvesi koyup iciyorum düsün sütte 10 kb var deyip kendimi kisitlamiyorum

tamammi canim yolumuza devam:34:

teşekkür ederim kızlar desteğiniz için, iyiki varsınız.
vazgeçmicem, kocamı haklı çıkarmicam, tam gaz devam, yaza 64 kilo olarak girecegim.
az önce çarşıdan geliyorum, güzel bluzlar buldum, eşime artık böyle ceza vereceğim.
kredi kartı ekstresi geldiğinde ona süpriz olsun:1:

sabah
3 yumurta (tavada)- 1 dilim ekmek
öğle
fırında mücver (3 kabak-2 ç.k buğday kepeği- 3 yumurta)
bugünü mücver yiyerek bitireceğim

Cok cok tebrikler..Ne guzel bir duygu kilo vermek..Hic bir yemek kilo verdigini gormekten daha lezzetli degil...
Ah ben de görsem bir 500 gram indigimi..Cok rahatlıycam cunku haftalardır aynı kilodayım baska rejimde de olsam..
Sonucta rejimdeyim..Bu hafta pazar gunu eger hic kilo veremedigimi gorursem kesinlikle bir 3-5 gun rejimi bırakıp vucudumun stresini kırıcam..
Cunku verememenin bir sebebi olmalı ama ben bu sebebi bulamıyorum..İnsallah bos konusuyorumdur ve hafta sonuna kadar bir 500-600 gram gider benimde..

canim cok tebrik ederim hic bir zaman moralimizi bozmadan özellikle vücudumuz dirence gectiginde biz daha inat edip o direnci kirana kadar devam edicez sonrada yine kilo vermeye devam:13:

teşekkürler kızlar inşallah sizde bu hafta kilo vermişsinizdir yarın tartılma günümüz bakalım sabah inşallah herkes kilo vermiş olarak buraya yazar...

bu arada aslıcım sana hoşgeldin deme fırsatım olmadı sen daha kıdemlisin aslında bu topicte ama yeniden geldiğin için hoşgeldin canım bu kez beraber başarılım inşallah...
:38:

teşekkürler kızlar inşallah sizde bu hafta kilo vermişsinizdir yarın tartılma günümüz bakalım sabah inşallah herkes kilo vermiş olarak buraya yazar...

bu arada aslıcım sana hoşgeldin deme fırsatım olmadı sen daha kıdemlisin aslında bu topicte ama yeniden geldiğin için hoşgeldin canım bu kez beraber başarılım inşallah...
:38:

Tubacım çok şekersin saol cnm..Hoşbulduk..İnsallah hep birlikte uzun bir sure daha burdayız ve istedigimiz kiloya yavas yavas inecegiz..
Yarın tartılma gunu ama ben sanırım tartılmıycam cunku moralim bozulsun istemiyorum. Salı gunu basladım tekrardan KB diyetine bu yuzden cumaya kadar vermeyi hayal etmiyorum..En azından biraz şans tanıyım vucuduma kilo vermesi icin :))

Tubacım çok şekersin saol cnm..Hoşbulduk..İnsallah hep birlikte uzun bir sure daha burdayız ve istedigimiz kiloya yavas yavas inecegiz..
Yarın tartılma gunu ama ben sanırım tartılmıycam cunku moralim bozulsun istemiyorum. Salı gunu basladım tekrardan KB diyetine bu yuzden cumaya kadar vermeyi hayal etmiyorum..En azından biraz şans tanıyım vucuduma kilo vermesi icin :))

aslicim bende senin gibi tartilmayi düsünmüyorum cünkü 4 günlük kacamakli tatilden sonra yediklerimin iki günde erimesi biraz zor moralim bozulursa motivasyonum hemen düsüyor onun icin haftaya cuma tartilicam

günaydın kızlar, bugün tartıldım yarım kiloyla bu haftayı kapatıyorum, 83 kiloyum.

kızlar dün light tahin helvası aldım, 100 gr mında 11 kb var.
sizce tatlı krizim geldiğinde 100 gr yesem nasıl olur ama kalorisi çok yüksek.
kızlar bende çok sorunluyum, biliyorum, kusura bakmayın:17:

günaydın arkadaşlar.eşim izinde yazamıyorum pek.ama takipteyim sizi okuyorum.kilo bildirimi yapmicam.çokaldımçünkü.vücudumbiraz rahtlasın haftaya bildirimyapcam.inş. biraz düzene girebilirim.gerçi eşim evde olunca belenme şekli düzensiz oluyo.bolkalorili((sporda yok.üffya salınca tamsalıyorum bende .

ya arkadaşlar regl oldum ve kendime çok sinir oldum sabah bir dilim ekmekle kızartma yedim içinde patates vardııı çok üzgünüm çokkkk

günaydın kızlar, bugün tartıldım yarım kiloyla bu haftayı kapatıyorum, 83 kiloyum.

süper canim tebrikler:46:

bizim diette yiceklerin kalori degerleri bizi ilgilendirmiyor kb degerleri baz almamiz gerekiyor.tatli krizleri icin helvanin kb degeri 11 cok normal

günaydın arkadaşlar.eşim izinde yazamıyorum pek.ama takipteyim sizi okuyorum.kilo bildirimi yapmicam.çokaldımçünkü.vücudumbiraz rahtlasın haftaya bildirimyapcam.inş. biraz düzene girebilirim.gerçi eşim evde olunca belenme şekli düzensiz oluyo.bolkalorili((sporda yok.üffya salınca tamsalıyorum bende .

esracim asli ve bende bildirim yapmiyoruz bu hafta sende haftaya kadar kendini topla canim haftaya bildirim yapip sende baslarsin uzun süre salmalar maalesef cok tehlikeli hemen kilolar isin hiziyla geri geliyor

ya arkadaşlar regl oldum ve kendime çok sinir oldum sabah bir dilim ekmekle kızartma yedim içinde patates vardııı çok üzgünüm çokkkk

ahh keske patatesleri yemeseydin ama yedim deyip arkasini getirme sakin genelde zamaninda benimde yaptigim en büyük hata günün kalan ögünlerinde degeri sifir olan yicekler yiyerek günü toparlayabilirsin

süper canim tebrikler:46:

bizim diette yiceklerin kalori degerleri bizi ilgilendirmiyor kb degerleri baz almamiz gerekiyor.tatli krizleri icin helvanin kb degeri 11 cok normal

pericim, sağol canım, helvayı yiyebileceğime çok sevindim:52:

sabah
3 zeytin
peynir
1 haşlanmış yumurta
1 kepekli lavaş

öğle
tavuk- salata

akşam
100 gr tahin helvası

Back