Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

hemde cok nankör bir haftada zorla verdigini bir kac günde bile alabiliyorsun hadi gel sende katil bize bak ne güzel topigimiz canlandi buda motivasyonun dahada artmasi ve daha güzel kilo vermek anlamina gelir

bende yarın başlayayım diyorum aldığım kiloyu hemen atmazsam sonra çoook üzülüyorum.topik canlanmış cidden çok sevindim

evet canım selin 4 ayda 26 verdi sonra 30 31 olmuştu en son 54 bedenden 38 e indi.

montig sende hoşgeldin aramıza araştırmacı hatun

montigcim almanca sitenin adresini verirmisin bir ara onuda inceliyeyim

Canım vardı sildim, iyi olur inclemen Weight Watchers yaz geliyo Almanca site linki. Epey de ayrıntılı, ama yiyeceklerin puanın vermiyolar ücretliymiş, üye oman gerekiyormş...Zaten burada kk dışında link veremiyoz biliyon..

esas bize puanlar lazim:44: yiceklerin puanlari hakkinda bilgi topladinmi ben iki site buldum ikisi arasinda farklilklar var

kizlar bugün düzenli bir liste veremiyecegim cünkü aksama kadar disaridaydim gec kalktik ve hemen cikmamiz gerekiyordu bos mide ile cikmak istemedim hemen bir dilim beyaz peynirle bir dilim kasar yedim disarida ekmeksiz bir tabak döner yedim cola light ile birlikte, aksamda dünden kalan tavukla salata yedim bu kadar

esas bize puanlar lazim:44: yiceklerin puanlari hakkinda bilgi topladinmi ben iki site buldum ikisi arasinda farklilklar var

Şekercim yazdım ya bugün 3 gündür 10 değişik listeyi toparlayıp tek liste yaptım diye. Verdiğim linkede ekledim incele istersen..

semiluna;
beni de eklediğin için tşkler boyum 1.75

bugnki menüm
sabah yok çok gec kalktım
öğlen: 2 hasl yumurta 5 dilim örgü peynir kk kadar süzme peynir ve süt
aksam: kıymalı yumurta + ayran
arada bi bardak light kola , ayran

selam hanımlarr

bugünkü yemek listemi vereyim...

sabah
kuru kayısı : 5

kahvaltı
yine 2 dilim kızarmış ekmek : 16 (2 dilim diyorum ama hem çok ince hemde küçük aslında gr mına baksak 1 dilim ekmek ancak olur hatta olmaz)
şekersiz çay
beyaz peynir : 1

öğlen
2si bir arada nescafe : 5.65 (üzerinde kh değeri böyle yazıyordu)
küçük bir parça çukulata : 2 olsun hadi

kuru incir ve badem : 6
bitki çayı

akşam
tavuk suyu çorba
et güveç (soğanlı biberli yaptım ama onları yemedim tek etlerini yedim) :2 puan versek
salata : 5

bugünü de 43 kh ile bitirmiş oldum
regl dönemim ve kabızlık problemim aynı ana denk geldiği için böyle oluyor malesef...

Günaydın çıtır adayları.

Farklı bir diyet sisteminden bahsetmişsiniz. Weight watchers. Ben daha önce deneyip başarılı olamadığım için o gruba katılamıyorum. Ama yapanlar sonuçlarını bizlerle paylaşsın, burayı unutmasın. Yalnız Sibel Can her kilo verişinde hızla geri alıyor. Bir de ben yanılmıyorsam günde 20 puan almalıyım. Listeye göre tüm gün meyve, sebze yersem bicmac ve büyük patates kızartması da yiyebiliyorum. Bu da bana garip geliyor. Deneyecek arkadaşlar zamanla bizi daha çok aydınlatırlar umarım.

Ben bu sabah termosla okula dün anlattığım hindi boynuyla yaptığım çorbayı getirdim. İçtim sıcak sıcak. İşkembe için 10 diyor, bu da 10 olsun ki ben un koymadım, sırf limon var yani daha azdır.

Öğlen kendi yaptığım sırf et köfteleri yiyeceğim 6 tane 2

Akşam periciğimin fırında karnıbaharını hayal ediyorum kıymalı ve kaşarlı 10

Aralarda ben chedarlı krem peynir atıştırıyorum, tüm paket için 3 diyor yani hepsini bitiririsem bile bugün 25 ile kapatıyorum

semiluna nbr canım?diyetibende inceledim.ama banada çokuygun gelmedi.sadecepuan baz alınmış.karbonhidratyiyerek yağdan verilmezki.bana uygun değilen azından.

semiluna nbr canım?diyetibende inceledim.ama banada çokuygun gelmedi.sadecepuan baz alınmış.karbonhidratyiyerek yağdan verilmezki.bana uygun değilen azından.

İyiyim canım, sen nasılsın, motive olabiliyor musun artık diyete, seni bekliyorum bak. Perşembeleri de yapmaz olduk, yürüyüşü de. Bi gayret canım. Ben deneyimlerimden anladığım kadarıyla öyle makarna, patates yiyerek kilo veremiyorum malesef. Bir de doyana kadar 4 puan mesela patates eee ama ben doymam ki patatese, haşlar tuzlar yerim. Bizim diyette de gün geliyor canım istiyor, diğer öğünleri ayarlayıp patates, pilav, makarna yiyorum miktarına göre. Biraz abartsam hemen tartıya yansıyor sonra.

merhaba arkadaşlar, yazılanları okudum ama hiçbirşey anlamadım, neyse bu diyete başlayalı 11 gün oldu sonuçlarını görmeden bırakmak istemiyorum.

bu sabah 1 tane simit yedim ama içim rahat değil, tarttım 110 gr geliyor, kb 25 olduğuna eminmisiniz kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…