Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

haklısın aslında. tatlı krizi yüzünden atlayamıyorum.nuyocugum sebze yemiyormusunuz. sadece et peynir yumurta yogurtmu alıyorsunuz genelde:44:

Ben, peri ve esra sebze mutlaka yemeye çalışıyoruz. Sebzeli yemek yapıyoruz ya da salata yiyoruz. Diğer türlü çok çabuk bıkabiliyor insan. Bir de karbonhidratı tamamen kesmek değil de sağlıklı karbonhidrat almak daha doğru. Sebzelerde bulunan karb. gibi. Ama haftanın bir günü, perşembeleri protein günü yapıyoruz. Cuma tartı gününe yansıyor sanki :34:

Evet canım bol protein alıyoruz, kb almıyoruz ama biraz süt ve yoğurt yiyebilirsin çok canın isterse. Meyveli sodalarda şeker var malesef. Tercih etme. Sade sodana limon dilimi, nane yaprağı, yeşil elma dilimi koymayı dene.

tmm canım sağol allahtan sodayı sade seviyorum ama bazen kola krizim tuttuğunda meyveli sodayla geçiştiryordum da ondan sordum canım
ben sodanın içerisine limon sıkıp çok az da tuz atıyorum öyle de hoşuma gidiyor...

Ben, peri ve esra sebze mutlaka yemeye çalışıyoruz. Sebzeli yemek yapıyoruz ya da salata yiyoruz. Diğer türlü çok çabuk bıkabiliyor insan. Bir de karbonhidratı tamamen kesmek değil de sağlıklı karbonhidrat almak daha doğru. Sebzelerde bulunan karb. gibi. Ama haftanın bir günü, perşembeleri protein günü yapıyoruz. Cuma tartı gününe yansıyor sanki :34:

evet sonuçta vücudumuzun kh ta ihtiyacı var tamamen kesmek veya sırf proteine yüklenmek te doğru değil bende artık sebze ya da salatalarla yeterli kh ı alıp diğer zararlıları kestim ekmek gibi :1:

kelebekcim ayran yapıp sdayla karıştırabilirsin.azda olsa kola ihtiyacını karşılar belki.benim hoşuma gidiyo.dene isersen.

selam kizlar

gecde olsa girebildim motivasyonlar süper hepimiz protein gününe bomba gibi baslamisiz:21: bende sabah haslanmis yumurta ve peynir yedim öglen disarda ekmeksiz döner ve ayran aldim aksamada tavuk gögsünü dilimleyip baharatlicam ve firin naylonuna koyup firina sürücem baska türlü gögüs etini yiyemiyorum yaninda ya ayran yada yogurt yerim:56:

haklısın aslında. tatlı krizi yüzünden atlayamıyorum.nuyocugum sebze yemiyormusunuz. sadece et peynir yumurta yogurtmu alıyorsunuz genelde:44:

evet canım sebze yemiyoruz, ben buğün sadece light kaşar peyniri yiyorum,haşlanmış yumurtada yicektim ama miğdem bulanıyor çünkü bugüne kadar çok yedim, tiksindim sanırım, yumurtayı gördüğümde bile tüğlerim diken diken oluyor:53:

evet canım sebze yemiyoruz, ben buğün sadece light kaşar peyniri yiyorum,haşlanmış yumurtada yicektim ama miğdem bulanıyor çünkü bugüne kadar çok yedim, tiksindim sanırım, yumurtayı gördüğümde bile tüğlerim diken diken oluyor:53:

perşembe günü için söylediklerim

selam kizlar

gecde olsa girebildim motivasyonlar süper hepimiz protein gününe bomba gibi baslamisiz:21: bende sabah haslanmis yumurta ve peynir yedim öglen disarda ekmeksiz döner ve ayran aldim aksamada tavuk gögsünü dilimleyip baharatlicam ve firin naylonuna koyup firina sürücem baska türlü gögüs etini yiyemiyorum yaninda ya ayran yada yogurt yerim:56:

canım, bu dışarıda satılan et veye tavuk dönerin karbonhidratı 0 değil dimi? ben geçen marketten tavuk döner aldım ama lokantalarda satılan gibi birşey, üzerinde kb 6 yazıyordu:44:

kelebekcim ayran yapıp sdayla karıştırabilirsin.azda olsa kola ihtiyacını karşılar belki.benim hoşuma gidiyo.dene isersen.

esracım bunu bende uygulayabilrim, kola içtiğimde 1 saat sonra acıktığımı hissediyorum ,bu yöntem bana iyi gelebilir.

canım, bu dışarıda satılan et veye tavuk dönerin karbonhidratı 0 değil dimi? ben geçen marketten tavuk döner aldım ama lokantalarda satılan gibi birşey, üzerinde kb 6 yazıyordu:44:
caım markette satılanlarda katkı maddesi var uzun ömürlü olsun diye.nişasta v.s.değerioyüzden 6

listede 0 olarak vermis ama normalde etin degeri düsük dönerinde 0 olmasa bile fazla olacagini düsünmüyorum cünkü benim aldigim pakettede 2 kb var yaziyor aldigin dönerin icinde ekstra ne katki varki 6 kb:44:

listede 0 olarak vermis ama normalde etin degeri düsük dönerinde 0 olmasa bile fazla olacagini düsünmüyorum cünkü benim aldigim pakettede 2 kb var yaziyor aldigin dönerin icinde ekstra ne katki varki 6 kb:44:

haklısın canım firmadan fiymaya değişiyor ürünler.
bende paranoyak oldum iyice, rüyamda bile karbonhidrat hesaplıyorum:1:

caım markette satılanlarda katkı maddesi var uzun ömürlü olsun diye.nişasta v.s.değerioyüzden 6

evet canım içinde nişasta olabilir.
ürünleri daha iyi araştırıp almam lazım.
yarın tavuk döner alacağım domates püresiyle tavada biraz pişireceğim, sarımsaklı yoğurt yapıp üzerine döküp öyle yicem:56:

kızlar sizdede hafif başdömesi ve halsizlik oldumu? tansiyonumu ölçtüm 10-6 normal, acaba psikolojikmi?

evet canım içinde nişasta olabilir.
ürünleri daha iyi araştırıp almam lazım.
yarın tavuk döner alacağım domates püresiyle tavada biraz pişireceğim, sarımsaklı yoğurt yapıp üzerine döküp öyle yicem:56:

iste böyle menülerimizi zenginlestirisek hic SIKILMADAN devam ederiz

ben dukanin ilk atak evresini yaptigimda ilk gün hafif halsizlik olmustu ama sonra vücut alisiyor

iste böyle menülerimizi zenginlestirisek hic SIKILMADAN devam ederiz

ben dukanin ilk atak evresini yaptigimda ilk gün hafif halsizlik olmustu ama sonra vücut alisiyor

haklısın canım sıkılmamak için değişik tarifler yapmak lazım.
bugün haşladığım yumurtaları bile yiyemedim ve kabızlığımda devam ediyor, bu gidişle patlicam ama sebze yeseydim böyle olmazdı sanırım

haklısın canım sıkılmamak için değişik tarifler yapmak lazım.
bugün haşladığım yumurtaları bile yiyemedim ve kabızlığımda devam ediyor, bu gidişle patlicam ama sebze yeseydim böyle olmazdı sanırım

kesinlikle öyle ben hep yeni katilan arkadaslara ayni seyi öneriyorum sebze sart bundan sonra günde bir defa sebze yemegi yada etlerin yaninda mutlaka salata yemeye özen göster:34:

tmm canım sağol kendim deneyeyim daha önce biri yapmıştı misafirliğe gittiğimiz ama çok hoşuma gitmedi belkide yoğurdu az gelmiş olabilir
kendim deneyeyim damak tadıma uygun kendim yaparsam sanırım daha güzel olur...

bu arada hayatımdan her türlü asitli içeceği çıkardım hem kendi hem de çocuklarımın sağlığı için çünkü biz içtiğimiz sürece onlarda içiyor ama biz içmezsek onlarda içmez
nette kola ile ilgili okuduklarım yetti belki daha önce duymuştum ama bu defa görmem ve kendim okumam daha etkili oldu

sonuçta light kola da 0 kh bile olsa tatlandırıcı var ve o daha da zararlı ...
link vermek yasak olduğu için veremiyorum ama bu tatlandırıcılar da hiç masum değil dikkatli olalım arkadaşlar...

ben hayatımdan her türlü şekeri çıkardım şeker ihtiyacımı meyvelerden ve bitter çikolatadan gideriyorum artık

Darda kalınca sakın aah etme
Teslim ol seni senden iyi bilene
Ve emin ol ,uzaklarda biri senin için dua etmekte..
Bugününüz Bereketli, Huzurlu ve Hayırlı olsun
Dualarınızın kabul olduğu, Umutlarınızın eksik olmadığı bir gün olsun
... Her daim gönlünüzdekinin hakkınızda hayırlı olması,
Olana da gönlünüzün razı olması dileğiyle
Gününüz aydın Cumanız Mübarek olsun..
Sağlıklı olun, Mutlu Olun, Sevgi ile kalın
Günaydın, günaydın, günaydın herkese...
G ♥ Ü ♥ N ♥ A ♥ Y ♥ D ♥ I ♥ N ♥ L ♥ A ♥ R

Son düzenleme:
Back