canım hastalık insanı hassas yapıyo.eşini yanlış anlamışsındırbelki bozmamoralini.ama kişinin kendine deer vermesikonusunda haklısın.kendine değer vermen gerekli.sen önemlisin bunu aklından çıkarmaman gerek.kendine özel yemekte yapacaksın kendine özel giyineceksinde.önemliolan kişinin kendini beğenmesi bence.sen kendine ne kadar değer verirsen eşinde sana okadar verir.neden saldınki kendini?hadi toparlanma zamanışeker..
canim benim üzülme belki o an esinde kirici oldugunun farkinda olmamistir eminim seni üzmek istememistir
ah bu kilolar yüzünden aynalarla daha barisamadik ama bunlarda gecicek sonucta bu yola ciktik citir olmadan birakmak yokkkkkkk yeterki pes etmiyelim.mesela su anda ben diet yapamiyorum carsambaya kadar burda tatil var arkadaslarla program yapiyoruz yememede dikkat edemiyorum yaniama carsamba hemen diete dönücem:26:
Kızlar selam,
Pericimm,Esracım sizleri görmek ne güzel..Hala diyette misiniz siz de??
Bu zamana kadar coktan vermiş olucaktık halbuki butun kiloları..
Ben de cok uzun süre ara verdim..Super de kilo aldım tabiki..
Pişman olmak için çok geç ama yeniden başlamak için guzel bir zaman..
Geçen sene de Kasım sonunda başlamıştım diyete..
En azından şimdi Kasım başında başladım..
Neyse hızlı bir şekilde diyete girmiş bulunuyorum bugun itibariyle..
Aslında 2 haftadır doktor kontrolunde diyetteydim..Ama 1 gram bile veremedim..
Doktorda bana sen KB diyetine geri dön cunku vucudun bu diyete karşılık vermiyor dedi..
Şuanda tam 70 kilo olarak tekrardan başladım yani diyete..En azından en tepeye çıkmadan yakaladım.
Neyse eskilerden kimler var baska?? Pericim Esracım sizler nasılsınız?
Yeni gelen arkadaslar ben Aslı bu arada, eskiden çok sıkı bir KB diyeti üyesiydim..
Hepinizi kocaman öptum..
slmlarrr bugün tertıldım 1 kilo 200 gram vermişim yuppiiiiiiiiii üstelik çokta kaçamak yaptımm
slmcanım h.g.kalpkalbe karşıdır derlerya aynen öyle bu sabah aklımasen geldin biliyomusun?napıyoacaba diye düşündüm.idealkiloya ulaştımı felan diye.aradagirip yazmıyo hiçdedim))şekerperiyle be buranın daimiüyesiolduk artık.diyet felan yok bende bu aralar.kiloaldım.metobolizam duraklamaya girdi.seninde geldiğin iyi oldu.hepberaber yenidenraya oturturuzinş. senneleryaptın canım?bebiş nasıl büyüdümü?Kızlar selam,
Doktorda bana sen KB diyetine geri dön cunku vucudun bu diyete karşılık vermiyor dedi..
Şuanda tam 70 kilo olarak tekrardan başladım yani diyete..En azından en tepeye çıkmadan yakaladım.
Yeni gelen arkadaslar ben Aslı bu arada, eskiden çok sıkı bir KB diyeti üyesiydim..
Hepinizi kocaman öptum..
Kızlar selam,
Hepinizi kocaman öptum..
günaydın kızlar, nerdesiniz ayol.
slmlarrr bugün tertıldım 1 kilo 200 gram vermişim yuppiiiiiiiiii üstelik çokta kaçamak yaptımm
tebrik ederim ben 10 gündür takıldım gitmiyor kilolar acaba oruçlu olmak etkiler mi aslında akşam yemeklerinde protein tüketiyorum sürekli ve 30 khı bile geçmiyorum neredeyse...
slmcanım h.g.kalpkalbe karşıdır derlerya aynen öyle bu sabah aklımasen geldin biliyomusun?napıyoacaba diye düşündüm.idealkiloya ulaştımı felan diye.aradagirip yazmıyo hiçdedim))şekerperiyle be buranın daimiüyesiolduk artık.diyet felan yok bende bu aralar.kiloaldım.metobolizam duraklamaya girdi.seninde geldiğin iyi oldu.hepberaber yenidenraya oturturuzinş. senneleryaptın canım?bebiş nasıl büyüdümü?
Eskiden oldugu gibi gene sizlerle yediklerimi paylaşayım..
Sabah
Peynirli omlet
1/4 domates - 2
2 ceviz-2
Oglen
4 kofte-3
yesil salata 6
Yogurtlu brokoli 2 kaşık -6
Aksam
Kapuska- 8
1 kaşık yogurt-3
Toplam 28 unite..
Ayrıca 2 litre su,6-7 fincan yesil cay..
her zamanki gibi dengeli ve örnek menü:13:
belli bir süre sonra kilo verme durabiliyor bünye bu yeme sekline alistigi icin istersen yararli kb ile bir günü 50-70 arasi bitirip metabolizmani sasirtmayi deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?