sabah
2 tane kahve kb:14
ögle
krem beyaz peynir kb:17 (ben kb değeri yok zannediyordum sonradan gördüm üzerinde yazılanları,boğazımda kaldı)
akşam
ton balığı
merhaba canım, sayende az kb alıyorum , tavsiye ettiğin kahveden aldım şu anda içiyorum ,tadı da güzelmiş
ay nasil peynirmis o öyle degeri 17 kbkahveden cok puan aliyorsun ama dimi:26:
afiyet olsun canım aslında ben bilerek almamıştım bu diyete başlamadan önce 1 kutu almıştım kh değerlerini bilmeden sonradan baktım ama canım çok az yemiyormusun ???
kh sız yiyeceklerden en azından kahvaltını güzelce yapsan hatta 1 dilim kızarmış ekmek falan daha sağlıklı ve uzun soluklu olur gibime geliyor sen daha iyi bilirsin tabii ama güçsüz düşme bence...
evet canım ya bende bilmiyordum ,200gr kutuda light beyaz peynir yazıyor ama tadı labne peynire benziyor, 200 gr mında toplam 17 kb var
sebebi anlaşıldı güzelim light ürünlerin kh değeri mormallerinden daha yüksektir...
bu diyette light değil normal ürünleri tüketiyoruz...
yağlı süt normal yoğurt normal peynir mayonez bile alacaksan normal al yağı azaltılmış alma
sanırım yağı azaltırken kh değerleri artıyor...
kızlar bir tarif okudum ama olurmu bilmiyorum
KAYMAÇİNA
1 kilo süt
5 yumurta
tatlandırmak için aspartam
sütü iyice kaynatıp soğumaya bırakıyoruz, yumurtayı tatlandırıcıyla iyice çırpıyoruz, sonra sütle çırpıyoruz ve bir borcama döküyoruz içi su dolu kaba yerleştiriyoruz ve 180 derece fırında pişiriyoruz.
yazarken bile ağzım sulandı
kızlar sizce nasıl olur?
ben dukanin atak evresini yaparken buna benzer tatli yapmistim cok agir yumurta kokuyorduben yiyemedim ama istersen yarim ölcü yapip deneyebilirsin
kızlar merhaba herkese.
haftasonu kahvaltıda kaçamak yaptım etkisi hala sürüyo düzenimi bozdu resmen.11 gündür hiç kb almayan ben su böreği yedim ve acayip bir ağırlık.hala mayışığım oysa çok dinçtim diyetimde.
neyse
sbah peynirli omlet 3 yumurtalı zeytin ve çay
öğle biraz tavuk döner 3küçük köfte yarıma yakın domates ayran
akşam çemen.biraz beyaz peynir
tavuk kızartma ve ayran.
akşam da yeşil çayıımı içerim tamamdır.
yumurta kokusunu almak için limon kabuğu olurmu acaba?
birde tatlandırıcı ne kullanıyoruz:44: ben kahve için falan kullanıyorum tablet şeklinde, olurmu acaba?
pişirildiğinde tadı acı olur diye duymuştum.
kızlar merhaba herkese.
haftasonu kahvaltıda kaçamak yaptım etkisi hala sürüyo düzenimi bozdu resmen.11 gündür hiç kb almayan ben su böreği yedim ve acayip bir ağırlık.hala mayışığım oysa çok dinçtim diyetimde.
neyse
sbah peynirli omlet 3 yumurtalı zeytin ve çay
öğle biraz tavuk döner 3küçük köfte yarıma yakın domates ayran
akşam çemen.biraz beyaz peynir
tavuk kızartma ve ayran.
akşam da yeşil çayıımı içerim tamamdır.
günaydın kızlar, bugün erkenden kalkıp 2 dilim ıslak kek yedimaradan 2 saat geçti regli olduğumu gördüm,zaten dünde tatlı arayışım vardı keşke kaymaçinayı yapsaydım
kızlar birşey soracaktım, protein tozları hakkında bilginiz varmı, acaba diyorum bazen yemek yerine alsak faydalı olurmu?
senin bu yazini okuduktan sonra biraz arastirayim dedim hic tavsiye edilmiyor onu daha cok vücut gelistirenler tercih ediyormus. günde iki yumurta bile o ilaclarin etkisinden daha iyimis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?