Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

sağol canım, sende sakın moralini bozma, gelecek hafta mutlaka verirsin.
bende geçen hafta sadece 200 gr verdim, bu hafta moralim düzeldi ,sende de aynen öyle olacaktır

KIZLAR MERHABA.bende bildirimimi yapayım kilom 92,5 geçen hafata 95 ti
2.5 kilo gitmiş 1 haftada
sabah 2 indir 4 ceviz peynir çay
öğle 3 ince köfte biraz tavuk döner az domates yanına ayran
akşama da yeşil fasülye düşünüyorum.
ben akşam 5-6 dan sonra hiçbirşey yemiyorum sadece yeşil çay.deneyin siz de faysadını göreceksiniz.
uzun zamandır ilk defa kısa sürede böyle sonuç alıyorum.çok mutluyum
kilo veren herkesi de tebrik ederim

tebrik ederim canım, çok iyi kilo vermişsin

kizlar bu hafta süpersiniz sinirlari asmissiniz harika hepinizi cok tebrik ederim

semilunacim bende senin gibi kilo verememisim dün aksama dogru bende regl oldum büyük ihtimal onun etkisi vardir:26:

oncelikle cevabin icin tesekkur ederim,light urun olarak sadece peynir kullaniyorum.zaten peynir disinda yumurta tavuk balik tan baska bisi yemiyorum denilebilir,icki konusu beni baya bir dusunduruyordu,aydinlattigin icin sagol meyvesuyunu diyette degilken dahi icmem,vodka ve wiskiyi light colayla icerim hep.dusundugum zaman bira ve sarap disindaki ickilerin karbonhidrad degerleri 0 oldugu icin bir zarari olmazmis gibime geliyor,yinede cok abartmamak lazim tabibugun daha 1.gunum umarim bende sizler gibi guzel kilolar verebilirim

cok tesekkur ederim cevabin icin,uzun vadeli diyetlerde dedigin gibi karbon miktarini surekli dusuk tutmak vucudu yikima ugratabilir.ben biran once kilocuklardan kurtulayim diye ne yapicagimi sasirdim artik neredeyse sadece izgara tavukla beslenicem
umarim hepimiz biran once diledigimiz kilolara kavusuruz kizlar yine yazarim size

merhaba bayanlar bu hafta yine aynıyım diyet yapamadım. yakında kadınlar kulubünden çıkıcam diyet yapmayanlar kulubüne geçicem.kilo veren arkadaşları tebrik ederim.

geçen hafta:61,5
bu hafta:61,6
+100 gr

almira hosgeldin canim aramiza ne kadar vermek istiyorsun bugün kilo bildirim günümüz sende 1621. sayfadaki gibi bildirim yapabilirsin tekrar kolay gelsin:13:

kizlar bu hafta süpersiniz sinirlari asmissiniz harika hepinizi cok tebrik ederim

semilunacim bende senin gibi kilo verememisim dün aksama dogru bende regl oldum büyük ihtimal onun etkisi vardir:26:

canım regli dönemi ve kabızlık kilo vermeyi çok etkiliyor, kendimden biliyorum

kızlar, yarın akşama misafirim geliyor 3-4 gün kalacaklarmış
misafir gelmesini istemiyorum, diyete başladığım zamanı buldular sanki
diyetimin bozulmasından korkuyorum offffff of

Selam canım, epeydir sesin çıkmıyor, iyisin dimi? Özelden yazam istedim ama posta kutun doluymuş, mesaj kabul etmiyor.Sana kilomu bildirip hatrını da sorayım istedim. 2 hafta olmadan kg gitti canım. Sevgiler

Selam canım, epeydir sesin çıkmıyor, iyisin dimi? Özelden yazam istedim ama posta kutun doluymuş, mesaj kabul etmiyor.Sana kilomu bildirip hatrını da sorayım istedim. 2 hafta olmadan kg gitti canım. Sevgiler

selam canim seninle o kadar cok yazistikki mesaj kutusunun dolacagi aklima gelmedi ama temizledim topigini takip ediyorum bütün güzel bilgileri hafizama kaydettim ne güzel yeni arkadaslarda gelmis iki hafta olmadan kac kilo verdigini yazmamissin:26:

guide canım msj yeni gördüm, ismini yazdığın mağzalara gideceğim canım teşekkür ederim.

kelebek29 canım kahvenin ismini daha yeni gördüm.
biraz teknoloji özürlüyüm

kızlar , avatar resmini nasıl koyuyorsunuz?

Hııı biliyorsun sanıyordum 08.Ekimde 73 kilo ile başladım, şu an 71 kiloyum. Önümüzdeki pazartesi günü 2 hafta dolacak canım..Yani 11 günde 2 kilo oldu (maşallah)

Son düzenleme:
montig hoşgeldin canım...
kilo vermene sevindim sağlığın yerindedir umarım...

kızlar , avatar resmini nasıl koyuyorsunuz?

sayfanı sağ üst köşesinde kontrol panelini tıkla
aşağıda sol tarafta avatar resmini değiştir yazıyor orayı tıkla
açılan sayfada resimler var onları işaretle yada bilgisayarından resim yükle bölümü var oradan resim seçip onayla canım...

Hııı biliyorsun sanıyordum 08.Ekimde 73 kilo ile başladım, şu an 71 kiloyum. Önümüzdeki pazartesi günü 2 hafta dolacak canım..Yani 11 günde 2 kilo oldu (maşallah)

bugün burayada gec girdim senin topige bugün girme firsatim olmamisti simdi okudum ne kadar kilo verdigini gördüm gerci benim mesajdan sonrada yazmissin tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…