Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

pericim ben sebze yemeği sevmezdim ama proteinden sonra, sebze bana o kadar güzel geliyor ki anlatamam.
proteinden tiksindim ama sebzeyi sevmeyi öğrendim:1:

aynen canim. ben her gün sebze yada salata yememe ragmen dün sirf protein günü oldugu icin salatanin degerini daha iyi anladim

merhaba bayanlar kilo verenleri tebrik ederim. ben bu hafta pek diyet yapamadım daha doğrusu akşama kadar çok güzel gidiyorum akşam yemeğinde biraz kaçırıyorum.yarım kilo artıdaydım bugün ama okadar önmrli değil moralimi bozmuyorum.haftaya inş

geçen hafta 61
bu hafta :61,5

2 ileri bi ger igidiyorum bakalım.hepinize öpücükler.

günaydın arkadaşlar.haftasonu old.için topik boş.tatillerde benim diyet hepbozuluyo.inş. bu haftayı kaçamaksız geçiririm.birazdan çıkıcam.mutlu haftasonları herkese..

Şekercim özelden bel ağrım için geçmiş olsun demişsin canım çok sagol. 10 dk.1 mesaj çekildiğinden oradan yazamadım, hemen çıkmam gerekiyodu. Sevgiler...

topik yine ıssızlaşmış kızlar ben diyete başlayınca böyle oluyo.itici miyim neyim ya.
aysebruda kayboldu umarım hasta felan değildir.
ben 4 gündür yoğun proteinle gidiyorum tartılmadım ama göbeğim indi şükür.
sabah sucuklu yumurta yedim yanına peynir çeşitlerinden ve çay
arada bağdaydım taze üzüm attım 8-10 tane kaçamağım bu oldu
akşam da yeşillik ve balık yedim .spora başlıcam ama bugün ev temziledim diye es geçtim.

topik yine ıssızlaşmış kızlar ben diyete başlayınca böyle oluyo.itici miyim neyim ya.
akşam da yeşillik ve balık yedim .spora başlıcam ama bugün ev temziledim diye es geçtim.

merhaba canım hafta sonu olduğu için kimse uğrayamıyor sanırım benim gibi:1:
sana nacizane tavsiyem sırf proteine yüklenme derim aynı hatayı bende yaptım en başta ve acaip kabızlık problemim oldu
sonuçta vüücudumuzun kh a da ihtiyacı muhakkak var...
ama ppericimin dediği gibi yararlı kh alarak bu durumu lehimize çevirmeliyiz
umarım bir an mnce kurtuluruz şu kilolarımızdannn

cuma günü başladım tekrar.kör topal ilerliyorum.şimdilik sorun yok.çekirdeğin kbsi az diye kendimi çekirdeğe verdim:)
yalnız beni düşündüren birşey var bu diyetle ilgil,paylaşmak istediğim.
ben bu diyeti bırakır bırakmaz hemen kilo alıyorum üstelik de verdiğimin fazlasını.eskiler bilir.71 le başlayıp 69da takılıp bırakmıştım.ramazanda yiyemediğim için tekrar 69a düştüm.ardından normale dönünce kendimi73lerde buldum,yaklaşık 1 ayda:(

daha önce kalori diyeti yapmıştım ve diyeti bıraktıktan sonra 6-7 ay boyunca dilediğimi yediğim halde en fazla 1-2 kg oynuyordu.tabi o zaman sporda yapmıştım ama işte bu sözettiğim beni düşündürüyor.

dün karatay hanımı izledim ve dedikleri çok hoşuma gitti.uygulanırlığı nasıl tam bilmiyorum ama ya kalori ya da karatay diyetiyle devam edebilirim.1 haftayı tamamlayınca kbyi bırakmayı düşünüyorum.anlıycağınız aklım çok karışık.
fırsat buldukça gelicem buraya da.
pericim sanırm seninle aynı kilolardayız şu an.
topik kalabalıklaşmış sevindim.
esracım sen ne alemdesin?
yazılanların tamamını okumaya fırsat bulamadım.
inşallah herkes iyi bir motiveyle kilolarını verir.
şimdilik hoşçakalın:)

aldente seni yeniden burada görmek cok güzel hosgeldin canim aramiza, genelde dietlerde koruma yapilmadan direk yemeye gecince maalesef fazlasiyla kilo aliniyor ben mesela 1.5 aylik türkiye tatilimde 4.4 kilo aldimki yediklerimi düsünürsem cok gelmiyor:17: gerci sen kalori dietinden sonra fazla almadigini söylemissin ama bu dietle verdiklerini uzun süre almadiklarini söyleyenlerde var:26:
canim sen hangi dieti rahat devam ettirebiliceksen onu yap ama yanimizda ol:34:

guidecim genelde hafta sonlari böyle oluyor sakin aramizdan ayrilma ayseebruyu bende merak ettim kac gündür ugramiyor insallah yeniden döner aramiza
bu arada cok güzel gidiyorsun istediginde sebzede eklersin menüne:34:

kizlar diete basladigimdan beri hic kacamaksiz devam ediyordum dün arkadasimin dogum günü vardi itiraf ediiyorum biraz kacirdim:78: ama bugün aksam yemegindeki salata disinda kb almayip bunu telafi edicem

aldente seni yeniden burada görmek cok güzel hosgeldin canim aramiza, genelde dietlerde koruma yapilmadan direk yemeye gecince maalesef fazlasiyla kilo aliniyor ben mesela 1.5 aylik türkiye tatilimde 4.4 kilo aldimki yediklerimi düsünürsem cok gelmiyor:17: gerci sen kalori dietinden sonra fazla almadigini söylemissin ama bu dietle verdiklerini uzun süre almadiklarini söyleyenlerde var:26:
canim sen hangi dieti rahat devam ettirebiliceksen onu yap ama yanimizda ol:34:

sağol canım.
aslında hesaplamadım ne yediğimi ama proteinin dışında 5-6 kestane,bugün abarttım biraz 4-5 tane vasa(vasalar bitene kadar kbye devam,pakette epey çok vardı:)),bol zeytin dün de karnabahar yemeği yedim ve bugün de ezogelin çorbası içtim.haaa 5 tane de incir,bu yazdıklarım 2 gün içinde yediklerim.
en sevindirici kısmı ekmek ve tatlı yememiş olmak.
karatay diyeti de buna benziyor,çok anlayamadım ama miktar sınırı var mı,orda baklagiller de serbest ki çok severim ben.bu yüzden cazip geldi belki de.
ortak tarafları çok.şeker ve un kesinlikle yasak.yağı da tereyagı ve z.yağı öneriyor.
artı kuruyemiş serbest fındık,fıstıiceviz e daha ne olsun:)))
öpüyorum aşkım.

merhaba canım hafta sonu olduğu için kimse uğrayamıyor sanırım benim gibi:1:
sana nacizane tavsiyem sırf proteine yüklenme derim aynı hatayı bende yaptım en başta ve acaip kabızlık problemim oldu
sonuçta vüücudumuzun kh a da ihtiyacı muhakkak var...
ama ppericimin dediği gibi yararlı kh alarak bu durumu lehimize çevirmeliyiz
umarım bir an mnce kurtuluruz şu kilolarımızdannn

CANIM şimdilik yoğun protein gitme nedenim 2 hafta önce kilo aldım ondan yerleşmeden hemen gitsinler.protein bende başta fena kabızlık yapıyordu fakat şimdi çok şükür bi sorun yok suyu da az içmiyorum tabii. yoksa böbrekler de zarar görebilir.

cuma günü başladım tekrar.kör topal ilerliyorum.şimdilik sorun yok.çekirdeğin kbsi az diye kendimi çekirdeğe verdim:)
yalnız beni düşündüren birşey var bu diyetle ilgil,paylaşmak istediğim.
ben bu diyeti bırakır bırakmaz hemen kilo alıyorum üstelik de verdiğimin fazlasını.eskiler bilir.71 le başlayıp 69da takılıp bırakmıştım.ramazanda yiyemediğim için tekrar 69a düştüm.ardından normale dönünce kendimi73lerde buldum,yaklaşık 1 ayda:(

daha önce kalori diyeti yapmıştım ve diyeti bıraktıktan sonra 6-7 ay boyunca dilediğimi yediğim halde en fazla 1-2 kg oynuyordu.tabi o zaman sporda yapmıştım ama işte bu sözettiğim beni düşündürüyor.

dün karatay hanımı izledim ve dedikleri çok hoşuma gitti.uygulanırlığı nasıl tam bilmiyorum ama ya kalori ya da karatay diyetiyle devam edebilirim.1 haftayı tamamlayınca kbyi bırakmayı düşünüyorum.anlıycağınız aklım çok karışık.
fırsat buldukça gelicem buraya da.
pericim sanırm seninle aynı kilolardayız şu an.
topik kalabalıklaşmış sevindim.
esracım sen ne alemdesin?
yazılanların tamamını okumaya fırsat bulamadım.
inşallah herkes iyi bir motiveyle kilolarını verir.
şimdilik hoşçakalın:)

aldentem hoş geldin.topik canlanmış biraz bu fırsat sende bırakma.karatayı bende yoğun takip ediyorum.hatta 1 hafta yaptım ama hızlı sonuç alamadım hatta bırakınca hemen 1.5 kilo alınca buraya yöneldim.bende acıkma yaptı fena halde yumurtalar sabah haşlama doyurmadı sanırım.kb ve karatay karma bişilerler devam edeceğim inşallah.sağlıklı yaşam konusunda bilgilenme adına karatay topiğini de takip etmek gerek.

günaydın arkadaşlar...güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle...

Günaydın canım. Ben yoktum 3 gündür. Dükkandan çıkamadım hiç. Dün de inanılmaz uyudum ve ancak 3-5 ev işine yetiştim. Cuma bildirim yapmamışım ama yaptım sanıyordum :17:

500 gram vermişim ben de. İşte bu haftaki tablomuz. Uzun zamandır gelmeyenleri yazmadım bu sefer, linve, ayseebru ve terken hariç çünkü hala görüp dönerler diye umudum var. Ya da ses verin kızlar, başka rejim de yapsanız sizleri merak ediyoruz. Daha önce tabloya eklediğim ama bu hafta görünmeyen arkadaşlarımızın bilgileri duruyor. Dönerlerse hemen ekleriz yani :34:

[TABLE="class: MsoTableGrid"]
[TR]
[TD="width: 77"]
7 – 14 Ekim
[/TD]
Başlangıç
[/TD]
Hedef
[/TD]
Boy
[/TD]
Geçen Hafta
[/TD]
Bu Hafta
[/TD]
Verilen
[/TD]
[TD="width: 82"]
Toplam Verilen
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] semiluna
[/TD]
79
[/TD]
58
[/TD]
1.65
[/TD]
73.8
[/TD]
73.3
[/TD]
0.5
[/TD]
5.7
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] azra 2004
[/TD]
65
[/TD]
57
[/TD]
1.67
[/TD]
61
[/TD]
61.5
[/TD]
-0.5
[/TD]
3.5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] esra55
[/TD]
60
[/TD]
55
[/TD]
1.65
[/TD]
62
[/TD]
61.8
[/TD]
0.2
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] pperi
[/TD]
81.7
[/TD]
60
[/TD]
1.65
[/TD]
72.3
[/TD]
71.9
[/TD]
0.4
[/TD]
9.8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] kelebek29
[/TD]
83.5
[/TD]
59
[/TD]
1.70
[/TD]
79.2
[/TD]
78.4
[/TD]
0.8
[/TD]
5.1
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] linve
[/TD]
64
[/TD]
60
[/TD]
1.65
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] tertug
[/TD]
63
[/TD]
55
[/TD]
1.63
[/TD]
63
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] ayseebru
[/TD]
109
[/TD]
95
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] nuyo
[/TD]
87.3
[/TD]
64
[/TD]
1.64
[/TD]
87.300
[/TD]
87.100
[/TD]
0.2
[/TD]
0.2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] guide
[/TD]
96
[/TD]
65
[/TD]
1.68
[/TD]
96
[/TD]
95
[/TD]
1
[/TD]
1
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ben cuma, cumartesi hiç bozmadım. Gayet sıkı gittim ve sürekli koşturmaca halindeydim ama Pazar günü felaketti. Yaşanmamış sayıyorum. Bu gün sadece salam, peynir ve at yiyerek telafi edeceğim. Eşim Pazar günü isyanlardaydı, haftanın 1 günü beraberiz onda da benimle yemek yemeyecek misin diye. Dedim et yapalım, güzel bir de salata. İkna olmadı paşam. Yemeği o yaptı ben yedim. Of offff. Neyse dediğim gibi bu gün telafi edeceğim.

iyi haftalar bayanlar bende bu hafta diyeti tam yapıcam inş geçen hafta aldığım yarın kilo bana ders olur.
hafta sonu dans yarışması izledim maş hatunlar bi deri bi kemikti yani darısı bizim başımıza

selam arkadaslar

bende dün cumartesiyi telafi edeyim diye salata disinda kb almadim insallah telafi edebilmisimdir bir günlük kacamakla yaptigimiz bir haftalik dietin bosa gitmesini istemiyorum:50:

merhaba kızlar, hafta sonu misafirlerim olduğu için giremedim, uzun zamandır görmediğim akrabalarım gelmişti.
çok ayıp ama keşke gelmeselerdi daha iyi olurdu.
moralimi çok bozdular, nedenide sohbetimizin konusu kilo olduğu için, tabiki başrolde benim kilolarım.
iradeli olmak lazımmış, herşeyin başı boğazı tutmakmış, vs...

selam arkadaslar

bende dün cumartesiyi telafi edeyim diye salata disinda kb almadim insallah telafi edebilmisimdir bir günlük kacamakla yaptigimiz bir haftalik dietin bosa gitmesini istemiyorum:50:

pericim telafi etmişsindir, üzülme.
keşke senin kilonda olsaydım,kilomdan dolayı iyice umutsuzluğa kapıldım, çok uzun yolum var, çok kilom var:43:
insanlar kilomla ilgili konuşunca sinirleniyorum ama haklılar:14:

cumartesi sinirden ne yediğimi hatırlamıyorum ama bozdum(sinirlenince yeme huyumdan vazgeçmem lazım)
pazar
2 yumurta
100 gr peynir

bugün
4 zeytin
50 gr kaşar
tavada 2 yumurta peynirli
3 tane salatalık turşusu

Back