Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Benim dün akşamdan beri çooook yiyesim var. Burada da kimse yok ki bana dur desin. Ne oldu bana bilmiyorum. Dün gece iki dolu kaşık çerkez tavuğu, üç kaşık irmikli ezme, iki kaşık taze fasulye, 1 tane zeytinyağlı enginar (patatesi, bezelyesi falan içinde) yedim ben :26: Nasıl oldu bilmiyorum. Ekmek yemedim tabi ama ....

Bu sabah iki dilim hindi füme yedim ama biraz önce açık büfeden aldıklarıma inanamazsınız ve yediklerime :26: 8-9 tane misket köfte, yarım adana kebap, iki dilim rosto köfte, biraz tavuk döner, bir minik enginar (patates, havuç, bezelye olmadan), iki kaşık taze fasulye, iki kaşık mısırlı mantarlı salata. Hepsini de yedim ben. Neler oluyor bana yaaaaa

İmdaaat

canım, yediklerini okudum ama protein ağırlıklı birşey olmaz, sanırım:44:

günaydın çıtır adayları.nasılsınız?ben diyetime dv ediyorumamakilomda farklılık olmuyo.direnç gösteriyo kilolar.pericim ellerine sağlık döktürmüşsün.çok güzel görünüyo.semiluna senden nbr şeker?nasıl gidiyo?ve diğerarkadaşlar umarım herkesin diyeti iyi gidiyodur.tek tek cvp yazamadım.listemiz baya kalabalıklaşmış.motiveedici))

sanada günaydin canim aslinda her zaman yedigimiz yicekleri birlestirdim ama inanin süper bir lezzeti var görüntüsüde tabiki sanki baska birsey yiyormus gibi geliyor insana ayrica yumurta bana böyle daha hafif geldi ben haslanmis yumurta iki gün üst üste yedimmi bir daha yiyemiyorum
vücutlar dirence gectimi insan sinir oluyor bakalim benimki ne zaman gecicek

Son düzenleme:
Benim dün akşamdan beri çooook yiyesim var. Burada da kimse yok ki bana dur desin. Ne oldu bana bilmiyorum. Dün gece iki dolu kaşık çerkez tavuğu, üç kaşık irmikli ezme, iki kaşık taze fasulye, 1 tane zeytinyağlı enginar (patatesi, bezelyesi falan içinde) yedim ben :26: Nasıl oldu bilmiyorum. Ekmek yemedim tabi ama ....

Bu sabah iki dilim hindi füme yedim ama biraz önce açık büfeden aldıklarıma inanamazsınız ve yediklerime :26: 8-9 tane misket köfte, yarım adana kebap, iki dilim rosto köfte, biraz tavuk döner, bir minik enginar (patates, havuç, bezelye olmadan), iki kaşık taze fasulye, iki kaşık mısırlı mantarlı salata. Hepsini de yedim ben. Neler oluyor bana yaaaaa

İmdaaat

semilunacim bazen insanin istahi acayip acik oluyor aman dikkat canim gerci yediklerinde zararli yicekler yok(aksamkilerde hafif var ama miktarlar azmis onun icin zarari olmaz)

İmdaaat
canım oluyo bazen öyle.ne yese doymuyo insan.aslında doyuyoda gözü doymuyo.tek taraflı diyetler bu yüzden sakıncalı işte.karbonhidrat az tüketiyoruzya bazı dönemlerde patlama yapıyo.sen benimyediklerimi görsen dersinki nasıl sığdırdın bunlar midene.bigün misafirimgelcekti tatlıyı akşamdan yaptım.ilk kez yaptığım bir tatlıydı.kadayıflı muhallebi.yaptımkoydumdolaba.gece uyandım ucundan minicik tadına bakm dedim .nasıl oldu anlamadım bütün tatlıyı yiyip bitirmişim.düşünebiliyomusun büyük dikdörtgen borcamın hepsini.aynı tatlıdan tekrar yaptım misafire.

selam hanımlar iki gündür rapor veremiyorum aklım burada ama müsait olamadım...

dün misafirim vardı mantı yaptım kendileriine kendimde ucundan tattımm
:26:
ama akşama tavuk suyu ve salata ile telafi ettim... tatlıdan da çok az aldım ...

bugün de sabah kocacımla kahvaltıya gittik ama gittiğimiz yerde herşey full kh
:20:
boyoz yedim ve şekersiz çay içtim ama nasıl özlemişim boyozu anlatamam :19:
kocacım karşımda börekleri götürürken kendime hakim olmam vay be dedirtti bana
akşam da yine tavuk suyu çorba salata ve 1 yemek kaşığı taze fasulye yemeği yedim...

haa arada nescafe de içtim bugün:17:

yani iki gündür kaçamaklar ve telafilerle geçiyor...
ama sabah tartıldım (yine cumayı bekleyemedim) 77,5 çıktım bakalım cumaya ne olacak...:18:

selam hanımlar iki gündür rapor veremiyorum aklım burada ama müsait olamadım...

dün misafirim vardı mantı yaptım kendileriine kendimde ucundan tattımm
:26:
ama akşama tavuk suyu ve salata ile telafi ettim... tatlıdan da çok az aldım ...

bugün de sabah kocacımla kahvaltıya gittik ama gittiğimiz yerde herşey full kh
:20:
boyoz yedim ve şekersiz çay içtim ama nasıl özlemişim boyozu anlatamam :19:
kocacım karşımda börekleri götürürken kendime hakim olmam vay be dedirtti bana
akşam da yine tavuk suyu çorba salata ve 1 yemek kaşığı taze fasulye yemeği yedim...

haa arada nescafe de içtim bugün:17:

yani iki gündür kaçamaklar ve telafilerle geçiyor...
ama sabah tartıldım (yine cumayı bekleyemedim) 77,5 çıktım bakalım cumaya ne olacak...:18:

iki gündür ugramayinca acaba bizi biraktinmi diye düsünmeye baslamistim bazi arkadaslar geliyor hic haber vermeden aramizdan ayriliyor aslinda burda güzel paylasimlarda bulunuyoruz en azindan haber vermelerini sahsen ben beklerim
belli bir beslenme aliskanliklarimiz var belli bir süre sonra mutlaka canimiz o yiyeceklerden istiyor ama senin yaptigin gibi abartmiyor ve diger ögünlerde bunu telafi edebiliyorsak süper hic kafana takma canim hemen yarin proteine agirlik verip telafi edebilirsin
boyoz dedinde izmirlimisin?

Son düzenleme:
gününüz aydın olsun arkadaşlar, bu sabah yine yürüdüm 1 saat, umarım bu hafta kilo veririm

günaydınn..bugün iştahımçok açık.üffff ya

Yapma Esra'cığım ya. Al benden de o kadar. Dünyaları yesem de yesem diyorum. Ama bugün protein günü. Kendimi ete vurmam lazım. Zaten garip olan çok yemek istiyorum ama illa öyle karbonhidrat olsun diye bir derdim yok. Sınırsız olsun mesela :26:

gününüz aydın olsun arkadaşlar, bu sabah yine yürüdüm 1 saat, umarım bu hafta kilo veririm

Yürüyüş çok güzel canım ya. Süpersin, devam. Ben çok faydasını görüyorum. Hem kaslar için çok önemli. Hem o anda çok kalori yaktırmasa bile tüm gün metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlıyor.

iki gündür ugramayinca acaba bizi biraktinmi diye düsünmeye baslamistim bazi arkadaslar geliyor hic haber vermeden aramizdan ayriliyor aslinda burda güzel paylasimlarda bulunuyoruz en azindan haber vermelerini sahsen ben beklerim
belli bir beslenme aliskanliklarimiz var belli bir süre sonra mutlaka canimiz o yiyeceklerden istiyor ama senin yaptigin gibi abartmiyor ve diger ögünlerde bunu telafi edebiliyorsak süper hic kafana takma canim hemen yarin proteine agirlik verip telafi edebilirsin
boyoz dedinde izmirlimisin?

manisalıyım ppericim boyozun da hastasıyım...
evet canım haklısın bende gidenlerin en azından hoşçakalın demelerini bekliyorum açıkcası...
sonuçta burada güzel paylaşımlar da bulunuyoruz...
ben hoşçakalın demeden gitmem ki zaten yolum çoook uzun bir yere gidemem...:9:

günaydın canlar bugün protein günü ama ne olacak bilemiyorum ...
görümceme misafir gelecek oraya gitmem gerek umarım uygulayabilirim...
başkalarının lafları ay işte neden yemiyosun azıcık ye bilmem ne evden çıkınca hep problem...
yani bugünde akşama kadar yokum akşam okurum artık yazdıklarınızı hepinizi öpüyorummm

Yürüyüş çok güzel canım ya. Süpersin, devam. Ben çok faydasını görüyorum. Hem kaslar için çok önemli. Hem o anda çok kalori yaktırmasa bile tüm gün metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlıyor.

haklısın canım, geçte olsa başladım yürüyüşe, haftada 3 gün yürüyim diyorum sanırım yeterli olur:8:

kızlar, ben bugün protein günü olduğunu unutup, 2 tane 2si1arada kahve içtim, kb değeride 10.55, ne yapayım şimdi:17:

kızlar, ben bugün protein günü olduğunu unutup, 2 tane 2si1arada kahve içtim, kb değeride 10.55, ne yapayım şimdi:17:

Zaten esra ve ben de bir acaibiz bugün. Bence hiç içmemişsin gibi devam et protein günü yap. Yarına faydası olur yine de. Günü 10.55 le kapatırsın.

Zaten esra ve ben de bir acaibiz bugün. Bence hiç içmemişsin gibi devam et protein günü yap. Yarına faydası olur yine de. Günü 10.55 le kapatırsın.

bende öyle yaptım canım, sabah birşey yememiştim zaten, öğlende sucuklu yumurta yaptım,akşamda tavuk haşlicam.
içtiğim kahvenin 1 tanesinde kb 11.55 vardı, ben 2 tane içtim toplam:23.1 yani hiç yoktan kb almış oldum:(

manisalıyım ppericim boyozun da hastasıyım...
evet canım haklısın bende gidenlerin en azından hoşçakalın demelerini bekliyorum açıkcası...
sonuçta burada güzel paylaşımlar da bulunuyoruz...
ben hoşçakalın demeden gitmem ki zaten yolum çoook uzun bir yere gidemem...:9:

günaydın canlar bugün protein günü ama ne olacak bilemiyorum ...
görümceme misafir gelecek oraya gitmem gerek umarım uygulayabilirim...
başkalarının lafları ay işte neden yemiyosun azıcık ye bilmem ne evden çıkınca hep problem...
yani bugünde akşama kadar yokum akşam okurum artık yazdıklarınızı hepinizi öpüyorummm

canım, sanki sende 2si1arada kahve içiyordun ve kb si düşüktü, ismi neydi?
bu arada marka ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama sormuş bulundum.

bugün bende protein gününe bir lokma ekmek ilave ettim kahvaltiya esime ekmek kizarttim üzerinede tereyag sürdüm ayy nasil canim istedi bir lokmacik aliverdim:26:

tatlım sonrasında proteine dön bişicik olmaz

bugün bende protein gününe bir lokma ekmek ilave ettim kahvaltiya esime ekmek kizarttim üzerinede tereyag sürdüm ayy nasil canim istedi bir lokmacik aliverdim:26:

çok kasmamak lazım zaten sabah saatince olduğundan bi etki yapmaz diye düşünüyorum.bende öğle çikolata ikram edildi onu attım ağzıma .sabah melemen peynir çay
öğle köfte az döner ve domates
akşam da kızarmış tavuk olur muhtemelen .
suyumu bu aralar az içiyorum.

ugramayan arkadaşlar var evet aysebru kayıp mesela montig felan paylaşımlar düşünce tadı kaçıyor.birbirimize destek çıkalım lütfen

tatlım sonrasında proteine dön bişicik olmaz

çok kasmamak lazım zaten sabah saatince olduğundan bi etki yapmaz diye düşünüyorum.bende öğle çikolata ikram edildi onu attım ağzıma .sabah melemen peynir çay
öğle köfte az döner ve domates
akşam da kızarmış tavuk olur muhtemelen .
suyumu bu aralar az içiyorum.

ugramayan arkadaşlar var evet aysebru kayıp mesela montig felan paylaşımlar düşünce tadı kaçıyor.birbirimize destek çıkalım lütfen

aynen sana katiliyorum katilim paylasim ne kadar fazla olursa insanin motivasyonu daha cok artiyor ayseebru bizim topigemi ugramiyor yoksa isi falan ciktida kk´yami ugramiyor ama montig bu dieti saglik problemleri yüzünden biraktigini yazmisti
bu arada süper gidiyorsun:nazar:

Back