ben ilk diyete başladığımda 50 kh hakkımı tamamen kullanıyordum mesela sonra 40 lara ve şimdi 30 lara düşürdüm
ama mesela uzun bir süre 30 larda kalmayı düşünüyorum kendime 10 ay gibi bir hedef koydum ağır ama kalıcı kilo vermek için
birden verilen kilolar muhakkak geri alınıyor canım ...
ve ve ve muhakkak kahvaltı yap çok çok çok çooook önemli akşamı hafifletip kafvaltıda tüket kh lı yiyecekleri
merhaba kızlar, bugün tartıldım 1.5 kilo vermişim.
nezle olmuşum :2:daha yeni kalkabildim, bademciklerim çok kötü oldu,
dün sadece halsizliğim vardı, anlamadım
geçmiş olsun canım.vitamin almayı ihmal etme.merhaba kızlar, bugün tartıldım 1.5 kilo vermişim.
merhaba kızlar, bugün tartıldım 1.5 kilo vermişim.
canım hastalık insanı hassas yapıyo.eşini yanlış anlamışsındırbelki bozmamoralini.ama kişinin kendine deer vermesikonusunda haklısın.kendine değer vermen gerekli.sen önemlisin bunu aklından çıkarmaman gerek.kendine özel yemekte yapacaksın kendine özel giyineceksinde.önemliolan kişinin kendini beğenmesi bence.sen kendine ne kadar değer verirsen eşinde sana okadar verir.neden saldınki kendini?hadi toparlanma zamanışeker..hastalandığımdan bu yana eşimin tavırlarını görmeniz lazım, sanki bilerek hasta olmuşum, beni suçlar gibi davranıyor,boğazımın çok kötü olduğunu söylüyorum, hiç ses yok, derdi nedir onu da anlamıyorum.
ama eşim hasta olsun ben dört dönüyorum etrafında.
eşime özenle güzel yemekle yapıyorum, kendime gelince diyetim için yemek yapmaya üşeniyorum.
şimdi kendimi suçluyorum, kendime değer vermiyorum ki eşim bana değer versin şişmanladığımdan bu yana doğru düzgün aynaya bile bakmıyorum.
sabah eşimin giderken söylediği söz beni çileden çıkarttı (fazla yemek yeme )
ben hastayım adamın düşündüğü şeye bak.
neyse artık kendime değer vereceğim ve güzelce kilolarımı vereceğim.
slm benide eklermisiniz listeye bugün başladım kilom 77,300 hadi hayırlısıı
hastalandığımdan bu yana eşimin tavırlarını görmeniz lazım, sanki bilerek hasta olmuşum, beni suçlar gibi davranıyor,boğazımın çok kötü olduğunu söylüyorum, hiç ses yok, derdi nedir onu da anlamıyorum.
ama eşim hasta olsun ben dört dönüyorum etrafında.
eşime özenle güzel yemekle yapıyorum, kendime gelince diyetim için yemek yapmaya üşeniyorum.
şimdi kendimi suçluyorum, kendime değer vermiyorum ki eşim bana değer versin şişmanladığımdan bu yana doğru düzgün aynaya bile bakmıyorum.
sabah eşimin giderken söylediği söz beni çileden çıkarttı (fazla yemek yeme )
ben hastayım adamın düşündüğü şeye bak.
neyse artık kendime değer vereceğim ve güzelce kilolarımı vereceğim.
slm benide eklermisiniz listeye bugün başladım kilom 77,300 hadi hayırlısıı
arkadaşlar ben çirergemi yapmıştım görüldügü gibi ama şimdi kilo verdim değiştiremiyorum dünden buyana uğraşıyorum ne olur yardım edin yapamıyorum okuyorumyapılacakları ama olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?