Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün yediğim yoğurdun hesabı yok.akşama tavuk yapıyorum fırında.evet canımya yrümeklazım.bu akşamdizim var .onu izlerken çıkayım banda yarım saat olsun yürüyeyim.şu uyuşukluğu atayım üstümden))ya kızlar tvde plates vardıya geçen sene ebrunun.sanırım o başlamicak.bildiğiniz tvda başka varmı.?Canım sebzenin yanında et yediğin zaman daha uzun süre tok tutuyor. Ben de yürüyüş yapamadım ama bugün bölümde öyle bir iş verdiler ki sporun alasını yaptım. Koridorun bir ucundaki odadan diğer ucundaki bir odaya yüzlerce tez taşıdım. Yani hem kardio (yürüyüş) hem ağarlık (tezler) çalışmış oldum
Yorgunluk ve uyuşukluk havayla çok ilgili canım. Güvendiğim bir spor eğitmeninin verdiği taktik şu. Şimdi kalkıp 45 dk, 1 saat yürüyüş yapmam lazım diye düşünerek gözünüzü korkutmak yerine bugün sadece 10 dakika yürüyüş yapacağım hiç yoktan iyidir diyerek ayağa kalkın. Zaman içerisinde kendi kendinize süreyi arttırdığınızı görürsünüz diyor.
bugün yediğim yoğurdun hesabı yok.akşama tavuk yapıyorum fırında.evet canımya yrümeklazım.bu akşamdizim var .onu izlerken çıkayım banda yarım saat olsun yürüyeyim.şu uyuşukluğu atayım üstümden))ya kızlar tvde plates vardıya geçen sene ebrunun.sanırım o başlamicak.bildiğiniz tvda başka varmı.?
ben hic tv izlemem bilmiyorum
similuna tablo güzel olmuş eline sağlık..
olur kızlar.. 3 kaptan olsun 5 tane olsun =D düzen olsun da..
düzen her zaman dirlik beraberlik getirir bak göreceksiniz..
hımm.ben akşamları bakıyorum bazen.napıyosun zamanını nasıl geçiriyosun?
esim günde 8 saat calisiyor o yokken islerimi yemegimi yapiyorum sonra nette dolasiyorum, oyun oynuyorum gazete okurum seyrettigim bir kac dizi var onuda netten seyrediyorum derken vakit geciyor
anladım canım.tvde ne zaman maç görsem basket felan aklıma direk sen geliyosun.))aslı neler yapıyo acaba.hiç uğramıyo artık.aruda yeniden başlicam demiştioda yok.aldente de...
dietimize uygun kabakli bir tarif daha var onuda mutlaka denemelisin oda cok güzel oluyor
kabaklari uzunlamasina gondol gibi kesip tuzlu suda biraz hasliyorsun iclerini aliyorsun ve dereotu ile peyniri karistirip kabaklarin icini dolduruyorsun en üstünede rende kasar koyup firina sürüyorsun kasarlar kizarana kadar pisiriyorsun buda tam börek lezzetinde oluyor
Süper tarifler kızlar teşekkürler önümüzdeki Pazartesi malzememi alayım yapicam
Kıymalı da hoş olur sanki
olabilir ama ben kabaga peyniri daha cok yakistiriyorum.kiymayida patlicana cok yakistiriyorum hazir patlican demisken hemen patlicanli tarifde vereyim patlicanlari seritler halinde soyup halkalar halinde dilimlenir firin tepsisine yagli kagit konup firinda pisirilir ayri yerde kiyma kavrulur. kücük firin kabina bir sira patlican bir sira kiyma konulur(malzeme bitene kadar)cok az salcali sos yapilip üstüne dökülür. en üstüne yine rende kasar serpilip kasarlar kizarana kadar firinda pisirilir.
Çakma musakka olmuş bu :)
Yagsiz ve lezzetlidir de!!!
Kabakta gözüm kaldı yapcm pazartsi
kızlar bugün biraz fazlamı kaçırmışım bilemedim ya da hala yolculuk sonrası karın şişliği...
bugün yediklerim
sabah kahvaltısı
2 dilim tam tahıllı ekmek : 8+8 16 eder
çeyrek domates : 2
1 tatlı kaşığı tereyağ ve salça : 2 olsa
2 tane siyah zeytin : 1
2 küçük dilim peynir : 1
öğlen :
kaşarlı yarım tost : 10 olsun hadi
akşam :
ızgara köfte : 0
yarım kase tarhana çorbası : 8
1 yemek kaşığı yoğurt :
neredeyse 50 olmuş yahu...
siniri yine gecmemissin ama öglen tost yerine sebze yiyebilirsin hem ekmege göre daha masum kb hemde bagirsaklarin icin daha iyi
ben bu patlıcan tarifine de bayıldım...
yeni tarifleri bekliyorum sabırsızlıkla...
canım evde sebze adına hiçbir şey yoktu
hafta sonu da evde olmadığımız için pazara çıkamadım
baklagiller dışında yapabilecek yemek yoktu
ben de mecburen öğün atlamak yerine böyle yaptım...
tavsiyelerin için teşekkür ederim , tavsiyelerini ve yeni yemek tariflerini bekliyorum canım...
sen yazınca aklıma karnıbahar ile yaptığım bir tarif geldi ben de onu yazayım hem fikir vermiş olursun...
karnıbaharları haşlıyorum ve borcama diziyorum ...
tavukları küp küp doğrayıp çok az yağda kavuruyorum ve onları da karnıbaharlarla karıştırıyorum...
1 yemek kaşığı un ve 1 su bardağı süt ile beşamel sos hazırlıyorum üzerine döküyorum...
en üzerine kaşar rendesi ve fırında üzeri kızarana kadar pişiriyorum...
kh düşük olsun diye bunu beşamel sossuz da yapabiliriz bol kaşar rendeli...