diyet programlarınızda kaç litre su içilmesi gerekiyor acaba?
semilına işlerin yoğunluğundan siteye giredim tablo güzel olmuş canım ellerin sağlık
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)
1. semiluna
2. pperi
3. azra2004
hadi kızlar koyalım birer kahve
bende kahve istiyorum.kızlar ya üzerimde çok uyuşukluk var.ne spor ne bişey.canımdevamlı bişeyler yemek istiyo.biraz önce fırında mücver yaptım.yoğurtla yedim.ama sankişimdi hiçbişey yememiş gibiyim(((
hemen yapiyorum sanada canim bazen insanda doymamazlik hissi oluyor sifirli yiceklerden atistir bazen bendede ekmek yemedigimiz icin sirf sebze yedigimde o his oluyor[/QUOTE
kızlar mücverin tarifini verim.fikir olsun.3 kabak rendeledim.2 yumurta,3kaşık yulaf kepeği(buğday da olur),bi soğanı rendeledim.tercihe göre baharat çeşitleri.lor peyniri,kabartma tozuda koyup beklettim on dak.beklettim.yağlı kağıt serilmiş borcama yaydım.yağ koymadım ama azıcık koysam iyiolurmuş.börek gibioldu.yoğurtla yedim.tavsiye ederim.
hemen yapiyorum sanada canim bazen insanda doymamazlik hissi oluyor sifirli yiceklerden atistir bazen bendede ekmek yemedigimiz icin sirf sebze yedigimde o his oluyor[/QUOTE
kızlar mücverin tarifini verim.fikir olsun.3 kabak rendeledim.2 yumurta,3kaşık yulaf kepeği(buğday da olur),bi soğanı rendeledim.tercihe göre baharat çeşitleri.lor peyniri,kabartma tozuda koyup beklettim on dak.beklettim.yağlı kağıt serilmiş borcama yaydım.yağ koymadım ama azıcık koysam iyiolurmuş.börek gibioldu.yoğurtla yedim.tavsiye ederim.
ellerine saglik canim ama bencede yag ilaveli dahada güzel olurmus kalori dieti yaptigim dönemlerde denemistim gercekten yag ilavesi tadini cok degistiriyor
p.tesi 88.7 ile başladım bugün 86.7 yim .)
ilk hafta verilen daha cok su kaybi oluyor ve mide bosaliyor ama devam ettigin sürece mutlaka ilk haftaki gibi olmasada kilo vermeye devam edersin
kızlar selam ...
bu mücver tarifine bayıldım ben de pazara çıkıp kabak alıp bunu deneyeceğim...
bende kahve istiyorum.kızlar ya üzerimde çok uyuşukluk var.ne spor ne bişey.canımdevamlı bişeyler yemek istiyo.biraz önce fırında mücver yaptım.yoğurtla yedim.ama sankişimdi hiçbişey yememiş gibiyim(((
en hızlı kilo verdiren diyet hangisi acaba
Bu haftanın şampiyonu sensin canım. Bize de yazsana menülerini. Spor yapıyor musun mesela. Cumaları tabloyu ben hazırlarım bundan sonra ama onun dışında neler yapılması gerekir sen de fikir ver olur mu? Perşembeleri esra ve ben protein günü yapıyoruz, 0 kb. pperi de katılır diye tahmin ediyorum. Sen de denemek ister misin ?
ben atak evresini yapmistim ama sonra devam etmedim kb dietinde yag sinirlamasi yok ve dukandaki gibi illaki menülerinde mutlaka protein agirlikli olacak diye bir kuralda yok en güzeli salatalarda yagi rahat kullanabiliyorum ben bu dieti daha cok seviyorum ve kendimi kasmadan rahat yapabiliyorum
ilk hafta verilen daha cok su kaybi oluyor ve mide bosaliyor ama devam ettigin sürece mutlaka ilk haftaki gibi olmasada kilo vermeye devam edersin
su kayıp ettiren protein değil miydi?
bu diyette spor şart mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?