Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bende çok tembelim spor konusunda hiç düzenli yapamıyorum bakalım umarım bunu yaparım göbek gitmesi için olunca belki ama çok sıkıcı geliyor spor yapmak

ben artık hareket için kendimce çözümler buldum
çok çok uzak mesafe hariç hep yürüyorum asansör kullanmamaya çalışıyorum ve sabahları oğlumu okula ben götürüp geliyorum ve tempolu şekilde yürüyorum
öğlenleride yemek için eve getiriyorum oğlumu sonra tekrar götürüyorum toplamda yarım saat yürümüş oluyorum birde bunu yaparsam umarım işe yarar...

tbrler canım.darısı başıma))

günaydın nuyocumm:3::3:

canım spora başlamana sevindim bende bisikletimi çıkarttım 15 dk kullanıyorum legmagıc de yapmaya çalışıyorum 3. günüm umarım devam ederim yoksa eşim fena söyleniyor:1:

bende çok tembelim spor konusunda hiç düzenli yapamıyorum bakalım umarım bunu yaparım göbek gitmesi için olunca belki ama çok sıkıcı geliyor spor yapmak

ben artık hareket için kendimce çözümler buldum
çok çok uzak mesafe hariç hep yürüyorum asansör kullanmamaya çalışıyorum ve sabahları oğlumu okula ben götürüp geliyorum ve tempolu şekilde yürüyorum
öğlenleride yemek için eve getiriyorum oğlumu sonra tekrar götürüyorum toplamda yarım saat yürümüş oluyorum birde bunu yaparsam umarım işe yarar...

o yürüyüslerin bile etkisinide görürsün canim:13:

evet canım öyleydi.ülkece yaşadıklarmız derin yaralar oluşturdu.vandaki vatandaşlarıza elimizden geldiğince yardım edelim.hep beraber elele verereküstesinden gelicez

cok kötü gercekten daha sehitlerimizin acisi gecmeden bu büyük felaket :59:

iyi geceler hanımlar

bugünkü menüm

sabah
yarım simit 12
peynir 1
çeyrek domates 2 salatalık 2
yumurta 0
şekersiz çay 0

öğlen
şekersiz çay 0
2 zeytin 1
2 dilim domates 2
1 kibrit kutusu kadar hamur işi ?

akşam
yarım kase tarhana çorbası 8
tavuk haşlama 0
3-4 badem 2 olsa

toplamda 30 kh olur
umarım yarın sırf protein yapabilirim
:44:

günaydın kızlar, bugün protein günü , hazırmısınız:52:

günaydıınn kızlarr

bugünde misafirim var hemde yemeğe umarım sırf protein yapabilirim...

sabah
kahve

ögle
peynir 100 gr

akşam
yumurta, kaşar peyniri

merhaba canım, bende kahvaltı yapmaya alışsam iyi olacak

nuyocum kahvalti özellikle diette gercekten cok önemli eger kahvalti yapilmazsa sonra ne yenilirse yensin vücut onu direk yag olarak depoluyormus onun icin cok hafifde olsa birseyler yemeye özen göster canim

bu arada kizlar ben bugün tam protein günü yapamicam sabah arkadaslarla kahvaltiya gittik orda bir tane yasak yiyecek yedim:57: ama bu satten sonra proteine devam:107:

nuyocum kahvalti özellikle diette gercekten cok önemli eger kahvalti yapilmazsa sonra ne yenilirse yensin vücut onu direk yag olarak depoluyormus onun icin cok hafifde olsa birseyler yemeye özen göster canim

bu arada kizlar ben bugün tam protein günü yapamicam sabah arkadaslarla kahvaltiya gittik orda bir tane yasak yiyecek yedim:57: ama bu satten sonra proteine devam:107:

tamam canım, yarın sabah kahvaltı yapmaya başlicam. kahvaltının o kadar önemli olduğunu bilmiyordum

ama ben fazla yersem, kilo veremem gibi geliyor:50:

nuyocum tam tersi bu diyette yedikçe kilo veriyorsun ilk sayfalarda selintepenin deneyimlerini okursan anlarsın gerçekten sen çok aç kalıyorsun bu da bünyenin daha çok yağ depolamasına sebep olur...

nuyocum tam tersi bu diyette yedikçe kilo veriyorsun ilk sayfalarda selintepenin deneyimlerini okursan anlarsın gerçekten sen çok aç kalıyorsun bu da bünyenin daha çok yağ depolamasına sebep olur...

zaten yarından itibaren yediklerimi arttıracağım, biraz halsizleştim ve sinirli olmaya başladım

kelebege hak veriyorum. hem dieti biraktiginda daha kolay kilo alirsin ayrica baslangicta daha fazla tutup kilo verme durdukca hafif azaltabilirsin su anda senin kilo vermen durdugunda azaltcak puan yok cünkü hicbirsey yemiyorsun nerdeyse:44:

kelebege hak veriyorum. hem dieti biraktiginda daha kolay kilo alirsin ayrica baslangicta daha fazla tutup kilo verme durdukca hafif azaltabilirsin su anda senin kilo vermen durdugunda azaltcak puan yok cünkü hicbirsey yemiyorsun nerdeyse:44:

şimdi yemeği arttırsam kilo veremezmiyim:44:

Back