bende çok tembelim spor konusunda hiç düzenli yapamıyorum bakalım umarım bunu yaparım göbek gitmesi için olunca belki ama çok sıkıcı geliyor spor yapmak
ben artık hareket için kendimce çözümler buldum
çok çok uzak mesafe hariç hep yürüyorum asansör kullanmamaya çalışıyorum ve sabahları oğlumu okula ben götürüp geliyorum ve tempolu şekilde yürüyorum
öğlenleride yemek için eve getiriyorum oğlumu sonra tekrar götürüyorum toplamda yarım saat yürümüş oluyorum birde bunu yaparsam umarım işe yarar...
günaydın nuyocumm
bende çok tembelim spor konusunda hiç düzenli yapamıyorum bakalım umarım bunu yaparım göbek gitmesi için olunca belki ama çok sıkıcı geliyor spor yapmak
ben artık hareket için kendimce çözümler buldum
çok çok uzak mesafe hariç hep yürüyorum asansör kullanmamaya çalışıyorum ve sabahları oğlumu okula ben götürüp geliyorum ve tempolu şekilde yürüyorum
öğlenleride yemek için eve getiriyorum oğlumu sonra tekrar götürüyorum toplamda yarım saat yürümüş oluyorum birde bunu yaparsam umarım işe yarar...
evet canım öyleydi.ülkece yaşadıklarmız derin yaralar oluşturdu.vandaki vatandaşlarıza elimizden geldiğince yardım edelim.hep beraber elele verereküstesinden gelicez
günaydın canım.sabah kahvaltımı yaptım.öğlenede tavuk yapıyrum
merhaba canım, bende kahvaltı yapmaya alışsam iyi olacak
canım saf proteinolarak sadece yumurta var?biraz ekleme yapsan iyiolur bence
nuyocum kahvalti özellikle diette gercekten cok önemli eger kahvalti yapilmazsa sonra ne yenilirse yensin vücut onu direk yag olarak depoluyormus onun icin cok hafifde olsa birseyler yemeye özen göster canim
bu arada kizlar ben bugün tam protein günü yapamicam sabah arkadaslarla kahvaltiya gittik orda bir tane yasak yiyecek yedimama bu satten sonra proteine devam:107:
esraya kesinlikle katiliyorum bu protein günü degil aclik günü gibi birsey olmus. ortada yicek yok gibi birsey yani:26:
ama ben fazla yersem, kilo veremem gibi geliyor
nuyocum tam tersi bu diyette yedikçe kilo veriyorsun ilk sayfalarda selintepenin deneyimlerini okursan anlarsın gerçekten sen çok aç kalıyorsun bu da bünyenin daha çok yağ depolamasına sebep olur...
kelebege hak veriyorum. hem dieti biraktiginda daha kolay kilo alirsin ayrica baslangicta daha fazla tutup kilo verme durdukca hafif azaltabilirsin su anda senin kilo vermen durdugunda azaltcak puan yok cünkü hicbirsey yemiyorsun nerdeyse:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?