Süpersin canım. Haftanın şampiyonu olacaksın demek kiBen bu hafta ne yazık ki kilo veremedim. Açlık krizlerimin nedeni de belli oldu. Bugün regl oldum ama çok çok erken. Daha 15 gün olmadı galiba. Bugün doktorumu arayıp soracağım. Neyse ki almamışım. Normal regl dönemlerimde 1 kilo oynuyor, belki vermişimdir bile. Artık haftaya belli olur.
KIZLAR MERHABA.bende bildirimimi yapayım kilom 92,5 geçen hafata 95 ti
2.5 kilo gitmiş 1 haftada
sabah 2 indir 4 ceviz peynir çay
öğle 3 ince köfte biraz tavuk döner az domates yanına ayran
akşama da yeşil fasülye düşünüyorum.
ben akşam 5-6 dan sonra hiçbirşey yemiyorum sadece yeşil çay.deneyin siz de faysadını göreceksiniz.
uzun zamandır ilk defa kısa sürede böyle sonuç alıyorum.çok mutluyum
kilo veren herkesi de tebrik ederim
Hoşgeldin canım,
Biz bu diyeti uzun süreli uygulayanlar olduğumuz için krb miktarını 40 civarında tutuyoruz ve yağ kullanıyoruz. Salatalara zeytinyağı koyuyoruz mesela. Sucuk, kıyma gibi kendinden yağlı bir şeyler pişirirken yağ eklemiyorum ben. Bir de dikkat etmen gereken şey şu, yağı azaltılmış, ya da light ürünlerin karbonhidrat miktarı fazladır. Alkol alımına gelince yavaşlatıyor ama ben de biraz da işim gereği akşamları rakı içiyorum. Bira içmediğin sürece sorun olmuyor ve vermeye devam ediyorsun. Ama bir bira bile o günü götürüyor. Vodka içeceksen soda ile içebilirsin çünkü tüm meyve sularının krb değeri yüksek.
merhaba canım hoşgeldin.senin denemiş olduğun diyet şekli doğru olanı.ama uzun süreçli düşünüldüğünde karbon m,iktarını çok fazla düşürmek sakıncalı.diyetin uzun süreli olması açısından.herşeyden kısmaya başlayınca yağsız tuzsuz v.s vücut kıtlığa giriyo ve ufacık bir kaçamakta depo yapıyo.biz zaten salata sebze bu tür yiyeceklerden alıyoruz karboyu.mesela oturupta iki tabak pilav yemiyoruz ama küçük kaçamaklarımız oluyo.
alkol konuusna gelince bu konuda pek tecrübem yok.semiluna diye bir arkadaşımız var o sana gerekli bilgiyi verebilir sanırım.ama sonuçta kalorisi ve karbon miktarı yüksek olan bir içecek.belki tamamen vermeyi engeller diyemeyiz ama yavaşlatır bence.
diyetimize h.g canım.birlikte olumlu sonuçlar almamız umuduyla.
kizlar bu hafta süpersiniz sinirlari asmissiniz harika hepinizi cok tebrik ederim
semilunacim bende senin gibi kilo verememisim dün aksama dogru bende regl oldum büyük ihtimal onun etkisi vardir:26:
Selam canım, epeydir sesin çıkmıyor, iyisin dimi? Özelden yazam istedim ama posta kutun doluymuş, mesaj kabul etmiyor.Sana kilomu bildirip hatrını da sorayım istedim. 2 hafta olmadan kg gitti canım. Sevgiler
selam canim seninle o kadar cok yazistikki mesaj kutusunun dolacagi aklima gelmedi ama temizledim topigini takip ediyorum bütün güzel bilgileri hafizama kaydettim ne güzel yeni arkadaslarda gelmis iki hafta olmadan kac kilo verdigini yazmamissin:26:
kızlar , avatar resmini nasıl koyuyorsunuz?
Hııı biliyorsun sanıyordum 08.Ekimde 73 kilo ile başladım, şu an 71 kiloyum. Önümüzdeki pazartesi günü 2 hafta dolacak canım..Yani 11 günde 2 kilo oldu (maşallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?