bende bu diyeti uygulamak isterimde 1. ve 13. sayfaya baktım ama listeyi göremedim. eğer şuan uygulayanlar varsa grup olalım mı?
Yarın bu topicten link vereceğim, oraya gelirsiniz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bu diyeti uygulamak isterimde 1. ve 13. sayfaya baktım ama listeyi göremedim. eğer şuan uygulayanlar varsa grup olalım mı?
hemde cok nankör bir haftada zorla verdigini bir kac günde bile alabiliyorsun hadi gel sende katil bize bak ne güzel topigimiz canlandi buda motivasyonun dahada artmasi ve daha güzel kilo vermek anlamina gelir![]()
kızlar bu diyet kış mevsimine uygun bir diyet bence. çünkü yazın çok çeşit meyve var sıcaklarda yemek istiyor insan. birde et yumurta tarzı yiyecekler sıcakta hiç çekilmiyor. ama havalar soğuyunca çok daha rahat yapılıyor bu diyet. inşallah hep beraber yaza kadar fazlalıklarımızdan kurtuluruz.
guide canım, selin 4 ayda 26 kilo vermişti yanılmıyorsam dimi? ve listelerinde sebzesi yoğurdu her zaman vardı. geçmişi okuyorum ara ara yazdıklarından notlar alıyorum. onun yaptığı çok sağlıklıydı. benim 9 sene önce yaptığımda günümü 0 kb da kapıyordum ve et peynir yumurtayla besleniyordum. ama şimdi yaşım o zamankinden 9 yaş fazla ve sadece o tarz beslenmenin bana zarar verebileceğine inanıyorum. o yüzdende selinin yaptığını yapmaya gayret ediyorum.
montigcim almanca sitenin adresini verirmisin bir ara onuda inceliyeyim
bende yarın başlayayım diyorum aldığım kiloyu hemen atmazsam sonra çoook üzülüyorum.topik canlanmış cidden çok sevindim
montig sende hoşgeldin aramıza araştırmacı hatun
Canım vardı sildim, iyi olur inclemen Weight Watchers yaz geliyo Almanca site linki. Epey de ayrıntılı, ama yiyeceklerin puanın vermiyolar ücretliymiş, üye oman gerekiyormş...Zaten burada kk dışında link veremiyoz biliyon..
bende yarın başlayayım diyorum aldığım kiloyu hemen atmazsam sonra çoook üzülüyorum.topik canlanmış cidden çok sevindim
baslamakla cok iyi yaparsin ipin ucunu birakinca kilolar üstüne hemen katlaniveriyor bütün emeklerde bosa gidiyor
esas bize puanlar lazim:44: yiceklerin puanlari hakkinda bilgi topladinmi ben iki site buldum ikisi arasinda farklilklar var
Şekercim yazdım ya bugün 3 gündür 10 değişik listeyi toparlayıp tek liste yaptım diye. Verdiğim linkede ekledim incele istersen..
Yarın bu topicten link vereceğim, oraya gelirsiniz...
günaydin arkadaslar
semiluna nbr canım?diyetibende inceledim.ama banada çokuygun gelmedi.sadecepuan baz alınmış.karbonhidratyiyerek yağdan verilmezki.bana uygun değilen azından.