Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

şimdi tavuk haşlıyorum bir yandanda kışlık kıyafetlerimi düzenliyorum ve kendime kızıyorum zayıflarsam giyerim diye birsürü kıyafet alıp koymuşum kafayı yicem:53: en çok üzüldüğüm şeyde 1 bot almıştım 3 yıl önce derisi pul pul dökülmüş, bir kere bile giymedim ,ay çok salağım:43:

üstüme doğru düzgün birşey almamışım, hep zayıflicam diye, şimdi üstüme giyecek birşey bulamıyorum.
alışverişe çıktığımda bu kiloma yakışan bir kıyafet bulamıyorum:50:
iyice karamsar oldum:(

şimdi tavuk haşlıyorum bir yandanda kışlık kıyafetlerimi düzenliyorum ve kendime kızıyorum zayıflarsam giyerim diye birsürü kıyafet alıp koymuşum kafayı yicem:53: en çok üzüldüğüm şeyde 1 bot almıştım 3 yıl önce derisi pul pul dökülmüş, bir kere bile giymedim ,ay çok salağım:43:
üzülme yalnız değilsin benimde küçk gelenler yetmiyormuş gibi aynen küçük beden aldım kouydum onlara bakıp zayıflarım diye.bu diyetle inşallah eriyecek yağlar mreak etme canım sadece sabırlı ol ve diyetini sev işkence gibi görme.geçen hafta ben fakirlere dağıttım 2 poşet kıyafet .aynen bi ayakkabım vardı rugan hiç giymedim onu a verdim rahatladım gördükçe özgüvenim zedeleniyordu
üstüme doğru düzgün birşey almamışım, hep zayıflicam diye, şimdi üstüme giyecek birşey bulamıyorum.

karamsar olma .bende kıyafet almıyorum ama düzgün kaliteli 3 parça kıyafetim var onlar da yetiyor.büyük beden markalar var onları tercih ediyorum ben.

üzülme yalnız değilsin benimde küçk gelenler yetmiyormuş gibi aynen küçük beden aldım kouydum onlara bakıp zayıflarım diye.bu diyetle inşallah eriyecek yağlar mreak etme canım sadece sabırlı ol ve diyetini sev işkence gibi görme.geçen hafta ben fakirlere dağıttım 2 poşet kıyafet .aynen bi ayakkabım vardı rugan hiç giymedim onu a verdim rahatladım gördükçe özgüvenim zedeleniyordu

karamsar olma .bende kıyafet almıyorum ama düzgün kaliteli 3 parça kıyafetim var onlar da yetiyor.büyük beden markalar var onları tercih ediyorum ben.

benimde üzerime doğru dürüst birşeyler almam lazım ama hiç birşey yakıştıramıyorum, bol şeyler beni daha şişman gösteriyor.
üzerime doğru düzgün birşeyler bulamadığım için hiçbir yere gitmek istemiyorum ama artık çarşıya çıkıp birşeyler almam şart oldu. burda mağaza ismi vermek yasak mı? bana bir kaç mağaza ismi yazsan çok sevinirim

guide, aslında bende o kıyafetleri dağıtmam lazım, en iyisi toparlayıp ihtiyacı olan kişilere vermek.
birde 36 beden kıyafetler almışım, öz güvene bak:1:

karamsar olmuyacagiz bu kisi iyi degerlendirip bahara kadar orta citir yaza kadarda tam citir olucaz pes etmek yok:34:

sonuna kadar birlikte yolumuza devam:13:

karamsar olmuyacagiz bu kisi iyi degerlendirip bahara kadar orta citir yaza kadarda tam citir olucaz pes etmek yok:34:

allah razı olsun hepinizden, kimseye söyleyemediğim şeyleri sizinle paylaşıyorum ve çok iyi geliyor.
hepinizi çok öpüyorum :54: sabaha görüşürüz kızlar:5:

guide, aslında bende o kıyafetleri dağıtmam lazım, en iyisi toparlayıp ihtiyacı olan kişilere vermek.
birde 36 beden kıyafetler almışım, öz güvene bak:1:
ooo maşallah bendekiler 42 felan .hatıra kalsın diye düşündüklerini sakla.ben umutluyum bu sefer.yarın bakalım ne çıkacağım 2 gün önce 93 tüm.bu sefer umutluyum çünkü bozmuyorum.gezme tekliflerini bile geri çeviriyoruz diyetim bozulmasın diye.bugün 9. gün.inşallah 99. gün de olacak.

haklısın canım.pes etmemek gerek.bu diyette bazen tartıya yansımasa bile incelemiş oluyorsun o oranı göz ardı etmemek gerek.ayrıca ben kendi adıma 100 den döndüm.hangi diyeti yaparsam yapayım aylarca sürmesi gerek .doktorda 30 kilo vermemi söyledi zaten.bu bilinçle düşününce diyetim ideal.pratik he r yerde bulunan şeyler.mesela okula bugün öğle için bişi götürmedim.kantinden biraz döner ve köfte aldım yanına ayran mis gibi .... daha ne olsun

haklısın canım.pes etmemek gerek.bu diyette bazen tartıya yansımasa bile incelemiş oluyorsun o oranı göz ardı etmemek gerek.ayrıca ben kendi adıma 100 den döndüm.hangi diyeti yaparsam yapayım aylarca sürmesi gerek .doktorda 30 kilo vermemi söyledi zaten.bu bilinçle düşününce diyetim ideal.pratik he r yerde bulunan şeyler.mesela okula bugün öğle için bişi götürmedim.kantinden biraz döner ve köfte aldım yanına ayran mis gibi .... daha ne olsun

gercekten dietin bir numarali kurali pes etmemek cünkü arada canimiz cok özledigimiz yicekleri isteyecek gezmeler özel günler vs. derken kacamalarimiz olacak, belki bu basküle bile yansiyacak ama iste o zaman moralimizi bozmak yerine ayni istekle ve hirsla dietimize tekrar baslamak olmali tabi bu biraz zaman kaybina yol acabilir ama dieti birakip üstüne daha fazla kilo almaktanda iyidir

canım, sanki sende 2si1arada kahve içiyordun ve kb si düşüktü, ismi neydi?
bu arada marka ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama sormuş bulundum.

özelden atayım canım ...

selam hanımlar

ben bugün protein çok tüketemedim gerçi akşama telafi ettiğimi düşünüyorum ama bakalım sabah tartıda ne görücez...

sabah
1,5 haşlanmış yumurta
peynir
şekersiz çay

öğlen misafirlikte idim
yapılan şeylerden tatmak zorunda kaldım
bir çatal alıp kalanını oğluşuma yedirdim
:1:

akşama da
tavuk suyu çorba içtim iki kase

umarım telafi etmişimdir kızlar...:18:

Merhaba!!!ben bu diyeti daha once 1 hafta yaptim ve kiloda verdim..ancak gunluk 20 uniteyi gecmiyordum.meyve ekmek yogurt dahil kesinlikle karbonhidrad iceren besinler yemiyordum.yanlizca balik tavuk peynir yumurta..birde aralarda mantar ve salatalik.zaten 20 karbonhidradlik hakkimda bu 2 siyle doluyordu :) simdi tekrar basliyorum,ancak bu defa daha uzun vadeli yapmayi planliyorum.
sizlere sorum sunlar olacak;
1. si ;bu diyette aldiginiz yag miktarina dikkat ediyor musunuz?alinacak yagin belli bir siniri var benim bildigim kadariyla.mesela ben sabah yagsiz peynirle,yagsiz tavuk jambonuyla omlet yapip yiyordum bu diyeti yaptigim zamanlarda.aksamlarida izgara tavuk yada balik.yada konserve yagsiz ton balik.ama burda okudugum kadariyla sucuk bile yiyen arkadaslar var.:1:sucuk-sosis bildigim kadariyla cok fazla yag iceriyor.kila vermeye engel olmaz mi bu alinan fazla yaglar?
2. ve en onemlisi alkol alabilir miyiz bu diyetle??alkol alarak zayiflayan var mi?wiski vodka gibi damitilmis alkollu iceceklerin karbonhidrad degerleri 0.ben her aksam 2-3 duble iciyorum,sizce sakincasi olur mu?su alkol konusuna bir aciklik getirelim lutfen:52:

Merhaba!!!ben bu diyeti daha once 1 hafta yaptim ve kiloda verdim..ancak gunluk 20 uniteyi gecmiyordum.meyve ekmek yogurt dahil kesinlikle karbonhidrad iceren besinler yemiyordum.yanlizca balik tavuk peynir yumurta..birde aralarda mantar ve salatalik.zaten 20 karbonhidradlik hakkimda bu 2 siyle doluyordu :) simdi tekrar basliyorum,ancak bu defa daha uzun vadeli yapmayi planliyorum.
1. si ;bu diyette aldiginiz yag miktarina dikkat ediyor musunuz?alinacak yagin belli bir siniri var benim bildigim kadariyla.mesela ben sabah yagsiz peynirle,yagsiz tavuk jambonuyla omlet yapip yiyordum bu diyeti yaptigim zamanlarda.aksamlarida izgara tavuk yada balik.yada konserve yagsiz ton balik.ama burda okudugum kadariyla sucuk bile yiyen arkadaslar var.:1:sucuk-sosis bildigim kadariyla cok fazla yag iceriyor.kila vermeye engel olmaz mi bu alinan fazla yaglar?
2. ve en onemlisi alkol alabilir miyiz bu diyetle??alkol alarak zayiflayan var mi?wiski vodka gibi damitilmis alkollu iceceklerin karbonhidrad degerleri 0.ben her aksam 2-3 duble iciyorum,sizce sakincasi olur mu?su alkol konusuna bir aciklik getirelim lutfen:52:

merhaba canım hoşgeldin.senin denemiş olduğun diyet şekli doğru olanı.ama uzun süreçli düşünüldüğünde karbon m,iktarını çok fazla düşürmek sakıncalı.diyetin uzun süreli olması açısından.herşeyden kısmaya başlayınca yağsız tuzsuz v.s vücut kıtlığa giriyo ve ufacık bir kaçamakta depo yapıyo.biz zaten salata sebze bu tür yiyeceklerden alıyoruz karboyu.mesela oturupta iki tabak pilav yemiyoruz ama küçük kaçamaklarımız oluyo.
alkol konuusna gelince bu konuda pek tecrübem yok.semiluna diye bir arkadaşımız var o sana gerekli bilgiyi verebilir sanırım.ama sonuçta kalorisi ve karbon miktarı yüksek olan bir içecek.belki tamamen vermeyi engeller diyemeyiz ama yavaşlatır bence.
diyetimize h.g canım.birlikte olumlu sonuçlar almamız umuduyla.

özelden atayım canım ...

selam hanımlar

ben bugün protein çok tüketemedim gerçi akşama telafi ettiğimi düşünüyorum ama bakalım sabah tartıda ne görücez...

sabah
1,5 haşlanmış yumurta
peynir
şekersiz çay

öğlen misafirlikte idim
yapılan şeylerden tatmak zorunda kaldım
bir çatal alıp kalanını oğluşuma yedirdim
:1:

akşama da
tavuk suyu çorba içtim iki kase

umarım telafi etmişimdir kızlar...:18:

canım menün güzel.dışarı çıkıldığında özellikle oturmalarda azda olsa küçük kaçamaklar yapılıyo malesef.önemli olan en azıyla atlatabilmek.

günaydın kızlar, bugün tartıya çıktım ve şok oldum kilom:85 bu hafta 2.100 kg verdim:32:

Hoşgeldin canım,
Biz bu diyeti uzun süreli uygulayanlar olduğumuz için krb miktarını 40 civarında tutuyoruz ve yağ kullanıyoruz. Salatalara zeytinyağı koyuyoruz mesela. Sucuk, kıyma gibi kendinden yağlı bir şeyler pişirirken yağ eklemiyorum ben. Bir de dikkat etmen gereken şey şu, yağı azaltılmış, ya da light ürünlerin karbonhidrat miktarı fazladır. Alkol alımına gelince yavaşlatıyor ama ben de biraz da işim gereği akşamları rakı içiyorum. Bira içmediğin sürece sorun olmuyor ve vermeye devam ediyorsun. Ama bir bira bile o günü götürüyor. Vodka içeceksen soda ile içebilirsin çünkü tüm meyve sularının krb değeri yüksek.

günaydın kızlar, bugün tartıya çıktım ve şok oldum kilom:85 bu hafta 2.100 kg verdim:32:

Süpersin canım. Haftanın şampiyonu olacaksın demek ki :34: Ben bu hafta ne yazık ki kilo veremedim. Açlık krizlerimin nedeni de belli oldu. Bugün regl oldum ama çok çok erken. Daha 15 gün olmadı galiba. Bugün doktorumu arayıp soracağım. Neyse ki almamışım. Normal regl dönemlerimde 1 kilo oynuyor, belki vermişimdir bile. Artık haftaya belli olur.

selam kızlarr...

hayırlı cumalar ve vatanımız için canlarımızdan hayırlı haberler diliyorum
rabbim şu an bizim için canlarını ortaya koyanların yar ve yardımcısı olsun...

sabah tartıda 77,5 geldim geçen hafta 78,4 idim sanırım tam da hatırlamıyorum 1 kilo olmasa da yine de kilo verebilmek güzel
inşallah böyle böyle gider kilolar
hepinizi öpüyorum...

ve ne olur dualarımızda mehmetçiklerimizi canlarımızı ciğer parelerimizi unutmayalım...
:72:

nuyocum tebrik ediyorum canım seni harikasın inşallah hep böyle devam eder kilo vermen...

bende regl döneminden yeni çıktım bugün ikinci günüm belki haftaya daha iyi olur...
ama bende regl olduğum dönemde açlık olmasada çikolata krizine giriyorum ya

KELEBEK29 canım msjını okudum, benimkide aynı marka 2si 1 arada olandan, birsürü çeşidi var, markete gittigimde iyice inceleyim. teşekkür ederim canım

nuyocum tebrik ediyorum canım seni harikasın inşallah hep böyle devam eder kilo vermen...

bende regl döneminden yeni çıktım bugün ikinci günüm belki haftaya daha iyi olur...
ama bende regl olduğum dönemde açlık olmasada çikolata krizine giriyorum ya

canım sende iyi kilo vermişsin:nazar: ben geçen hafta sadece 200 gr vermiştim:1:
inşallah her hafta böyle devam eder ve kilocukları veririz.

Back