Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydınçıtıradayları.muhabbet almış başını gitmiş ne güzel.topiği kalabalık görmek çok hoşuma gidiyo.guide ayşe ebru hoş geldiniz.bu topikte sıla55de vardıhatırlıyomusunuz?oda çok güzelkilo vermişti bu diyetle.sonra oda birden yokoldu((
pericim kursa başladım.pazartesi salı ve cumartesi öğleden sonra.oyüzden pek sık giremedim.birazdan çıkcam dörtgibi gelicem.sabah lor peyniri ve iki yumurtayla omlet yaptımkendime.peynir çay güzel gitti.öğlene dışardan yicem tavuk yerimheralde.akşamada balık düşünüyorum.inş.karbonsu az bir gün geçirmeyi düşünüyorum.

arkadaşlar günaydın, sabah uyandım tartıya çıktığımda 300 gr fazla olduğumu gördüm :43:canım çok sıkıldı , sizce neden kilom fazla çıktı anlayamadım:44:

iyi akşamlar kızlar ben biraz geç kaldım bu akşam. önce listemi yazıyım. ama bu gün özellikle akşam sebze yedim. birde biraz yüksek kb la başlayın derim ben yeni arkadaşlara hemen çok düşük gitmeyin sebzeyi yoğurdu eksik etmeyin listelerinizden.x

4.gün
sabah
1,5 dilim kızarmış kepek ekmeği 12 kb
1/2 domates 3 kb
1/2 salatalık 2 kb
beyaz peynir
kaşar peynir
şekersiz çay

öğle
ızgara köfte 6 kb
yeşil salata 5 kb

ara
şekersiz türk kahvesi
ara
1 bardak ligh gazoz

akşam
1 dilim kızarmış tam buğday ekmek 8 kb
1 pors semizotu yemeği 8 kb diyelim
4 5 kaşık yoğurtlu semizotu salatası 5 kb

ara
küçük bir avuç ay çekirdeği 1 kb

toplam 50 kb 12 bardakta su içtim..

kızlar ben hemen düşürmeyi düşünmüyorum. 2 3 hafta böyle yüksek yapıp yavaş yavaş düşürücem.
sizlerde sakın sebze ve yoğurdu listelerinizden çıkarmayın. bol bol su için.

ayşebru merhaba canım, bende yeni başladım, kb düşük tutmayın demişsin nedeni nedir? ben kb nekadar düşük tutarsan okadar hızlı kilo verirsin diye biliyordum. senin geçmişteki yazılarını okudum,deneyimlisin, bana yol gösterirsen sevinirim.

Kızlar gecikmeli oldu ama tabloyu yaptım. Kilo bildirimi yapmayanları silmedim. Belki görüp geri dönerler diye. whisper, amelie, ayseebru, nuyo ve guide sizleri de ekledim. Başlangıç kilolarınızı konuya yazdığınız an olarak aldım. Hedeflerinizi chartlarınızdan yazdım. Boy bildirebilirseniz sevinirim. Eksik, yanlış olanları da bildirin düzelteyim çıtır adayları.

[TABLE="class: MsoTableGrid"]
[TR]
[TD]
30 – 7 Ekim
[/TD]
[TD="width: 77"]
Başlangıç
[/TD]
Hedef
[/TD]
Boy
[/TD]
Geçen Hafta
[/TD]
Bu Hafta
[/TD]
Verilen
[/TD]
Toplam Verilen
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] red[/TD]
91
[/TD]
60
[/TD]
1.74
[/TD]
77.4
[/TD]
?
[/TD]
[TD="width: 77"][/TD]
13.6
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] semiluna[/TD]
79
[/TD]
58
[/TD]
1.65
[/TD]
74
[/TD]
73.8
[/TD]
0.2
[/TD]
5.2
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] mavi gibi[/TD]
60.20
[/TD]
52
[/TD]
1.65
[/TD]
?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] azra 2004[/TD]
65
[/TD]
57
[/TD]
1.67
[/TD]
62
[/TD]
61
[/TD]
1
[/TD]
4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] esra55[/TD]
60
[/TD]
55
[/TD]
1.65
[/TD]
62
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] pperi[/TD]
81.7
[/TD]
60
[/TD]
1.65
[/TD]
73.1
[/TD]
72.3
[/TD]
0.8
[/TD]
9.4
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] brcbyl[/TD]
?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] kelebek29[/TD]
83.5
[/TD]
59
[/TD]
1.70
[/TD]
80.1
[/TD]
79.2
[/TD]
0.9
[/TD]
4.3
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] linve[/TD]
64
[/TD]
60
[/TD]
1.65
[/TD]
?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] montig[/TD]
73
[/TD]
64
[/TD]
1.70
[/TD]
73
[/TD]
71.5
[/TD]
1.5
[/TD]
1.5
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] tertug[/TD]
63
[/TD]
55
[/TD]
1.63
[/TD]
63
[/TD]
?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] whisper[/TD]
81
[/TD]
65
[/TD]
1.65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] amelie[/TD]
118
[/TD]
85
[/TD]
98
[/TD]
20
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] ayseebru[/TD]
109
[/TD]
95
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] nuyo[/TD]
87.3
[/TD]
64
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 77"] guide[/TD]
94
[/TD]
65
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Montig sağlık nedenleri ile aramızdan ayrıldı ama geçen haftanın şampiyonu oydu, kutlamamak olmaz :65:

arkadaşlar bugün yiyeceklerimin listesini yazayım

sabah: 200 ml süt (9 kb)
sade kahve ( 2si 1arada içmeyeceğim çünkü 1 tanesinde 10 kb var)

öğle: 4 tavuk köfte ve salata yiyeceğim

akşam: ton balığı zeytin yağlı poşette olanlardan yiyeceğim

arkadaşlar, menümü değerlendirirseniz sevinirim birde 4 gündür kabızlık problemi çekiyorum ilaçmı alsam acaba?

herhalde sende ekmekci arkadaslarimizdansin genelde menülerinde hep ekmek var böyle bir günde siniri gecmemekde güzel hicde kayip gün olarak degerlendirme

ben ekmeği sabah kahvaltısında yerim tek diğer öğünlerimde özellikle akşam yemeklerinde zaten yıllardır hiç yemiyorum... ama sabah kahvaltımı ekmeksiz yapamıyorum birde ekmekten de almamız gereken yararlar var diye düşünüyorum ve bunun için sabah yemeyi tercih ediyorum canım ...

kelebek29 listende yumurtanın yanında ekmek yemişsin. bu yanlış canım, mesela sabah yumurta yiyorsun yanında peynir çeşitleri ye çay iç ama ekmek yeme.
benim yazdığım listelerde ben ona göre yiyorum. eğer dikkat edersen daha kolay kilo verirsin.

sağol canım uyarın için dikkat etmeye çalışırım yukarıda belirttiğim gibi sabah kahvaltılarımı ekmeksiz yapamıyorum ama yavaş yavaş vazgeçmeye başlıyorum daha dikkat etmeye çalışırım... zaten en fazla 2 ince dilim fazlası yok...

canım, proteinle karbonhidratı bir arada tüketmezsen vücut daha kolay sindiriyor ve kilo vermen kolaylaşıyor. bende ilk zamanlar sabah yumurta ekmek peynir domates salatalık falan hepsini yiyordum. ama selin bu şekilde yapıp daha güzel kilo verdi ve araştırdık gerçektende onun yaptığı doğru. eğer geçmiş sayfalardan bulabilirsem bir yazı var bu konuyla ilgili onu bulup paylaşıyım sizinle.

geçmişi okumak gerek aslında oradaki deneyimler de bize yol gösterecektir...

Günaydın kızlar, günaydın peri, nasılsınız?
Ben bu gün daha iyiyim şükür. Peri doktorum bana mutlaka diyet yapmyı istiyorsam weigh watchers (Türkiyede bilinen adıyla sibel Can) diyetini önerdi. Kendisi bu sistemle epey kilo vermiş. Yıllardır da kilosunu koruyormuş. Zaten diyet değil, bir yaşam tazı bir sistem. Forumlardaki yüzlerce yorumu okuyorum 2 gündür ve araştıryorum. Merkezi Almanyada olan 1960 küsürlerde kurulmuş bir sistem, mutlaka duymuşsundur. Şimdilerde point(pualama) sistemi değişmiş ve kuruldugundan beride ücretli olan bir yermiş. Ama okuduklarımdan anladıgım eski sistmin çok iyi oldugu yolunda. Arama motorlarında tüm listelerin dökümleri paylaşılmış bazı üyeler trafından Almanca olarak.. Almanca bilenlerde Türkçeleştirmiş listeleri. Ben toplayıp, türkiyeye göre olanları ayrı bir listede toparladm kendim için. iki gündür hem burda, hem sende zayıfla sitesinde ve googlede birçok yerde araştıdım ve listeleri bulup ayıkladım tam 2 koca gün ugraştım. çok mantıklı ve puanına göre herşeyi yiyebildigin bir sistem.Ben dün başladım, dondurma bile yedim (çok özlemiştim) Meyvemi yedim vs.Ve bugün gerçekten iyiyim. Sizlerle de paylaşayım istedim. Belki ilginizi çeker, hep birlkte yaparız diye. Zaten kb sistemi gibi ama yiyecek yelpazesi herşeyi kapsyor ve tüm bilgiler en ince ayrıntısına kadar toplanmış durumda bende...Sevgiler

Son düzenleme:
SEMİLUNA günaydın canım

boyum: 1.64
tolamda verdiğim kilo : 4.300 ama 300 gr geri almış görünüyorum tartıda

bu arada geçmiş olsun arkadaşımıza umarım çabuk iyileşir.

Günaydın kızlar, günaydın peri, nasılsınız?
Ben bu gün daha iyiyim şükür. Peri doktorum bana mutlaka diyet yapmyı istiyorsam weigh watchers (Türkiyede bilinen adıyla sibel Can) diyetini önerdi. Kendisi bu sistemle epey kilo vermiş. Yıllardır da kilosunu koruyormuş. Zaten diyet değil, bir yaşam tazı bir sistem. Forumlardaki yüzlerce yorumu okuyorum 2 gündür ve araştıryorum. Merkezi Almanyada olan 1960 küsürlerde kurulmuş bir sistem, mutlaka duymuşsundur. Şimdilerde point(pualama) sistemi değişmiş ve kuruldugundan beride ücretli olan bir yermiş. Ama okuduklarımdan anladıgım eski sistmin çok iyi oldugu yolunda. Arama motorlarında tüm listelerin dökümleri paylaşılmış bazı üyeler trafından Almanca olarak.. Almanca bilenlerde Türkçeleştirmiş listeleri. Ben toplayıp, türkiyeye göre olanları ayrı bir listede toparladm kendim için. iki gündür hem burda, hem sende zayıfla sitesinde ve googlede birçok yerde araştıdım ve listeleri bulup ayıkladım tam 2 koca gün ugraştım. çok mantıklı ve puanına göre herşeyi yiyebildigin bir sistem.Ben dün başladım, dondurma bile yedim (çok özlemiştim) Meyvemi yedim vs.Ve bugün gerçekten iyiyim. Sizlerle de paylaşayım istedim. Belki ilginizi çeker, hep birlkte yaparız diye. Zaten kb sistemi gibi ama yiyecek yelpazesi herşeyi kapsyor ve tüm bilgiler en ince ayrıntısına kadar toplanmış durumda bende...Sevgiler

iyi olmana çok sevindim canımmm

kolaycılık olacak biraz ama bilgilerini paylaşırsan bizde bilgilenmiş oluruz aslında sen bu diyet adıyla bir topic açsan karışmamış olur bilgiler bizde oradan okuyabiliriz sevgiler canımmm

iyi olmana çok sevindim canımmm

kolaycılık olacak biraz ama bilgilerini paylaşırsan bizde bilgilenmiş oluruz aslında sen bu diyet adıyla bir topic açsan karışmamış olur bilgiler bizde oradan okuyabiliriz sevgiler canımmm

Bu isimle bir topic war zaten. Ama yarım kalmış.Tabiki paylaşırımcanım ama ortak bir karar olsun, bilgiler karışmasın diyorum. Bu diyeti yapanlar, topiği tam orak okumadan başlarsa yiyecek listesi karışabilir. Birde topic nasıl açılyor ki? Ayrıca peri Almanyada, ilgilenirse bilikte açarız diye düşündüm

Son düzenleme:
Hafta sonu hastayım diye eşim yedirdi beni kızlar. Aslında çok canım istemediği halde adamcağız yapmış, uğraşmış, yemezsem ilerde yapmaz bir daha diye yedim :69: Gerçi ev yemekleriydi, çorbaydı, çok da kötü değil yani ama bu hafta protein ağırlıklı besleneceğim. Pek sağlıklı olmayacak menüler, kimse etkilenmesin. Ben normalde düşük ve sağlıklı karb kaynaklarının kesilmesine karşıyım ve sebzeleri, salata malzemelerini detaylı hesaplamadan da kullanırım ve kilo veririm ama bir kaç gün telafi yapacağım.

Bu sabah 3 sosis ama eski usul, soyulmamış ve nişasta doldurulmamış
Öğlen kendi yaptığım köftelerden 6 tane, sadece kıyma baharat
Akşam Hindi boyunlarının suyundan tavuk+limon terbiyeli çorba (suyu çıkarırken içine doğranmamış havuç, soğan, sarımsak ve defne yaprağı koydum ama sonra bütün halinde çıkardım, kb etkisi nedir bilemem ama kokusu daha güzel oluyor)

geçmiş sayfalara baktımda çok güzel tarifler vermişsiniz kızlar, bende onlardan yapacam bundan sonra.
kb biraz fazla alırsam kabızlığımda geçer sanırım.
şimdi tarifleri yazıyorum defterime.

geçmiş sayfalara baktımda çok güzel tarifler vermişsiniz kızlar, bende onlardan yapacam bundan sonra.
kb biraz fazla alırsam kabızlığımda geçer sanırım.
şimdi tarifleri yazıyorum defterime.

Sebze ve salatayı dahil edersen ve zeytinyağı kullanırsan güzel olur canım. Ben normalde ıspanak, brokoli, karnıbahar, patlıcan ve kabağı kullanıyorum bol bol. Hepsi kıymalı, kaşarlı fırınlanabiliyor mesela.

kizlar bugün islerim var disarda olucam haber vereyim dedim aksama bütün yazilanlari okurum cevap yazarim görüsürüz:80:

hanımlar şimdi 2si bir aradaların üzerindeki kh değerine baktım 12 gr için 5,65 yazıyor ... ben 10 diye biliyordum açıkçası sevindim :1:

hanımlar şimdi 2si bir aradaların üzerindeki kh değerine baktım 12 gr için 5,65 yazıyor ... ben 10 diye biliyordum açıkçası sevindim :1:

canım bende 2si 1arada içiyordum bıraktım, üzerinde kb değeri 10 yazıyor, sanırım markasına göre degişiyor.
ben artık sade kahvenin içine biraz süt koyuyorum daha güzel oluyor, tavsiye ederim.
bugün 4 fincan kahve içtim 200 ml sütün yarısı hala duruyor, çok az koyman yeterli.

Kızlar bugüm 3. gün ve tüm araştırmalarımı bitirdim nette w.w ile ilgili. Tüm yiyeceklerin besin değerini, açıklamalarını, tekniğini 13 sayfaya toparladım. İng. tercümelri ve kaşılaştırmaları yaptım.Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Jennifer Kate Hudson yeni rolü için bu diyetle 30 kiloyu 8 ayda vermiş. Bir kere mühiş saglıklı bir yeme şekli. Dondurmadan çikolataya kadar yiyebiliyorsun (puanların dahlinde) çogu sebze meyve çay kahve soda 0 puan vs vs yani. Ben çok benimsedim, ugraştım sizlede paylaşmak isterim. İsteyen olursa özelden mail adresini yazsın, yollayayım topladıklarımı. 3 gündür nette beynim dönendi ama başardım şükür:))) bir ara en az 10 liste oldu önümde. tek tek karşılaştırıp öyle hazırladım listeyi. Sevgiler...

Kızlar bugüm 3. gün ve tüm araştırmalarımı bitirdim nette w.w ile ilgili. Tüm yiyeceklerin besin değerini, açıklamalarını, tekniğini 13 sayfaya toparladım. İng. tercümelri ve kaşılaştırmaları yaptım.Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Jennifer Kate Hudson yeni rolü için bu diyetle 30 kiloyu 8 ayda vermiş. Bir kere mühiş saglıklı bir yeme şekli. Dondurmadan çikolataya kadar yiyebiliyorsun (puanların dahlinde) çogu sebze meyve çay kahve soda 0 puan vs vs yani. Ben çok benimsedim, ugraştım sizlede paylaşmak isterim. İsteyen olursa özelden mail adresini yazsın, yollayayım topladıklarımı. 3 gündür nette beynim dönendi ama başardım şükür:))) bir ara en az 10 liste oldu önümde. tek tek karşılaştırıp öyle hazırladım listeyi. Sevgiler...

canım bana özelden atarmısın merak ettimdiyetini.

Back