en hızlı kilo verdiren diyet hangisi acaba
bence hızlı ve kalıcı olduğu için bunu denemelisin.. kasmıyo bi kere insanı kendine göre menü hazırlayabiliyosun..
Bu haftanın şampiyonu sensin canım. Bize de yazsana menülerini. Spor yapıyor musun mesela. Cumaları tabloyu ben hazırlarım bundan sonra ama onun dışında neler yapılması gerekir sen de fikir ver olur mu? Perşembeleri esra ve ben protein günü yapıyoruz, 0 kb. pperi de katılır diye tahmin ediyorum. Sen de denemek ister misin ?
tamam canım..
ya bu aralar kışlık hazırlıyorum misafir falan cumadan sonra dikkat edemedim çok. bugün tekrarb başladım diyete. cumaya kadar ne verirsem artık..
canım benim aklıma sadece protein yemek yatmıyor. kimseye karışmam ama ben minimum 40 ünite karbonhidratımı almayı doğru buluyorum.
ben 1 dilim ekmek mutlaka yiyorum.
meyve mutlaka az da olsa yiyorum
sebze ya da salata yapıp aza da olsa yemeye özen gösteriyorum. bi gün sütümü içiyosam diğer gün meyve salatası günlük puanıma göre ikisi birden..
bundan sonra her akşam menümü yazıcam.
bugün markette bulamadığım için sinir olduğum sprey krem şantiyle kendimi şımartmayı düşünüyorum mesela.. mesela krem şanti serbest ya ben sprey krem şanti alıp gün içinde tatlı ihtiyacımı kesmesi için; kb ünitesi düşük ama tatlı meyvelerden bi kase salata yapmayı üstüne krem şanti sıkıp yemeyi düşünüyorum. ya da kahvenin üzerine sıkıp hem şık hem leziz tatlı kahve hazırlanabilir..
ben atak evresini yapmistim ama sonra devam etmedim kb dietinde yag sinirlamasi yok ve dukandaki gibi illaki menülerinde mutlaka protein agirlikli olacak diye bir kuralda yok en güzeli salatalarda yagi rahat kullanabiliyorum ben bu dieti daha cok seviyorum ve kendimi kasmadan rahat yapabiliyorum
ben de bu diyeti çok benimsedim.. Allah yardımcım olur bıkmazsam 60 a kadar bu topikteyim..
bazen yoğun olup giremiyorum ama en azından menumu yazarım.
bazen alıntı yapamadan ortaya yazarsam telefondan cevap yazıyorumdur kızlar bilginiz olsun.
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
ilk hafta verilen daha cok su kaybi oluyor ve mide bosaliyor ama devam ettigin sürece mutlaka ilk haftaki gibi olmasada kilo vermeye devam edersin
su kayıp ettiren protein değil miydi?
evet bence de su değildir.. çünkü 3 gündür dikkat etmedim bi oynama yok.. maksinmum300 gr oynamıştır..
spor hiçbizaman şart değil ama gereklilik..
ben iş güçten hala sporumu düzene sokamadım ama tahminen önümüzdeki hafta onu da düzene sokarım.
bundan sonra her akşam gün içinde zayıflamak adına neler yaptgmı yedğmi yazıcam arkadaşlar..
birbirimize örnek menüler de oluşturmuş oluruz arkadaşlar herkes mümkün mertebe yazsın menülerini..
![KK19 :29: :29:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)