• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

isim başlangıç kilo
aldente 71
azra2004 62,5
esra55 59
semiluna 76

katılım çok azdı arkadaşlar.bu cuma şöyle bi liste hazırlıyacağız hazırlıklı olun
isim başlangıç kilo bu hafta boy hedef

canım eline sağlık hala motive olamadım.dış etkenler beni zorluyor ama en kısa zamanda başlıycam inşallah.

Kızlar, herkes nerelere kayboldu ???

Başka tarifler de vereyim ben o zaman. Kabakları tüm haşlıyorum ben, diri şekilde, sonra kayık gibi açıp içine kavrulmuş kıyma ve kaşar koyup fırınlıyorum. Kıyma harcını zevkinize göre yapabilirsiniz, ben baharat, maydonoz ve çok az domates koyuyorum. Aslı arkadaiımız kıyma yerine beyaz peynir, yumurta ve otlar koyuyordu diye hatırlıyorum. Sonra ızgarada dilimlenmiş patlıncanları pişirip yine istediğiniz çeşit peynirle rulo yapıp fırınlayabilirsiniz.

canım tarifler süper.üsttekini kesin yapıcam:)

kizlar son günlerde pek giremiyorum ama sizleri unuttugumu düsünmeyin cuma gecesi dönüyorum cumartesi alisveris yapip pazar günü hemen diete baslayacagim yalniz topigimiz yine canlandi bu cok hosuma gidiyor insallah bu sekilde devam ederiz:61:

pperi slm canım ben diyete yeni başladım sana bir şey sorucam ama:26:

tickerında 81 den 68 e düştüğünü görüyorum bu kiloları kaç ayda verdin canım bir de hep kh diyeti mi yaptın arada değiştirdin mi acaba...

pperi slm canım ben diyete yeni başladım sana bir şey sorucam ama:26:

tickerında 81 den 68 e düştüğünü görüyorum bu kiloları kaç ayda verdin canım bir de hep kh diyeti mi yaptın arada değiştirdin mi acaba...

selam canim

arada irademe yenik düsüp yaptigim kacamaklar, arkadas toplantilari falan derken bir ara dietten koptum daha sonra yine türkiye ziyaretim oldu o sirada verdigim kilolarin bir kismini aldim derken uzun süredede olsa bu kilolari vermeyi basardim iki defa detoks ve dukan dietinin atak evresini yaptim ama hic bir zaman bu dietten kopmadim aslinda en önemlisi bu. sende diete yeni baslamissin ve kesinlikle uzun kacamaklar yapmamani ve dietten kopmamani tavsiye ederim cünkü bu sadece hem diet süresini uzattigi gibi (benim gibi:78:) hemde verilen kilolarin hizla geri gelmesine sebep oluyor. topikdende kopmadigin sürece birbirimize destek olarak yolumuza devam edelim topikde olmak gercekten motive acisindan cok önemli simdiden kolay gelsin:13:

selam canim

arada irademe yenik düsüp yaptigim kacamaklar, arkadas toplantilari falan derken bir ara dietten koptum daha sonra yine türkiye ziyaretim oldu o sirada verdigim kilolarin bir kismini aldim derken uzun süredede olsa bu kilolari vermeyi basardim iki defa detoks ve dukan dietinin atak evresini yaptim ama hic bir zaman bu dietten kopmadim aslinda en önemlisi bu. sende diete yeni baslamissin ve kesinlikle uzun kacamaklar yapmamani ve dietten kopmamani tavsiye ederim cünkü bu sadece hem diet süresini uzattigi gibi (benim gibi:78:) hemde verilen kilolarin hizla geri gelmesine sebep oluyor. topikdende kopmadigin sürece birbirimize destek olarak yolumuza devam edelim topikde olmak gercekten motive acisindan cok önemli simdiden kolay gelsin:13:

inşallah canım bende veririm senin gibi kiloları hep beraber atalım şu fazlalıkları birbirimize destek olarak...

Bu gün çook moralsizim ben kızlar. Dükkanımızın işleri iyi gitmiyor, doktora tezi için sürem azalıyor, canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Evimi toplasam temizliyemiyorum. Köpeklerimle bile ilgilenmez oldum. Hep yatıp uyusam keşke...

Neyse geçicidir bu durum umarım. Çok yorgunum. Bu kiloları taşımaktan da çok yoruldum. Herkes karışır oldu. Eskiden gülerdim, ben de dalga geçen cevaplar verirdim ama artık direk gözlerim doluyor. Bu sefer yardım edin de halledeyim.

Aldante doğum günün kutlu olsun, ne de olsa oğlunun doğduğu gün senin de doğum yaptığın gün :34:

Esracığım yarın protein günü unutma....

Azra eline sağlık canım, listemiz kabarır umarım. Bu cuma senin dediğin gibi boy, hedef gibi ayrıntıları da yazalım.

Ya bu arada en şişko benim yaaaa:58:

kizlar son günlerde pek giremiyorum ama sizleri unuttugumu düsünmeyin cuma gecesi dönüyorum cumartesi alisveris yapip pazar günü hemen diete baslayacagim yalniz topigimiz yine canlandi bu cok hosuma gidiyor insallah bu sekilde devam ederiz:61:

Sen de gelince capcanlı olacak. Özledik :)

Bu gün çook moralsizim ben kızlar. Dükkanımızın işleri iyi gitmiyor, doktora tezi için sürem azalıyor, canım hiç bir şey yapmak istemiyor. Evimi toplasam temizliyemiyorum. Köpeklerimle bile ilgilenmez oldum. Hep yatıp uyusam keşke...

Neyse geçicidir bu durum umarım. Çok yorgunum. Bu kiloları taşımaktan da çok yoruldum. Herkes karışır oldu. Eskiden gülerdim, ben de dalga geçen cevaplar verirdim ama artık direk gözlerim doluyor. Bu sefer yardım edin de halledeyim.

Aldante doğum günün kutlu olsun, ne de olsa oğlunun doğduğu gün senin de doğum yaptığın gün :34:

Azra eline sağlık canım, listemiz kabarır umarım. Bu cuma senin dediğin gibi boy, hedef gibi ayrıntıları da yazalım.

canım herşey yoluna girer sıkma canını.mevsimsel dğişimler psikolojimizide etkiliyo.dükkanın işleri anca açılmaya başlar.sezon yenibaşlıyo.olumlu düşünmeye çalış şeker.insanları takma.onlar hep konuşcak karışcak bişeyler bulurlar.
yarınprotein günümüz başka katılmakisteyen varmıki?

gel canım .gelde motivasyonumuzu güçlendir.

cıkk sen değilsin benim ben senin diyete başladığın kilodayım daha :25::25::25:

Benim bu günüm de biraz protein gününe döndü. Krem peynir, salam ve eşimin getirdiği sandıviçin içindeki et ve domates dilimini yedim şimdiye kadar. O kadar üzülüyorum ki görüntüme ete vurdum kendimi galiba. Bir de ilk haftalar doymak zor oluyor bana, 0 birimlerden biraz fazla yiyorum ama iki haftadan sonra açıkma hissi geçiyor. Bir de ben bir şeyler okurken illa bir şey yemeye alışmışım. Şimdi onu kırmam lazım. Salamı o yüzden yiyorum mesela. İncecik dilimletiyorum sanki çerez atıştırır gibi yiyorum. Ama sağlıksız bir şey tabi. Düzen oturunca eskisi gibi tavuk, hindi haşlayıp didikleyip yanımda taşıyacağım. Haşladıktan ya da fırında, buharda pişirdikten sonra küçük parçalara bölüp tavada baharatlarla kuruyuncaya kadar çeviriyorum ben. Hem taşıması kolay oluyor hem de yemesi.

ben de bugünkü menümü yazem size arkadaşlarımmm

sabah
şekersiz form çay

kahvaltıda
1 dilim kızarmış ekmek : sanırım 8 di
1 haşlanmış yumurta : 0
1 dilim peynir : 1 diyelim
1 tanecikte siyah zeytin
şekersiz çay

öğlen
yarım simit : 12,5
1 dilim kaşar : 1

akşama da
haşlanmış tavuk : 0
ve tavuk suyu : 0
salata : 5 olsun

böyle olursa akşama şekersiz bir nescafe yi hak etmiş olur muyum acaba???:61:

ben de bugünkü menümü yazem size arkadaşlarımmm

sabah
şekersiz form çay

kahvaltıda
1 dilim kızarmış ekmek : sanırım 8 di
1 dilim peynir : 1 diyelim
1 tanecikte siyah zeytin
şekersiz çay

öğlen
yarım simit : 12,5
1 dilim kaşar : 1

akşama da
haşlanmış tavuk : 0
ve tavuk suyu : 0
salata : 5 olsun

böyle olursa akşama şekersiz bir nescafe yi hak etmiş olur muyum acaba???:61:

canım nescafeşekersiz olduğu takdirde kalorisi 0 .istediğin kadar içebilirsin

canım nescafeşekersiz olduğu takdirde kalorisi 0 .istediğin kadar içebilirsin

esracım ben şu ikisi bir aradalar var ya kremalı onlardan içiyorum şekersiz yani kahve ve krema sadece
onu ben 10 kh diye okumuştum yanlış mı 0 sa çok sevinirim valla
bu diyette en çok kahve içmeyi özledim çünkü...:68:

merhabalarrr bende pazartesinden beri karbon diyetini uyguluyorum hiç aç kalmıyorum çok memnunum ama bazen şu grmları falan karıştırıyorum:44:
bu menüm yorumlarınızı beklerimm
sabah
2 kk kadar beyaz peynir 1
4 dilim ince salam (şu aç bitirler var ya onlardan) 1
5 yeşil zeytin 1
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği 8 olması gerek galiba:44:
1 fincan yeşilçay 0
3 tane yulaflı bisküvi ne kadar olur bilmiyorum
11 gibi yedim evi temizledim süpürdüm 3 gibi dışarı çıktım dışardaydımm birşey yiyemedim sadece su içtim
burger kingin önünde geçtim zor tuttum kendimi sadece bakmakla yetindim
akşam
1 porsiyon tonbalığı 0

toplam 11 bisküvileri 5 ten saysam 16 geriye kalan 24

esracım ben şu ikisi bir aradalar var ya kremalı onlardan içiyorum şekersiz yani kahve ve krema sadece
hımm))ben sadeiçiyosun sandım.ben öyle içiyorum.sende sade olanı lıght sütle içmeyi denesen.değeri daha düşük olur hem

Canım kremalı olanda kb değeri yüksek, doğru okumuşun ama normal sütle içersen düşer kb değeri Esra'nın da dediği gibi. Light olmasına da gerek yok sütün, nasıl seversen. Zaten o krema tamamen yapay bir şey.

Back