Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

diyet programlarınızda kaç litre su içilmesi gerekiyor acaba?

Protein alımı arttıkça zaten susama hissi de artıyor. En az 2 litre su içsen süper olur. Ben 3 litreden de fazla içiyorum ama ben oldum olası su severim. Çay, kahve su yerine geçmez ama maden suyu olabilir. Rejim yaparken yağ yakılıyor ve yağ yakılınca ortaya çıkan atıkların vücuttan atılması için bol bol su içilmesi gerekiyor. Yani su içmek zayıflatmaz ama zayıflarken su içmek toksik maddeleri daha hızlı atmamızı sağlar, metabolizmayı hareketli tutar ve mideyi doldurur :)

semilına işlerin yoğunluğundan siteye giredim tablo güzel olmuş canım ellerin sağlık

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)

1. semiluna
2. pperi
3. azra2004

hadi kızlar koyalım birer kahve :68:

Sana da canım, bizim bölüm çok soğuk kahve iyi geldi sıcacık. magicmoon sen de katıl bize, bir kahve koy :)

evet ya neden öyle halbuki bizler her gelene sicacik karsilama yapiyoruz ama bir daha gelmiyorlar:59:

bende kahve istiyorum.kızlar ya üzerimde çok uyuşukluk var.ne spor ne bişey.canımdevamlı bişeyler yemek istiyo.biraz önce fırında mücver yaptım.yoğurtla yedim.ama sankişimdi hiçbişey yememiş gibiyim(((

bende kahve istiyorum.kızlar ya üzerimde çok uyuşukluk var.ne spor ne bişey.canımdevamlı bişeyler yemek istiyo.biraz önce fırında mücver yaptım.yoğurtla yedim.ama sankişimdi hiçbişey yememiş gibiyim(((

hemen yapiyorum sanada canim bazen insanda doymamazlik hissi oluyor sifirli yiceklerden atistir bazen bendede ekmek yemedigimiz icin sirf sebze yedigimde o his oluyor

hemen yapiyorum sanada canim bazen insanda doymamazlik hissi oluyor sifirli yiceklerden atistir bazen bendede ekmek yemedigimiz icin sirf sebze yedigimde o his oluyor[/QUOTE
kızlar mücverin tarifini verim.fikir olsun.3 kabak rendeledim.2 yumurta,3kaşık yulaf kepeği(buğday da olur),bi soğanı rendeledim.tercihe göre baharat çeşitleri.lor peyniri,kabartma tozuda koyup beklettim on dak.beklettim.yağlı kağıt serilmiş borcama yaydım.yağ koymadım ama azıcık koysam iyiolurmuş.börek gibioldu.yoğurtla yedim.tavsiye ederim.

hemen yapiyorum sanada canim bazen insanda doymamazlik hissi oluyor sifirli yiceklerden atistir bazen bendede ekmek yemedigimiz icin sirf sebze yedigimde o his oluyor[/QUOTE
kızlar mücverin tarifini verim.fikir olsun.3 kabak rendeledim.2 yumurta,3kaşık yulaf kepeği(buğday da olur),bi soğanı rendeledim.tercihe göre baharat çeşitleri.lor peyniri,kabartma tozuda koyup beklettim on dak.beklettim.yağlı kağıt serilmiş borcama yaydım.yağ koymadım ama azıcık koysam iyiolurmuş.börek gibioldu.yoğurtla yedim.tavsiye ederim.

ellerine saglik canim ama bencede yag ilaveli dahada güzel olurmus kalori dieti yaptigim dönemlerde denemistim gercekten yag ilavesi tadini cok degistiriyor

kızlar selam ...
bu mücver tarifine bayıldım ben de pazara çıkıp kabak alıp bunu deneyeceğim...

kızlar selam ...
bu mücver tarifine bayıldım ben de pazara çıkıp kabak alıp bunu deneyeceğim...

dietimize uygun kabakli bir tarif daha var onuda mutlaka denemelisin oda cok güzel oluyor

kabaklari uzunlamasina gondol gibi kesip tuzlu suda biraz hasliyorsun iclerini aliyorsun ve dereotu ile peyniri karistirip kabaklarin icini dolduruyorsun en üstünede rende kasar koyup firina sürüyorsun kasarlar kizarana kadar pisiriyorsun buda tam börek lezzetinde oluyor:56:

Canım sebzenin yanında et yediğin zaman daha uzun süre tok tutuyor. Ben de yürüyüş yapamadım ama bugün bölümde öyle bir iş verdiler ki sporun alasını yaptım. Koridorun bir ucundaki odadan diğer ucundaki bir odaya yüzlerce tez taşıdım. Yani hem kardio (yürüyüş) hem ağarlık (tezler) çalışmış oldum :1:

Yorgunluk ve uyuşukluk havayla çok ilgili canım. Güvendiğim bir spor eğitmeninin verdiği taktik şu. Şimdi kalkıp 45 dk, 1 saat yürüyüş yapmam lazım diye düşünerek gözünüzü korkutmak yerine bugün sadece 10 dakika yürüyüş yapacağım hiç yoktan iyidir diyerek ayağa kalkın. Zaman içerisinde kendi kendinize süreyi arttırdığınızı görürsünüz diyor.

en hızlı kilo verdiren diyet hangisi acaba

bence hızlı ve kalıcı olduğu için bunu denemelisin.. kasmıyo bi kere insanı kendine göre menü hazırlayabiliyosun..

Bu haftanın şampiyonu sensin canım. Bize de yazsana menülerini. Spor yapıyor musun mesela. Cumaları tabloyu ben hazırlarım bundan sonra ama onun dışında neler yapılması gerekir sen de fikir ver olur mu? Perşembeleri esra ve ben protein günü yapıyoruz, 0 kb. pperi de katılır diye tahmin ediyorum. Sen de denemek ister misin ?

tamam canım..
ya bu aralar kışlık hazırlıyorum misafir falan cumadan sonra dikkat edemedim çok. bugün tekrarb başladım diyete. cumaya kadar ne verirsem artık..
canım benim aklıma sadece protein yemek yatmıyor. kimseye karışmam ama ben minimum 40 ünite karbonhidratımı almayı doğru buluyorum.
ben 1 dilim ekmek mutlaka yiyorum.
meyve mutlaka az da olsa yiyorum
sebze ya da salata yapıp aza da olsa yemeye özen gösteriyorum. bi gün sütümü içiyosam diğer gün meyve salatası günlük puanıma göre ikisi birden..
bundan sonra her akşam menümü yazıcam.

bugün markette bulamadığım için sinir olduğum sprey krem şantiyle kendimi şımartmayı düşünüyorum mesela.. mesela krem şanti serbest ya ben sprey krem şanti alıp gün içinde tatlı ihtiyacımı kesmesi için; kb ünitesi düşük ama tatlı meyvelerden bi kase salata yapmayı üstüne krem şanti sıkıp yemeyi düşünüyorum. ya da kahvenin üzerine sıkıp hem şık hem leziz tatlı kahve hazırlanabilir..

ben atak evresini yapmistim ama sonra devam etmedim kb dietinde yag sinirlamasi yok ve dukandaki gibi illaki menülerinde mutlaka protein agirlikli olacak diye bir kuralda yok en güzeli salatalarda yagi rahat kullanabiliyorum ben bu dieti daha cok seviyorum ve kendimi kasmadan rahat yapabiliyorum

ben de bu diyeti çok benimsedim.. Allah yardımcım olur bıkmazsam 60 a kadar bu topikteyim..
bazen yoğun olup giremiyorum ama en azından menumu yazarım.
bazen alıntı yapamadan ortaya yazarsam telefondan cevap yazıyorumdur kızlar bilginiz olsun.

:nazar: ilk hafta verilen daha cok su kaybi oluyor ve mide bosaliyor ama devam ettigin sürece mutlaka ilk haftaki gibi olmasada kilo vermeye devam edersin

su kayıp ettiren protein değil miydi?

evet bence de su değildir.. çünkü 3 gündür dikkat etmedim bi oynama yok.. maksinmum300 gr oynamıştır..

bu diyette spor şart mı?

spor hiçbizaman şart değil ama gereklilik..
ben iş güçten hala sporumu düzene sokamadım ama tahminen önümüzdeki hafta onu da düzene sokarım.
bundan sonra her akşam gün içinde zayıflamak adına neler yaptgmı yedğmi yazıcam arkadaşlar..
birbirimize örnek menüler de oluşturmuş oluruz arkadaşlar herkes mümkün mertebe yazsın menülerini.. :29:

Back