Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

QUOTE=pperi;21401904]bugün burayada gec girdim senin topige bugün girme firsatim olmamisti simdi okudum ne kadar kilo verdigini gördüm gerci benim mesajdan sonrada yazmissin tebrik ederim[/QUOTE]

Bu gün kilo bildirim günümüz değil de ondan yazmamıştım aslında. Millete moral olsun diye yazdım bende zaten

Son düzenleme:

teşekkür ederim, nihayet başarabildim

kızlar, yarın akşama misafirim geliyor 3-4 gün kalacaklarmış
misafir gelmesini istemiyorum, diyete başladığım zamanı buldular sanki
diyetimin bozulmasından korkuyorum offffff of

et türü ve zeytinyagli yemekler yaparsin büyük ihtimal bunlar bozmaz ama tatli uzaginda dursun olurda yersen miktarini asmazsan yine cok sorun olmaz muakkak bu tür kacamaklarimiz hepimizin olacak hersey miktara bagli

Kayınvalidem baskın yaptı kızlar, pazartesiye kadar burada, hayatta rejim yaptırmaz bana, offffff

Bu arada iyi geceler periciğim :)

gününüz aydın olsun, iyilik ve güzellik sizlerle olsun

Kayınvalidem baskın yaptı kızlar, pazartesiye kadar burada, hayatta rejim yaptırmaz bana, offffff

Bu arada iyi geceler periciğim :)

seni çok iyi anlıyorum, benimde misafirim akşama gelecek,uzun süre kalacaklardı , neyseki onlarda pazartesi gidecekmiş

et türü ve zeytinyagli yemekler yaparsin büyük ihtimal bunlar bozmaz ama tatli uzaginda dursun olurda yersen miktarini asmazsan yine cok sorun olmaz muakkak bu tür kacamaklarimiz hepimizin olacak hersey miktara bagli

pericim, akşama incik haşlama yanına pilav salata yapacağım, birde ıslak kek yaparım tamamdır:)
yarına da balık yaparım :13:

selam hanımlar bugünkü menüm;

sabah
haşlanmış yumurta 0
şekersiz çay 0
beyaz peynir 1
1 tane küçük sosis 1
yarım dilim kızarmış ekmek... 4

öğlen
çok az menemen 1

akşam
tavuk suyu çorba 0
ve ızgara levrek... 0

arada kaçamak olarak bir nescafe ve badem 1 ceviz yedim 7 olsun

tabii ki günlük kuru incirimi de yedim...6

toplamda 20 kh ile bugünü bitirmiş oldum kızlar
hepinizi çok öpüyorum...

ve yarım saatlik tempolu yürüyüş yaptım gün içinde...

günaydın kızlar, hafta sonunu hayırlısıyla atlattım, bu haftaya bomba gibi giriyorum ,hepimiz iyi kilolar vereceğiz, inanıyorum.

günaydın hanımlarrr

az karbanhidratlı günler diliyorum hepimize...

kızlar, hafta sonu misafirlerimize kahvaltıya gittik ve ben açık büfeden tabağımı proteinlerle doldurdum sosis,sucuk,salam ,omlet bunları yedim ve eşimde dahil herkes şaşkın, sen böyle gidersen daha çok kilo alırsın dediler:) ben veriyorum haberlari yok

bizim dietin en güzel yani bu zaten bana göre en lezzetli yiyeceklerle kilo veriliyor olmasi

sabah

2 tane kahve kb:14

ögle
krem beyaz peynir kb:17 (ben kb değeri yok zannediyordum sonradan gördüm üzerinde yazılanları,boğazımda kaldı )
akşam

ton balığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…