Kola içilmesine sevindim ya oh ne güzel![]()
kizlar sizlere tavsiyem cok SIK icmemeye dikkat edin diet acisindan hicbir sakincasi yok ama selülit acisindan kötü
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kola içilmesine sevindim ya oh ne güzel![]()
kizlar sizlere tavsiyem cok SIK icmemeye dikkat edin diet acisindan hicbir sakincasi yok ama selülit acisindan kötü![]()
canımm zero içebilirsin zeroda 0 kh var![]()
gününüz aydın olsun çıtır güzeller.herkeshazırmı başıyomuyuz şekerler?pericim hoşgeldin.tartıda çıkan sayıyı önemseme.gördüğün en yüksekkilon olcak.bundan sonra hep eksilen sayıları gösterceksana.
semiluna canım.nasılsın?
hosbulduk esracim ben bütün hazirliklarimi yaptim ve dün bomba gibi basladim dedigin gibi baskülde cikan rakami umursamiyacagim cünkü ailemi senede cok az görüyorum ve beraber cok güzel zaman gecirdik onlarla beraber iken aldigim kilolar agir gelmiyecek deger yaniartik önümüze bakicaz
![]()
Bu sabah krem peyniri hindi fümenin üzerine sürdüm ve bir ince yaprak marul koydum rula yaptım böyle bir kaç tane, ekmeksiz sandwic oldu vallahi :) Çok hoşuma gitti. Öğlen için kendime ekmeksiz köfte yaptım. Acılı da hafif mmmm, acı metabolizmayı hızlandırır biliyorsunuz. Akşamı henüz düşünmedim bakalım. Sabah yeşil çayımı içtim. Birazdan da makinede filtre kahve hazırlayacağım misss gibi kokacak, siz de yapın birer kahve de karşılıklı içelim :)
Günaydın çıtır adayları :)
Peri hoşgeldin canım. Motivasyonun hep böyle olsun, bizi de çek götür :)
Esra'cığım iyiyim ama dün azıcık bozmak durumunda kaldım. Eşim dükkan için yeni iki şey denedi ve mutlaka tadına bakman lazım diye tutturdu. Biraz yufka ve erişte yemiş oldum ama dengelemek için bu gün protein ağarlıklı besleniyorum. Aslında çok da koşturmaca vardı haftasonu ama işte kb lar hemen dengeyi bozuyor. Yürüyüşe devam ediyor musun bakiim :)
Kızlar gördünüz mü şu an Semiluna, Esra ve Peri aynı anda online durumdayız. Fotoğraf çekseydik, kahve içi buluşmuş gibi olduk :)
canım dışardaydım yenigeldim.biyorgunlukkahvesi iyi gider.hemsohbet hemkahve buyrun şekerler))
ben de bugün başladım her p.tesi başladığım gibi .) bakalım ne olacak .. bi diyete fazla sadık kalamıyorum aama yine de denycm .)
esracim sabah semilunaya katilmistim simdide sana katilayim bende temizlik yapiyorum kahve molasi vereyim dedim yorgunlugun üzerine iyi geldi sanada afiyet olsun![]()
afiyet olsun canım.kolay gelsin temizliğin.kendini yoradan yavaş yavaş yap şeker