Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba canım ,haklısın aslında, alıngan olmuş olabilirim biraz hızlı verdim kiloları ,ondan olabilirmi diye düşünüyorum.

sağol canım, çıtır olmadan bırakmak yok, hep birlikte yaza çıtır olarak girecegiz

artık karbonhidratı arttırıyorum.
günlük 50 kb yi tamamlicam.
kendime fırında mücver hazırladım, bugün onu yerim.
sabah: sucuklu yumurta yedim

günaydın kızlar, nerdesiniz ayol.

Kızlar selam,
Pericimm,Esracım sizleri görmek ne güzel..Hala diyette misiniz siz de??
Bu zamana kadar coktan vermiş olucaktık halbuki butun kiloları..
Ben de cok uzun süre ara verdim..Super de kilo aldım tabiki..
Pişman olmak için çok geç ama yeniden başlamak için guzel bir zaman..
Geçen sene de Kasım sonunda başlamıştım diyete..
En azından şimdi Kasım başında başladım..
Neyse hızlı bir şekilde diyete girmiş bulunuyorum bugun itibariyle..
Aslında 2 haftadır doktor kontrolunde diyetteydim..Ama 1 gram bile veremedim..
Doktorda bana sen KB diyetine geri dön cunku vucudun bu diyete karşılık vermiyor dedi..
Şuanda tam 70 kilo olarak tekrardan başladım yani diyete..En azından en tepeye çıkmadan yakaladım.
Neyse eskilerden kimler var baska?? Pericim Esracım sizler nasılsınız?
Yeni gelen arkadaslar ben Aslı bu arada, eskiden çok sıkı bir KB diyeti üyesiydim..
Hepinizi kocaman öptum..

merhaba canım, bende diyete başlayalı 1 ay oldu.
daha önce kaç kilo vermiştin?

slmlarrr bugün tertıldım 1 kilo 200 gram vermişim yuppiiiiiiiiii üstelik çokta kaçamak yaptımm

tebrik ederim ben 10 gündür takıldım gitmiyor kilolar acaba oruçlu olmak etkiler mi aslında akşam yemeklerinde protein tüketiyorum sürekli ve 30 khı bile geçmiyorum neredeyse...

slmcanım h.g.kalpkalbe karşıdır derlerya aynen öyle bu sabah aklımasen geldin biliyomusun?napıyoacaba diye düşündüm.idealkiloya ulaştımı felan diye.aradagirip yazmıyo hiçdedim))şekerperiyle be buranın daimiüyesiolduk artık.diyet felan yok bende bu aralar.kiloaldım.metobolizam duraklamaya girdi.seninde geldiğin iyi oldu.hepberaber yenidenraya oturturuzinş. senneleryaptın canım?bebiş nasıl büyüdümü?

asliiii nerelerdesin askolsun bizi bir biraktin o birakis hic ugramadin

maalesef halä dietteyim mayis ayinda iki haftaligina türkiyeye gitmistim verdiklerimin bir kismini aldim sonra yazin 1.5 ay türkiyeye tatile gittim yine verdiklerimi aldim derken dietim uzadida uzadi bu yetmiyormus gibi kac gündür esim evde burda tatil vardi arkadaslarla program yaptik haliyle yediklerime dikkat edemedim yine de kilo almis olabilirim malum bu diet kacamaklari affetmiyor

seni yeniden görmek cok güzel ama

tebrik ederim ben 10 gündür takıldım gitmiyor kilolar acaba oruçlu olmak etkiler mi aslında akşam yemeklerinde protein tüketiyorum sürekli ve 30 khı bile geçmiyorum neredeyse...

belli bir süre sonra kilo verme durabiliyor bünye bu yeme sekline alistigi icin istersen yararli kb ile bir günü 50-70 arasi bitirip metabolizmani sasirtmayi deneyebilirsin

aynen öyle esracim eskilerden sen ve benden haric semilunada vardi acaba odami unuttu bizi bir haftadir girmiyor

Aslında unutma degil kesinlikle kızlar..
Gercekten diyeti bırakıp gelmeye utanma aslında..
Esracımm tekrar hep birlikte verelim lutfen..Benim cok ihtiyacım var motive olmaya..Hepbirlikte olalım..
Oglum 3.5 yasında artık..Okula gidiyor hergun aksama kadar..Ama nedense kendime daha az vakit ayırabiliyorum sanki..
Pericimm canım ben de dedim heralde 55 olmuştur peri bu kadar zamandır diyet sitesindeyse..Ama sendeki durumlarda bana benziyor baya..
Ama benim bu sefer hedeflerim daha kısa zaman icin..Bırakmayı da hic dusunmuyorum..
Cok kararlı basladım gene gecen sene bu zamanlarda basladıgım gibi..
Hem cok iyi ezbere bildigim bir beslenme tarzı hem de cok sıkı bir sekilde yapılırsa sonuc almama gibi bir durumum yok..
Ozellikle bayram öncesi basladım cunku bayramda cıvıtıp biraz daha kilo almayı goze alamıyorum..
Nuyocum selam tatlım..Ben Aslı..Gecen sene bu grubun en cok katılan üyelerinden biriydim..78 kiloda başlayıp, 64 e kadar indim..Yani 14 kilo verdim..
Şuanda da dedigim gibi 70 kiloyum ama 2012 yılına girene kadar 64 olacagıma eminim..Sonra da devamını getirecegim insallah..
Kızlar bu arada tartılma günümüz hala cuma mı? liste tutuyosunuz di mi gene? Beni de yazarsınız bu hafta artık..
Optum hepinizi, kolay gelsinn...

Eskiden oldugu gibi gene sizlerle yediklerimi paylaşayım..
Sabah
Peynirli omlet
1/4 domates - 2
2 ceviz-2
Oglen
4 kofte-3
yesil salata 6
Yogurtlu brokoli 2 kaşık -6
Aksam
Kapuska- 8
1 kaşık yogurt-3
Toplam 28 unite..
Ayrıca 2 litre su,6-7 fincan yesil cay..

aslicim bende artik biktim sürekli diette olmaktan bu sefer hic kopmayalim ve ideal kilolarimiza inelim .tartilma günümüz evet cuma semiluna tablo hazirliyordu ama bir hatfayi gecti oda ugramiyor insallah yine katilir aramiza .bu arada arzu ile görüsüyormusunuz oda uzun süredir ugramiyor keske oda yeniden katilsa aramiza terkende ayni sekilde uzun süredir ugramiyor

her zamanki gibi dengeli ve örnek menü:13:

her zamanki gibi dengeli ve örnek menü:13:

Arzuyla yaza kadar konuşuyorduk fakat ben cep telefonumu kaybettim..Daha dogrusu tuvalete düşürdüm ve suyu cektim gitti..
Cok sacma ama aynen boyle oldu..Gittikten sonra farkettim..Ama telefonumdaki numaralarımda gitti..
O zamandan beri Arzuyu arayamadım..Ama ne yazık ki o da aramadı..Faceden filan mesaj attım ama girmedi sanırım gormedi...
Yakında bence o da KB rejimine gelecektir..Gecen sene bu zamanlardı o da rejime basladıgı zaman..
Ben kesinlikle bırakmayacagım..Cok kararlıyım bu sefer..Umarım hep birlikte gecen seneden daha basarılı oluruz bu sene..
14 kilo vermiştim gecen sene..Bu sene de 14 kilo versem super olur..Cunku bu sefer 70 kilodan vericem o kiloyu..
Zaten 55 hayalim ama insallah bu sene görücem o rakamı..Cok ciddi basladım gene cunku..
Yuruyuse de basladım bir yandan bugun..İnsallah duzenli olarak onu da yapacagım..
Bu arada menume gelince, bilirsin ben aksamları genelde hep sebze yiyerek verdim kilolarımı..
Aksam yenen etin sindirimi bence kesinlikle zor oluyor..Ben ne zaman oglen sebze aksam et yedim o zaman kilo veremedim..
Aksam ekmeksiz yenen bir zeytinyaglı yemek super oluyor..Direk kilo vermemi saglıyor..
Ekmek hic yemeyip bir sure sadece salata ve sebzeden almayı dusunuyorum KB degerlerini..
Neyse çenem düştü gene..Konusuruz uzun uzun artık hep...

belli bir süre sonra kilo verme durabiliyor bünye bu yeme sekline alistigi icin istersen yararli kb ile bir günü 50-70 arasi bitirip metabolizmani sasirtmayi deneyebilirsin

çok sağol canım denerim ama bayrama kadar oruçlu olacağım için bende şaşırdım ne yapacağımı bütün gün birşey yemeyince metobolizmam yavaşladı sanırım bayramdan sonra tam gaz devam bayrama kadar en azından almayayım kilo diye 30 larda tutuyorum yine de kh ı ...

bugünkü menüm

sahur
şekersiz çay
beyaz peynir 1
salam 1
yarım dilim kızarmış ekmek 4
haşlanmış yumurta 0
1 tane yeşil zeytin
1 litre su

akşam
et kavurma
salata 5

bir küçük lokum yedim kaçamak olarak 10-15 gr falandır yaklaşık kh değeride 10

ve yemekten sonra 2si bir arada kahve 5,65
ve çok küçük bir parça bitter... 5

32 kh ile günü bitirmiş oldum
ve tabii ki 2 litreye yakın su içtim... ve içmeye devam ediyorum canlarım...

bugün zararlı kh ları çok tükettim ama insan oruçlu olunca o lokumlar harika görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…