canım bana özelden atarmısın merak ettimdiyetini.
Şekercim 13 sayfayı özelden atamamki
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bana özelden atarmısın merak ettimdiyetini.
Günaydın kızlar, günaydın peri, nasılsınız?
Ben bu gün daha iyiyim şükür. Peri doktorum bana mutlaka diyet yapmyı istiyorsam weigh watchers (Türkiyede bilinen adıyla sibel Can) diyetini önerdi. Kendisi bu sistemle epey kilo vermiş. Yıllardır da kilosunu koruyormuş. Zaten diyet değil, bir yaşam tazı bir sistem. Forumlardaki yüzlerce yorumu okuyorum 2 gündür ve araştıryorum. Merkezi Almanyada olan 1960 küsürlerde kurulmuş bir sistem, mutlaka duymuşsundur. Şimdilerde point(pualama) sistemi değişmiş ve kuruldugundan beride ücretli olan bir yermiş. Ama okuduklarımdan anladıgım eski sistmin çok iyi oldugu yolunda. Arama motorlarında tüm listelerin dökümleri paylaşılmış bazı üyeler trafından Almanca olarak.. Almanca bilenlerde Türkçeleştirmiş listeleri. Ben toplayıp, türkiyeye göre olanları ayrı bir listede toparladm kendim için. iki gündür hem burda, hem sende zayıfla sitesinde ve googlede birçok yerde araştıdım ve listeleri bulup ayıkladım tam 2 koca gün ugraştım. çok mantıklı ve puanına göre herşeyi yiyebildigin bir sistem.Ben dün başladım, dondurma bile yedim (çok özlemiştim) Meyvemi yedim vs.Ve bugün gerçekten iyiyim. Sizlerle de paylaşayım istedim. Belki ilginizi çeker, hep birlkte yaparız diye. Zaten kb sistemi gibi ama yiyecek yelpazesi herşeyi kapsyor ve tüm bilgiler en ince ayrıntısına kadar toplanmış durumda bende...Sevgiler
ismini duymustum ama ayrintilari hakkinda hicbir bilgim yoktu simdi biraz inceledim yiyecek secenekleri hosuma gitti meyvelerdede belli bir sinirlama olmasina ragmen degeri düsük meyveler var diger yiceklerin puanlarini ayrintili incelemedim ama patates gözüme carpti bir patatesde 1 puan var yani yenilebileckler arasinda buna keza ekmekde rahat tüketilebilen yicekler arasinda sasirdim
başlığı bulamadım kızlar.diyet yöntemlerindedeğilmi?
başlığı bulamadım kızlar.diyet yöntemlerindedeğilmi?
Pericm selam
3 gündür aralıksız 8 saat ingilizce türkçe araştrmadııgm yer kalmadı. Muhteşem bir şey ve kesin çözümlü, saglıklı. Şu anda almanya da hala aktif ve ücretli bir sistem bu. Ama panlama sistemini değişirip, bonus eklemişler kimse memnun değilmiş yeni istemden. Elma armut ve benzeri meyveler bedava yani 0 puan. Bir çok sebzede öyle. Çikolata dondurma yani ne ararsan var. patates doyana kadar yagsız 4 puan, makana da öyle. yag var her çeşit ama kısıtlı. Yani herşey var ama kızartma yasak. haşlama, fırınlama, buharda pişirmek var. Yani böyle işte...Türkiyede de Sibel Can ın zayıfladıgı sistem. Almanca sitesi de var ilginirsen.
bu dietinde kendine göre puanlama sistemi var benim benim günlük almam gereken puan 19 cikti
selam canim bizim kb dietinde en özledigimiz meyve ama dedigin sistemde yenilebicek meyvelerin olmasi cok güzel en cokda ondan dolayi ilgimi cekti kb dietinde kasdan ziyade yag kaybediyorsun digerinde nasil acaba:26:
bizmdiyetle benzer yanları var.peri ne düşünüyosun diyet hakkında canım?
kizlar bir an cikmam gerekti geri geldim ikinize ortak cevap yaziyorum
dietin yagdan veriliyor olmasi cok güzel birde haftada bir kilo muhtesem yani ayda 4 kilo yapar buda en ideali yani
montigcim istersen yazabilirsin bence sakincasi yok ama daha önce dukan dietinin atak evresini bana öneren arkadas vardi ve benimle baskka arkadaslarda denedi bu durumdan rahatsiz olanlar olmustu istersen verdigin linke aktar bu dietle ile ilgili yorumlarimizi ordan devam ettirelim
Aynı şeyi düşünüyorum bende...Artık yarın kısmet olursa eklerim,gerçekten yordu beni bu listeler..Yarın ekleyince yazarım buradan size.
Sevgiler canım....
bende bu diyeti uygulamak isterimde 1. ve 13. sayfaya baktım ama listeyi göremedim. eğer şuan uygulayanlar varsa grup olalım mı?