Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

sabah
bir dilim beyaz peynir ve kasar:1
bir sosis:1
yarim domates:3
yarim salatalik:2

ögle
aslinda canim birsey istemiyordu yinede bir kase tavuk suyu corba ictim

ara
kasar arasi sucuk:2

aksam
firinda kasarli karnibahar:10

TOPLAM:19

Son düzenleme:
merhaba kızlar,
bgünkü menüm
sabah: yok çok gec kalktım
öğlen: mantarlı domatesli ymurta karısımı
ara: bi büyük bardak süt
aksam: 8-9 tane inegöl köfte + kola
ara: bi büyük bardak süt

önümüzdeki hafta sebzeyi daha cok eklicem
planım bi hafta sebze+protein
bi hafta az sebze daha cok protein
istdgm kiloya gelene kadar ekmek eklemicem menülerime
ztn eskiden makarnayı bile ekmekle yiyen ben protein diyetindn snr alıstm ekmeksizliğe..

günaydın kızlar, protein gününe hazır bir şekilde uyandım
bugün hanlanmış yumurta ve light kaşarla günümü geçireceğim

günaydıııın arkadaşlarr :118:

protein gününe hazır bir şekilde güne başladımm inşallah verimli geçer hepimiz içinnn...

kb ne demek hayatım

Günaydın çıtır adayları, ben de protein gününe hazırım. Sabah iki haşlanmış yumurta yedim. Zaten tok tutuyor. Öğlen için haşlanıp didiklenmiş hindi getirdim yanımda. Akşama da eşim balık yapacak bana dükkanda.

İyi gidiyorsun canım, istersen sen de haftada bir gün bizimle protein günü yap önümüzdeki hafta.

nerelerdeydin sen kaçak.bende kilo stoğumu eritmrk için senin gibi yapayım diyorum sebze ekleyince verme hızı düşüyo o da motivasyonu zedeliyor.

dünü kazasız belasız arlattım.sabah da pastırmalı yumurta ve peynir yedim 2-3 çatal domatesle
öğleye de burger getirdim yanımda .
akşam da hazır adana var evde onu yerim herhalde.şimdi de yeşil çayımı içiyorum

Hayırlı uğurlu olsun Bu sefer hep beraber kurtulacağız şu yağlardan. İlk günler bende kolay doymuyorum ve 0 değerlere yükleniyorum. Ama zamanla sebzeyi de ekle aralara caım, yoksa dayanamayıp bozuyoruz.

inş. çasabah ikiyumurtayla peynirliomlet yaptım.öğle ne yesemdiye düşünüyorum.senin menünde neler var.

bende sabah 1,5 haşlanmış yumurta yedim
az peynir ve şekersiz çay ile

öğlen tavuk suyu çorba ya da ton balığı düşünüyorum bakalımmm

akşama da ızgara köfte yapıcam canım bugünü böyle değerlendirmeyi düşündüm nasıl sence

ekstra birşey katmama gerek varmı fikir verirseniz sevinirim...

ama bu hafta kendimden pek umutlu değilim malesef
hem regl döneminin şişliği hemde kaçamaklarım oldu 50 kh geçmedim ama bilmiyorum bakalım yarın görücez artık

merhabalar arkidişler. adetimin 3.günü. pazartesi baslayacagıum hayırlısıyla bakalım. şimöcik ilk sayfadaki listeye göre hesaplayıp yapıyorsunuz değilmi. ona göre indireyim. besin coma herzaman girip bakamıyorum çünkü

canım bence erteleme, bende reglimin 1. günü başladım sorun olmuyor.

bu protein gününde
şekersiz sütsüz kahve
şekersiz çay
sade soda (meyveliler de kh oluyor diye okudum bir sitede ama değer bulamadım bununla ilgili bilginiz varsa paylaşırmısınız)
yani 0 kh olan şeyler tüketebiliyoruz değil mi sadece amaç 0 kh ve bol proteinle günü kapatmak
yanlış mı biliyorum acaba???:44:

Evet canım bol protein alıyoruz, kb almıyoruz ama biraz süt ve yoğurt yiyebilirsin çok canın isterse. Meyveli sodalarda şeker var malesef. Tercih etme. Sade sodana limon dilimi, nane yaprağı, yeşil elma dilimi koymayı dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…