Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaslar siz demeden aranıza benide alacagınızdan emin oldugum için hoşbuldum diyeyeim şimdiden. ben deniz evli 1 cocuk annesi bir bayanım. hiç birzamaan zayıf olmadım ama bukadarad etlenmeiştim. pardon ne eti yag diyeyim daha iyi. gecen hafta elma diyetiyle 4,5 kg vermiştimki. 2,5 geri aldım bile. meyveyi pek yemediğimden dolayı düşündüm bu diyet banada uyar. ve sizden yardım istiyorum. ayrı ayrı liste var.hangisine uymam gerekiyor. bende baslayım artık suan tam 101kiloyum.fazla değil 80demek benim için bir hayal. ama artık hayal olmasını istemiyorum. param var ama eski seyleri giyiyorum.beden problemi yasamak istemiyorum. boyun 172 . banada kucak acın neolurrrrrr

selam canim hosgeldin aramiza esraninda dedigin gibi her konuda yardimci oluruz yeterki topikten kopma burasi gercekten insani daha motive ediyor
bir kutu ton baligi yiyebilirsin ama ton balikli yesil salata yapsan daha güzel etlerin yaninda mümkün oldugunca yararli kb almaya bak sebze yada salata gibi

simdiden kolay gelsin:)

hoşgeldin canım, bende yeniyim, sana tavsiyem sade protein yeme, sebzede ekle menülerine sonra kabızlık oluyor.

umarım istediğimiz kilolara çabuk ulaşırız.

evet kesinlikle haklisin

kahvalti icin bir simit cok fazla gerci günü degeri düsük yiceklerle telafi edebilirsin ama mümkün oldugunca unlu ve sekerli gidalardan uzak durmak kilo vermede o kadar etkili

semiluna afiyet olsun canim bak benimde canim istedi aksam ne yapayim diyordum bende yapmaya karar verdim:)

semiluna afiyet olsun canim bak benimde canim istedi aksam ne yapayim diyordum bende yapmaya karar verdim:)

percim simit yemem iyi olmadı çünkü bugün devamlı acıktığımı hissediyorum.
öğlen beyaz peynir yedim ama yetmedi:(

kızlar cuma günü mü tartılıyoruz, bende haftada bir gün tartılacağım, gün boyunca tartının üzerinden inmiyorum ve moralim bozuluyor:(

sabah
1 simit ve şekersiz çay

öğle
100 beyaz yağlı peynir ve salata zeytin yağlı

akşam
3 yumurta (tavada yağsız)

yumurta ve tavuk yerken zorlanıyorum,sanırım tiksinmeye başladım bir öneriniz varmı?

percim simit yemem iyi olmadı çünkü bugün devamlı acıktığımı hissediyorum.
öğlen beyaz peynir yedim ama yetmedi:(

canim proteine agirlik verirsen seni daha uzun süre tok tutar peynirli omlet yap yaninda biraz sucuk yada sosis yiyebilirsin ac kalma tavuk hasla elinin altinda her zaman olsun kiymali yumurtada cok uzun süre tok tutuyor

bende az önce tartıldım 2 kg fazla gösterdi ya da 1 ayda 2 kilo almayı başarmışım :(

ben bugün yediklerimi yazmıyorum çünkü utanıyorum :(

hem ben bugün başlamadımki 1 ya da 2 gün sonra başlayacağım.

kızlar cuma günü mü tartılıyoruz, bende haftada bir gün tartılacağım, gün boyunca tartının üzerinden inmiyorum ve moralim bozuluyor:(

evet canim cuma kilo bildirim günümüz durmadan tartilmak motivasyonuda düsürüyor cünkü bazen fazla cikildigi oluyor onun icin baskülü cumadan cumaya cikar diger günler ortalikda birakma:)

slm hanımlar...

ben bugün biraz geç kaldım
dışarıda işlerim vardı yeni geldim

ppericim bugün itibari ile ekmeği kestim bakalım kaçgün dayanacağım :1:

sabah kahvaltıda
1 yumurtadan omlet yaptım
biraz beyaz peynir
ve şekersiz çay

ara da kuru kayısı : 5

öğlen

tavuk suyu çorba içtim sadece

şimdi
kaşar erittim çok az abur cubur yemeyeyim diye

akşama da
tavuklu fırında karnıbahar var daha önce tarifini vermiştim oda 5 olsa

günü 11 kh ile bitirmiş olurum inşallah

belki kendime bir kahve kıyağı geçerim :1:

bende az önce tartıldım 2 kg fazla gösterdi ya da 1 ayda 2 kilo almayı başarmışım :(

ben bugün yediklerimi yazmıyorum çünkü utanıyorum :(

hem ben bugün başlamadımki 1 ya da 2 gün sonra başlayacağım.

zeynocum bu saatte tartilma bu saate kadar yedigin ictigin erimedi o 2 kilo fazlalik onun icin kilo degil moral bozmak yok onun icin baskülü hemen kaldir yarin sirf protein agirlikli beslen ve cuma sabahi ac karinla tartilip kilo bildirimi yaparsin;)

slm hanımlar...

ben bugün biraz geç kaldım
dışarıda işlerim vardı yeni geldim

ppericim bugün itibari ile ekmeği kestim bakalım kaçgün dayanacağım :1:

sabah kahvaltıda
1 yumurtadan omlet yaptım
biraz beyaz peynir
ve şekersiz çay

ara da kuru kayısı : 5

öğlen

tavuk suyu çorba içtim sadece

şimdi
kaşar erittim çok az abur cubur yemeyeyim diye

akşama da
tavuklu fırında karnıbahar var daha önce tarifini vermiştim oda 5 olsa

günü 11 kh ile bitirmiş olurum inşallah

belki kendime bir kahve kıyağı geçerim :1:

süpersin canim ekmegin yerini degeri düsük yicekle doldurdunmu ekmegi aramiyacaksin bile ben diete basladigimdan beri bir lokma dahi ekmek yemedim:) simdide kasarla mideni cok güzel kandirmissin her zaman yap bu tür seylerki aclik cekmeden rahatlikla devam edebilesin;)

Son düzenleme:
bende artık kendime uygun yemekler yapmam lazım.
tavuk ve yumurta tek başına olmuyor, düşünüyken bile miğdem bulanıyor:(

kızlar merhaba herkese.
ben başladım bugün vira bismillah.
sabah sucuklu yumurta yedim yanına çay.önncesinde 1 lt su
öğle 4 parça burger yağsız
akşam 1 e yakın kızarmış tavuk .
su 2 lt oldu yatana kadar 3 e tamamlamayı umuyorum.
akşam yemeğimi erken yedim.gece hiçbişey yok.leptinim salgılansın diye

kızlar merhaba herkese.
ben başladım bugün vira bismillah.
sabah sucuklu yumurta yedim yanına çay.önncesinde 1 lt su
öğle 4 parça burger yağsız
akşam 1 e yakın kızarmış tavuk .
su 2 lt oldu yatana kadar 3 e tamamlamayı umuyorum.
akşam yemeğimi erken yedim.gece hiçbişey yok.leptinim salgılansın diye

oh ne güzel baslamana sevindim simdiden kolay gelsin:)

pericim haklısın, şimdi yemek tariflerine bakıp defterime yazıyorum, cuma günü yapmaya başlicam.
ayy keşke eşimde yaptıklarımı yese ne kolaylık olurdu, yemeğin içinde et ve tavuk sevmez, o yüzden ona ayrı yapmam lazım:(

süpersin canim ekmegin yerini degeri düsük yicekle doldurdunmu ekmegi aramiyacaksin bile ben diete basladigimdan beri bir lokma dahi ekmek yemedim:) simdide kasarla mideni cok güzel kandirmissin her zaman yap bu tür seylerki aclik cekmeden rahatlikla devam edebilesin;)

evet canım bir düşünsene ben gün içinde 2 dilim ekmek yiyorum kızarmış ve light olduğu halde 8 kh tan 16 ediyor 16 kh ı farklı yollardan alsam kaç çeşit besin yemiş olucam...

ve ben bu diyeti neden çok sevdim kendimi diyette gibi hissetmiyorum acıkmıyorum acıkırsam da yiyebileceğim 0 kh veya düşük karbonhidratlı yiyecekler çok...
eski yeme düzenimden pek farkı yok sadece hayatımdan patates makarna pilav ve bakliyatları çıkarmış oldum meyve ile aram zaten çok yok aklıma bile gelmiyor yemek
bir tek ekmek vardı onu da sadece sabah kahvaltılarında yerdim şimdi onu da çıkardım gerçi arada pazar kahvaltılarında yenebilir yasak olmaması çok güzel bu da insana baskı yapmıyor...

ama bu gece montigin bahsettiği diyeti inceleyeceğim
aslında ikisi bir uygulanabilir gibi geldi bana oradaki değerlerden 50 kh geçmeyecek şekilde kendimize düzenleme yapabiliriz
ya da bünyemiz bu diyete çok alışıpta kilo vermemiz durursa o diyete geçiş yapar sonra buna geri dönüp bünyeyi şaşırtabiliriz ...
tabiii bu dediklerim uygun mu deneyimli arkadaşlar daha iyi bilir benim aklıma geldi böyle bir şey sadece onlar bizi bilgilendirir...

Back