Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gününüz aydın olsun.iki yumurtayla peynirli omlet yaptımkendime .yarım domates salatalık.çayla birlikte kahvaltımı yaptım.ya kızlar yedi buçukta kahvaltımı yapıyorum.öğlen olmadan acıkıyorum.öğün sayım biraz kalabalık oluyo.dün yarım saat yürüdüm.darısı bugüne))
sen yazınca aklıma karnıbahar ile yaptığım bir tarif geldi ben de onu yazayım hem fikir vermiş olursun...
karnıbaharları haşlıyorum ve borcama diziyorum ...
tavukları küp küp doğrayıp çok az yağda kavuruyorum ve onları da karnıbaharlarla karıştırıyorum...
1 yemek kaşığı un ve 1 su bardağı süt ile beşamel sos hazırlıyorum üzerine döküyorum...
en üzerine kaşar rendesi ve fırında üzeri kızarana kadar pişiriyorum...
kh düşük olsun diye bunu beşamel sossuz da yapabiliriz bol kaşar rendeli...
gününüz aydın olsun.iki yumurtayla peynirli omlet yaptımkendime .yarım domates salatalık.çayla birlikte kahvaltımı yaptım.ya kızlar yedi buçukta kahvaltımı yapıyorum.öğlen olmadan acıkıyorum.öğün sayım biraz kalabalık oluyo.dün yarım saat yürüdüm.darısı bugüne))
canım benim aklıma sadece protein yemek yatmıyor. kimseye karışmam ama ben minimum 40 ünite karbonhidratımı almayı doğru buluyorum.
ben 1 dilim ekmek mutlaka yiyorum.
meyve mutlaka az da olsa yiyorum
sebze ya da salata yapıp aza da olsa yemeye özen gösteriyorum. bi gün sütümü içiyosam diğer gün meyve salatası günlük puanıma göre ikisi birden..
bundan sonra her akşam menümü yazıcam.
spor hiçbizaman şart değil ama gereklilik..
ben iş güçten hala sporumu düzene sokamadım ama tahminen önümüzdeki hafta onu da düzene sokarım.
bundan sonra her akşam gün içinde zayıflamak adına neler yaptgmı yedğmi yazıcam arkadaşlar..
birbirimize örnek menüler de oluşturmuş oluruz arkadaşlar herkes mümkün mertebe yazsın menülerini..![]()
Bu sabah sadece salam yiyebildim ben. Yanıma bir şey almayı unutup çıkınca marketten alıp yedim şu aç bitir paketten. Bir tane iceberg, 1 tane ton balığı ve 1 limon aldım şimdi kendime ton balıklı salata yapacağım. Saat 12 de yürüyüşe gittik bölümden arkadaşlarla. 45 dakika yokuşlu, merdivenli sıkı bir yürüyüş yaptım, hemen de mutlu oldum. Yürüyüş bandı çok pratik ama burada ormanın içerisinde yürümenin tadı da başka işte. Akşama fırında kıymalı karnıbahar yapacağım. Mmmmm
temiz havada yürüyüs yapmanin tadi bir baska oluyor dimi günlük menünede bayildim bende sabah yumurtali peynirli domates ve salatalikli kahvalti yaptim öglenki menümüz ayni ama ben ton balikli salatanin icine kasar ve haslanmis yumurtada dogruyorum öyle daha cok hosuma gidiyor aksamada hindi eti haslayip yiyicem önden belki suyundan biraz terbiyeli corba yapip icerim
Bak şimdi çorba da istedi canım. Benim de hindi boynum var buzlukta, suyuna limon+yumurta terbiyesi yapsam sıcak sıcak.
Yeni arkadaşların da aklında olsun et suyu, tavuk suyu, hindi suyuna unsuz yumurta+limon terbiyesi yapılınca sadece limon kb veriyor, dolayısı ile bize çok uygun. Kışın miss gibi, ben içine etlerini de didikliyorum, bazen de kurutulmuş kabak atıyorum.
Kızlar merhaba
Ben bir müddettir ( haziran başından beri) kk da montignac diyetindeyim. Ama malesef 3 kilodan fazla veremedim bu süre zarfında ve internette karbonhidrat diyeti araştırıken öce ebru akın ın bloğunu sonra da zaten üyesi oldugum kk ve bu topiği buldum. Baştan 50 syfa kadar okudum. Sonlara göz atınca da konunun devam ettğini görüp aranıza katılmak ve şansımı bir de bu diyetle denemek istedim. Yardım ve destekleriizi bekliyorum. Bu arada geriye dönüp deneyimlerinizi de okumaya devam edecegim. Yarın sabah kısmet olursa başlıyorum. Elinizde karbonhidrat listesinin son durumu varsa ve paylaşırsanız sevinirim. Bende birkaç liste var internetten buldugum ama farklılıklar var emin olamadım dogru liste hakkında. Bu arada biraz kendimden bahsedeyim 50 yaşında, yaşını göstermeyen 73 kg.1.70 boyundayım. Özel bir Canada firmasından emekliyim. Bipolar hastası oldugum için ilaç kullanıyorum ve bu ilaçlar bana 15 kg. aldırmış durumda 1,5 yıldır. Ayıca bu ilaçlardan dolayı da metobolizmam da yavaşlamış durumda. Umarım bu kez başarırım. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin...Sevgiyle kalın
Kızlar merhaba
Ben bir müddettir ( haziran başından beri) kk da montignac diyetindeyim. Ama malesef 3 kilodan fazla veremedim bu süre zarfında ve internette karbonhidrat diyeti araştırıken öce ebru akın ın bloğunu sonra da zaten üyesi oldugum kk ve bu topiği buldum. Baştan 50 syfa kadar okudum. Sonlara göz atınca da konunun devam ettğini görüp aranıza katılmak ve şansımı bir de bu diyetle denemek istedim. Yardım ve destekleriizi bekliyorum. Bu arada geriye dönüp deneyimlerinizi de okumaya devam edecegim. Yarın sabah kısmet olursa başlıyorum. Elinizde karbonhidrat listesinin son durumu varsa ve paylaşırsanız sevinirim. Bende birkaç liste var internetten buldugum ama farklılıklar var emin olamadım dogru liste hakkında. Bu arada biraz kendimden bahsedeyim 50 yaşında, yaşını göstermeyen 73 kg.1.70 boyundayım. Özel bir Canada firmasından emekliyim. Bipolar hastası oldugum için ilaç kullanıyorum ve bu ilaçlar bana 15 kg. aldırmış durumda 1,5 yıldır. Ayıca bu ilaçlardan dolayı da metobolizmam da yavaşlamış durumda. Umarım bu kez başarırım. Lütfen desteklerinizi esirgemeyin...Sevgiyle kalın
Çok teşekkür ediyorum bilgiler için.Ben de katılmak isterim bu tablo ve yaışa.:) Ne yapmam gerek acaba? Bir de sanırım her gün yediklerinizi topiğe yazıyorsunuz değilmi?öncelikle aramiza hosgeldin montig:)
topikde cok az kisi olmamiza ragmen sicacik bir dayanisma var sanada her konuda yardimci ve destek oluruz kafana takilan her soruyu sorabilirsin hepimiz elimizden geldigince yardimci oluruz her cuma kilo bildirimi yapiyoruz azra yada semiluna arkadasimiz tablo yapiyor ve her hafta en cok kilo veren arkadasimiz kupayi aliyorbu uygulama bile insani daha cok motive ediiyor. besinler.com sitesinde yiceklerin ayrintili degerleri var oradaki listeden yararlanabilirsin sana tek tavsiyem bu diet kacamaklari pek affetmiyor ve kacamak yaptigin gün 70 üniteyi gecmemeye özen göster simdiden kolay gelsin ve basarilar:13:
h.gniz.umarımen kısa zamanda istediğinizkiloya ulaşırsınız.perinn söylediği sitede çok detaylı bilgi veriyo.merak ettiğiniz bütün yiyeceklerin değerlerine bakabilirsiniz.başarılar..
Çok teşekkür ediyorum bilgiler için.Ben de katılmak isterim bu tablo ve yaışa.:) Ne yapmam gerek acaba? Bir de sanırım her gün yediklerinizi topiğe yazıyorsunuz değilmi?
cuma günü tartilip baslangic kilonu boyunu ve hedefledigin kiloyu yazarsan tabloyu yapan arkadasimiz senide tabloya ekler
yediklerimizi her zaman yazmasakda yazdigimiz zamanlarda oluyor cünkü yaptigimiz yemekler bazen diger arkadaslara fikir verebiliyor
cuma günü tartilip baslangic kilonu boyunu ve hedefledigin kiloyu yazarsan tabloyu yapan arkadasimiz senide tabloya ekler
yediklerimizi her zaman yazmasakda yazdigimiz zamanlarda oluyor cünkü yaptigimiz yemekler bazen diger arkadaslara fikir verebiliyor
Tamam çok sagol. Evet yemeklerin yazılması fikri çok iyi benim için. En azından başlangıç ve diyetin mantığını anlamak için:)
Arkadaşlar besinler.com sitesinde birkaç ürünü inceledim. Bendeki lisede kb değerleri çok düşük gözüken gözüken b.peynir,süt, sosis,salam,k.peynir hatta tavuk değerlerinn yüksekliği şok etti benii. 1 kupa şekersiz nescafeye 1 fincandan az fazla süt (100 gr) koyunca 4,5 ünite ediyor. Çok kafam karıştı dogrumu bu hesaplamam? Diğelerini düşünmek bile istemiorum( Acaip moralim bozuldu..Günde 2 -3 nescafe içmeden duramam bu da yaklaşık 15 ünite demek. Yani 3,5 fincan yarım yaglı süt
(((