Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

gününüz aydın olsun çıtır güzeller.herkeshazırmı başıyomuyuz şekerler?pericim hoşgeldin.tartıda çıkan sayıyı önemseme.gördüğün en yüksekkilon olcak.bundan sonra hep eksilen sayıları gösterceksana.
semiluna canım.nasılsın?

gününüz aydın olsun çıtır güzeller.herkeshazırmı başıyomuyuz şekerler?pericim hoşgeldin.tartıda çıkan sayıyı önemseme.gördüğün en yüksekkilon olcak.bundan sonra hep eksilen sayıları gösterceksana.
semiluna canım.nasılsın?

hosbulduk esracim ben bütün hazirliklarimi yaptim ve dün bomba gibi basladim dedigin gibi baskülde cikan rakami umursamiyacagim cünkü ailemi senede cok az görüyorum ve beraber cok güzel zaman gecirdik onlarla beraber iken aldigim kilolar agir gelmiyecek deger yani:69: artik önümüze bakicaz:61:

hosbulduk esracim ben bütün hazirliklarimi yaptim ve dün bomba gibi basladim dedigin gibi baskülde cikan rakami umursamiyacagim cünkü ailemi senede cok az görüyorum ve beraber cok güzel zaman gecirdik onlarla beraber iken aldigim kilolar agir gelmiyecek deger yani:69: artik önümüze bakicaz:61:

güzel zaman geçirmene sevindim canım.aldığın doping seni diyete daha çok bağlar.moralimiz düzgün olunca herşeye daha olumlu yaklaşıyoruz.daha istekli oluyoruz

Günaydın çıtır adayları :)

Peri hoşgeldin canım. Motivasyonun hep böyle olsun, bizi de çek götür :)

Esra'cığım iyiyim ama dün azıcık bozmak durumunda kaldım. Eşim dükkan için yeni iki şey denedi ve mutlaka tadına bakman lazım diye tutturdu. Biraz yufka ve erişte yemiş oldum ama dengelemek için bu gün protein ağarlıklı besleniyorum. Aslında çok da koşturmaca vardı haftasonu ama işte kb lar hemen dengeyi bozuyor. Yürüyüşe devam ediyor musun bakiim :)

Bu sabah krem peyniri hindi fümenin üzerine sürdüm ve bir ince yaprak marul koydum rula yaptım böyle bir kaç tane, ekmeksiz sandwic oldu vallahi :) Çok hoşuma gitti. Öğlen için kendime ekmeksiz köfte yaptım. Acılı da hafif mmmm, acı metabolizmayı hızlandırır biliyorsunuz. Akşamı henüz düşünmedim bakalım. Sabah yeşil çayımı içtim. Birazdan da makinede filtre kahve hazırlayacağım misss gibi kokacak, siz de yapın birer kahve de karşılıklı içelim :)

Bu sabah krem peyniri hindi fümenin üzerine sürdüm ve bir ince yaprak marul koydum rula yaptım böyle bir kaç tane, ekmeksiz sandwic oldu vallahi :) Çok hoşuma gitti. Öğlen için kendime ekmeksiz köfte yaptım. Acılı da hafif mmmm, acı metabolizmayı hızlandırır biliyorsunuz. Akşamı henüz düşünmedim bakalım. Sabah yeşil çayımı içtim. Birazdan da makinede filtre kahve hazırlayacağım misss gibi kokacak, siz de yapın birer kahve de karşılıklı içelim :)

ben su an yaptim iciyorum:68: afiyet olsun canim sanada

Günaydın çıtır adayları :)

Peri hoşgeldin canım. Motivasyonun hep böyle olsun, bizi de çek götür :)

Esra'cığım iyiyim ama dün azıcık bozmak durumunda kaldım. Eşim dükkan için yeni iki şey denedi ve mutlaka tadına bakman lazım diye tutturdu. Biraz yufka ve erişte yemiş oldum ama dengelemek için bu gün protein ağarlıklı besleniyorum. Aslında çok da koşturmaca vardı haftasonu ama işte kb lar hemen dengeyi bozuyor. Yürüyüşe devam ediyor musun bakiim :)

hosbulduk canim motivasyonunu kim kaybetcek olursa birbirimizi silkeleyerek kendimize getiricez bu sefer dietten hiiiiiiiiic kopmak yok simdiden siki tutalim daha yaza cok var diyoruz bir bakmisiz kis bitivermis dünkü kacamagina gelince abartilmadigi sürece yani sadece tadimlik oldugu sürece ve diger ögünlerdede dengelenirse zarari olmaz senin yaptigin gibi ertesi günde daha dikkatli olunursa dahada güzel onun icin kafana takma:34:

Son düzenleme:
Kızlar gördünüz mü şu an Semiluna, Esra ve Peri aynı anda online durumdayız. Fotoğraf çekseydik, kahve içi buluşmuş gibi olduk :)

ben de bugün başladım her p.tesi başladığım gibi .) bakalım ne olacak .. bi diyete fazla sadık kalamıyorum aama yine de denycm .)

kızlar selam
4 günlük ansızın çıkılan geziden sonra yine burdayım
gezide diyete ve kh saymaya devam ama mecburi kaçamaklar olmadı değil...
sanki 1 kiloyu geri almışım gibi ama kesin değil çünkü bu dört gün boyunca tuvalete hiç çıkamadım.
bağırsaklarım normale dönünce tartılıcam...

bugünkü menümü yazarak yola devam ediyorum...
kahvaltıda
2 ince dilim tam tahıllı ekmek
2 küçük dilim peynir
şekersiz çay
1 tatlı kaşığı kadar tereyağı ve biber salçası

öğlen
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay

akşama da ızgara balık ...

siz neler yapmışsınız bir okuyayım bakalım geçmişi

görüşürüz

bu arada bu hafta ki tartılma gününe ben de katılmak istiyorum...:40:

canım dışardaydım yenigeldim.biyorgunlukkahvesi iyi gider.hemsohbet hemkahve buyrun şekerler))

esracim sabah semilunaya katilmistim simdide sana katilayim bende temizlik yapiyorum kahve molasi vereyim dedim yorgunlugun üzerine iyi geldi sanada afiyet olsun:68:

esracim sabah semilunaya katilmistim simdide sana katilayim bende temizlik yapiyorum kahve molasi vereyim dedim yorgunlugun üzerine iyi geldi sanada afiyet olsun:68:

afiyet olsun canım.kolay gelsin temizliğin.kendini yoradan yavaş yavaş yap şeker

kızlar bence diğer topiklerdeki gibi kaptan olsun ve derleyip toparlayıcı rolü olan bi gönüllümüz olsun..
boylelikle hem topikteki muhabbet yönlenir hem düzen olur. her cuma tablo düzenli hazırlansın mesela.. millet bildirim yaptı tablo yok :44:

esra ya da similuna en sık siz giriyosunuz topiğe bence ikinizden biri bu görevi üstlenip düzenli yapsın :44:
topikte düzen olursa katılım da artar sohbet de tatlanır diye düşünüyorum. :12:

Back