bu msjla 100 olacak, artık özel msj çekebilirim
tebrik ediyim bari
menümü yazayım sabah
sucuklu yumurta bolca peynir 3 zeytin çay
öğle 3 ince köfte az tavuk döner domates çay
akşam da kabak olacak muhtemelen .evde tavuk var aslında ama yersem bir dahah yiyememekten korkuyorum.dolaptan çıkan tavuk lezzetsiz oluyor maalesef
kızlar amelie kaç zamandır uğramıyor fikri oılan var mı
tebrik ediyim bari
menümü yazayım sabah
sucuklu yumurta bolca peynir 3 zeytin çay
öğle 3 ince köfte az tavuk döner domates çay
akşam da kabak olacak muhtemelen .evde tavuk var aslında ama yersem bir dahah yiyememekten korkuyorum.dolaptan çıkan tavuk lezzetsiz oluyor maalesef
kızlar amelie kaç zamandır uğramıyor fikri oılan var mı
nuyocum süpersin 100 mesaji tamamladin:13: ben zayiflama ürünlerine karsiyim bircok yan etkisi olabiliyor ama yinede incelicem
zayıflama ürünlerine bende inanmıyorum ama bu ürün bizim yöntemi uyguluyor gibi geldi.
aklıma hemen protein tozu kullanmak geldiresmen protein tozu satıyorlar.
selamlar kızlar
nuyocum öncelikle şunu belirteyim msj sayısını çoğaltmak için msj çekmek yasak konu dışı msj oluyor bunun için geyik bölümünde
msj sayısını doldurmak isteyenler için bölüm var oradan yazabilirsin...
birde doğal olmayan herşey vücuda muhakkak bir zarar verir arkadaşlar biz doğal ve sağlıklı olarak zayıflamalıyız ki kalıcı olsun...
bu arada twister aldım bel ve kalçamın incelmesi için umarım işe yarar
sabahları 15 dklık yürüyüş gün içinde yarım saat oluyor
15 dk da twister çalışıcam artık bakalım sonuçları görürüz bir iki ay içinde inşallah...
dogal yoldan protein almak varken, iclerinde katki maddeli (büyük ihtimal) tozu sahsen ben kullanmam dedim ya bu tür ilaclara karsiyim:18:
selamlar kızlar
nuyocum öncelikle şunu belirteyim msj sayısını çoğaltmak için msj çekmek yasak konu dışı msj oluyor bunun için geyik bölümünde
msj sayısını doldurmak isteyenler için bölüm var oradan yazabilirsin...
birde doğal olmayan herşey vücuda muhakkak bir zarar verir arkadaşlar biz doğal ve sağlıklı olarak zayıflamalıyız ki kalıcı olsun...
bu arada twister aldım bel ve kalçamın incelmesi için umarım işe yarar
sabahları 15 dklık yürüyüş gün içinde yarım saat oluyor
15 dk da twister çalışıcam artık bakalım sonuçları görürüz bir iki ay içinde inşallah...
Kızlar tatlı tarifi bileniniz varmı?
bizim diete uygun tatlida bilmiyorum acikcasi genelde un kullanildigi icin:44: genelde tarcinli süt önerilir ama yada bitter cikolata yiyebilirsin
süper canim muakkak cok faydasi olur keske bende baslayabilsem ama spor konusunda cok tembelim:78:
günaydın kızlar, burası çok sessizleşti, eskiden daha canlıydı sanki
günaydın kızlar, burası çok sessizleşti, eskiden daha canlıydı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?